Бабата разпозна убитото дете, намерено в куфар край Пасарел

Рускинята е разпознала Никита и майка му Анна по снимките
Обновена: 31 мар 2015 13:58 | 31 мар 2015 12:38, Елка Василева
67
Бабата разпозна убитото дете, намерено в куфар край Пасарел
Снимка: МВР

Детето, намерено мъртво в куфар в България, вече е разпознато от неговата баба от Русия.

Разследването на смъртта на момченцето е взето на специален отчет, съобщи пълномощникът на Русия по правата на детето Павел Астахов, предаде Интерфакс.

Още по темата

"В България продължава разследването на чудовищното по своята жестокост престъпление – убийството на 5-годишния Никита и неговата майка – 35-годишната Анна от Русия. Делото е на специален отчет. Работим заедно с Министерството на външните работи на Русия и българските власти. Успяхме да открием майката на Анна /баба на Никита/, която по снимките вече ги разпозна", написа Астахов в Инстаграм.

Следственият комитет на Русия е образувал углавно дело за убийството на петгодишното дете от Русия в България,  съобщи за ТАСС говорителят на Следствения комитет Владимир Маркин.

Петгодишното дете, намерено убито в куфар край Пасарел, се казва Никита Леонтиев, стана ясно вчера. Установено е коя е неговата майка. Тя се казва Анна Леонтиева.

Момчето е родено в Санкт Петербург, но е живяло в град Перм, Русия.

Направените до момента ДНК експертизи не доказват по категоричен начин, че именно тя е убитата жена, намерена край Приморско.

Установен е и бащата на детето, който е руски гражданин. В масивите на "Гранична полиция" обаче няма данни да е влизал на територията на България.

Жената и детето са от Пермския край на Русия и преди няколко месеца са пристигнали в България от Русия, посочва още ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Кристко преди 9 години
Кой *** уби това детенце?!Само бандити.убийци и крадци ли останаха в България!Господи спаси българите/истинските/от тази *** престъпна!А този *** бял ден да не види!
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До подозрения ти изперкал ли си или да? а защо първо не се разследват нашите богаташи? политиците, прокурорите. Не те ли интересува кой , как и за колко даде златните ни мини? защо си купуваме произведен в Бг ток от американци? защо си плащаме водата на белгийци? .....още да питам ли?
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, днес бг, кой ви пише неграмотните статии, наистина дразнят
50
0
 
0
 
! Отговори
В смисъл? преди 9 години
Направените до момента ДНК експертизи не доказватпо категоричен начин, че именно тя е убитата жена,намерена край ПриморскоНа кой ги правите тези експертизи, че не доказват, че тя е жената от Приморско??? Все едно има две жени, и ако има две - много ясно, че не е тя.
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно е носела пари за някоя руска националистическа партия, но е станал фал..вместо долари е донесла рубли
48
1
 
3
 
! Отговори
пари преди 9 години
В момента Испания разследва законността на имоти, луксозни, вили, коли на руснаци като съпоставя ДОХОДИТЕ им с разточителния начин на живот.И в България да стане така, за да не пере руската мафия ТУК пари и да извършват убийства, които с наши средства да се разследват.НЕ ни трябват престъпници и мафиоти.( достатъчно са.)
47
5
 
5
 
! Отговори
подозрения преди 9 години
1.Какво е работел съпругът на Анна- руска гражданка, та ходят в Кипър, България, купуват имоти?2.Герман е бившразузнавач, боец в Афганистан, полковник- и той има цветущ бизнес в Кипър.3.Какво стана с митингите, където руснаците са против ЕС?4.Дали цялата зловеща история не е сценарий, за да се дискредитира РБългария и да се въведат хора, които да "защитават" руснаците.5.Нашето следствие да разследва ОТКЪДЕ руската гражданка има толкова пари.
46
1
 
2
 
! Отговори
75 преди 9 години
Quo vadis domine !!!
45
9
 
5
 
! Отговори
болгар преди 9 години
До Анонимен 42----------------Ошибаешся дорогой-если Германия била победителница то Болгария бйла би болшое хорошее государство на три моря.Потому что Болгария бйла союзником Германии во всю войну до конца.А Росия бйла союзником Грмания толко с 1939 по 1941.
44
1
 
15
 
! Отговори
Една майка преди 9 години
ГОСПОДИ, КЪДЕ СИ?!?!?
43
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая жена беше намерена около 4-5 март, и никой в продължение на 3-4 седмици не я е потърсил и нея и детето, нито майка и, нито съпруга и, никой................ що за хора са тия, ще имат деца, жена в чужбина и със седмици няма да го потърсят или да се поинтересуват какво става с тях.Кой каза че са ни братушки ?
42
1
 
25
 
! Отговори
... преди 9 години
Абе русофилите и русофобите тъй ли не ви омръзна да се джавкате във всяка втора статия? Тъй или иначе никой в крайна сметка не излиза прав накрая.Дано открият и заключат мекотелото(мекотелите, ако убийците са различни) убило детето и жената.
41
0
 
7
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Вземете си хапчетата.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СандоПрост си,като гъбена чорба Сандо,а си кух като градинска лейка!
39
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
41А если бы не русская война с Германией, тебя бы, урода, вообще на свет не родили. Не было бы никакой Болгарии, была бы германская империя с туземными рабами
38
41
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Където и да ходят по света "братушките" се напиват, сбиват и крадат. Няма фалшификат. Намерете хора които помнят съветските войски окупирали България - изнасилвания, кражби, пиянство. Така е било в цяла Европа където са достигнали.
37
5
 
7
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Написано и измислено доста нескопосано. Надали някой нормален ще си помисли ,че това не е пропиндоска гавра. Не ви е срам !
36
3
 
44
 
! Отговори
Москва преди 9 години
Много руски бизнесмени, които имат проблем със руската мафия или тайните служби на Русия, изпращат своите съпруги и деца извън Русия, като точно по този начин се настаняавт в апартаменти, които не са на тяхно име, и контактуват с тях в редки случай, за да не издават точното им местоположение, това обяснява защо жената е живяла в апртамент на друг човек и никой не я търсил продължително време, индентичен е и случая със "самоубилата" се рускиня в Бургас, иначе почеркът наподобява този на кадировци
35
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чета коментарите и взех да свиквам с това че в българия е пълно с илгофрени , някои може ли да ми каже какво общо има путин с това убииство или сащ , това е една човешка трагедия която я политизирате незнаино защо , явно вече не виждате под коя статия поствате важното е да вземете 0,50 цента / *** и ***
34
15
 
15
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
до 31Що за човек сте!!??Желаете някому да се изправи пред "правосъдието" в Хага и намирате това за човешко!Не знаете ли, че там убиват без съд и присъда! Особено, когато няма за какво да ви осъдят, но много искат! Справка -Милошевич!!!