Тълпи от туристи чакат второто бебе на Кейт и Уилям

Те се тълпят пред кралските дворци във Великобритания
19 апр 2015 17:40, Анисия Иванова
15
Тълпи от туристи чакат второто бебе на Кейт и Уилям
Снимка: Reuters

Кралските дворци във Великобритания се радват тези дни на голям приток от посетители, очакващи раждането на новия член на кралското семейство, предаде ДПА, като се позова на британски медии.

В лондонска болница предстои раждането на второто дете на Кейт, херцогинята на Кеймбридж, и съпруга й принц Уилям. Бебето ще заеме четвърта позиция в линията на унаследяване на трона. Болницата "Сейнт Мери" е обект на постоянни посещения на кралски фенове, някои от които развяват британския флаг или дрехите им са декорирани в националните цветове.

Друга туристическа дестинация е лондонската резиденция на Кейт и Мери - дворецът "Кенсингтън", рекламиран от разпространителя на билети онлайн AttractionTix.co.uk като "официалният дом на бъдещия крал, принц Джордж" и неговия брат или сестра.

От началото на април с 36 на сто са се увеличили посетителите на двореца "Уиндзор", "Тауър ъв Лъндън" и други кралски обекти, заявяват от AttractionTix.co.uk пред вестник "Сънди експрес".

Букмейкърът Уилям Хил предрича, че бебето ще се появи на бял свят между 20 и 26 април. Като най-вероятно негово име сочи Алис, следвано от Елизабет и Шарлот, въпреки че кралският двор не е правил никакви изявления за пола на детето.

Представители на двора казват, че искат да се избегне "медийния хаос", съпътствал раждането на Джордж през юли 2013 година - трети в линията за унаследяване на трона, заеман сега от неговата прабаба кралица Елизабет, предаде ДПА.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
9
 
! Отговори
Пъзел преди 9 години
Така да се наредят и да дарят по една лира за гладните деца в Африка, там където някои умират с раждането...наредили се да видят на Кейт разкритието...проста нация! Добре, че римляните им отворили очите поне тоалетни да си направят...
8
1
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Ако роди днес 20 -ти , ще се казва *** / Браун / .
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сбъркано ви е заглавието, не тълпи от туристи, а тълпи от британци чакат второто бебе... Същото британско тъпоумие ми се случи на наблюдавам в Лондон преди сватбата. Кравешки възторг и полудебилен ентусиазъм. И то масово. Абе, кажи британец и това е достатъчно.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горката Кейт! И да роди не може спокойно! Представям си и истерията след това!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а ако не роди, ще видят новата рокля на кардашиян ли ква е...
4
1
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Сега не можах да се...включа към тълпите,но за...третото дете на Кейт,ако трябва...пеш ще тръгна от Кривунделово,за да присъствам навреме.Ще вляза и във връзка с...лорд Минчефф,за да ме представи в...родилния дом на когото трябва,за да пия вода от...извора.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
sigurno 4akat ne6to ne 4ove6ko
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** тъпите хора има по-този свят и като се роди какво ще стане ще се промени целия свят ли?
1
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тълпи от туристи чакат второто бебе на Кейт и Уилям" - Сбъркано заглавие Правилното заглавие "Тълпи от *** чакат второто бебе на Кейт и Уилям" !!!!