Майки се вдигат на протест заради акушерката биячка

Те искат доживотен затвор за Емилия Ковачева
Обновена: 2 май 2015 13:19 | 2 май 2015 13:15, Камелия Цветанова
111
Майки се вдигат на протест заради акушерката биячка
Емилия Ковачева. Снимка: Булфото

Майки от цялата страна поискаха доживотен затвор за акушерката Емилия Ковачева, пребила новороденото бебе Никол.

Още по темата
Провокирани от жестокото й деяние, жените се организираха в социалната мрежа и планират протест, който ще се състои в неделя от 13.00 ч. пред Съдебната палата.

Протести ще има в цялата страна. Сред исканията на майките на първо място е максимално наказание за акушерката Емилия Ковачева. Не можем да се правим, че това просто не се е случило, каза пред Дарик радио Надежда Дойчева, която е сред организаторите във социалната мрежа Facebook.

„Протестът е мирен и призовава всички да се включат. Ние настояваме за максимална и ефективна присъда за престъплението, което беше извършено срещу бебе Никол. т.е. Емилия Ковачева да  бъде съдена за опит за умишлено убийство по особено жесток начин”, посочи Дойчева.

В София протестът ще бъде пред Съдебната палата, в Плевен, Перник, Димитровград, Стара Загора, Пирдоп, Свищов и Враца демонстрациите също ще бъдат пред съдебните палати. В Русе и Варна протестиращите ще се съберат пред сградите на общините, обясни тя.

„В последния момент се включи и Велико Търново. Там протестиращите ще се съберат пред паметника „Майка България”, сподели още Дойчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 8 години
do #94,#87,#85,#82Пъстър свят,Логика,Смехурко,престани да пишеш едно и също под различни имена в различните форуми.Задаваш едни и същи въпроси,или не си добре,или наистина ти плаща защитата на акушерката.Акушерката е знаела,че има камери,както и е знаела,че никои не ги следи в реално време.Също така жавно досега като е била бебета за "приспиване" й се е разминавало.Но сега няма да и се размине.Колкото И да пишеш,да задаваш същите въпроси,да копи-пействаш цитати от закони.. От преумора психопат-садист не се става.Акушерката Емилия е извършила престъпление и ще отговаря пред закона за него.Ко
85
1
 
0
 
! Отговори
До 93 преди 8 години
Ти наистина ли не разбираш или се правиш на интересен?!Има некоректни, безсъвестни хора във всички професии. Онзи, който знае, че постъпва нередно, няма да допусне да има неопровержимо доказателство за безобразията му. Нали това доказателство ще доведе до санкции?Кой е луд, пред камера да даде доказателство за некоректно, престъпно професионално поведение?Изводът е, че или акушерката наистина не е с всичкия, или записът е манипулиран.Ти какво друго обяснение виждаш?
84
2
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 88 преди 8 години
"...възможно ли е да се държи така един медицински работник, след като знае, че има камера и тя заснема всичко...Не е логично!"-----Ако нямаше камера и се държеше така нямаше да е нелогично, нелогично е само защото има камера ли?Като чета подобни изказвания си мисля че, всичко което се случва в БГ е съвсем логично!
83
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 години
Сигурно си мислиш че, си много добър/добра? Ето тази милозливост е най-опасна, това не милосърдие, не се залъгвай! Никоя нация няма такава толерантност към злото каквато имат българите. Като чета какви оправдания намират за нея: съсипана била, изнервена, малко и плащали... Значи ако някой те пребие/убие, това е ОК понеже той е изнервен и малко му плащат! Ами трайте си тогава, вегетирайте и чакайте да ви свети маслото някой... После се чудят защо животът и държавата им са това което са.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А също искайте да се вземе лиценза на лекаря който я защитава какъв "чудесен човек" била и се пеняви че, видеото е изтекло в медиите; вместо да се разтревожи за бебето и за това как е допуснал психопат да работи за него. Това не може да се нарича ЛЕКАР.
81
1
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Га чиляк си нема работа-прави протести..
80
3
 
3
 
! Отговори
:D преди 8 години
На Бг-мамките пак са им се е разстроил хормоналния баланс. Призовавам мъжете им да им чукнат две яйца и да ги застроят!
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой ти се интересува от истината?
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РосиНаистина е ужасно, ако се е случило точно това. Но и аз недоумявам, възможно ли е да се държи така един медицински работник, след като знае, че има камера и тя заснема всичко? Умът ми не го побира ... Не е логично!
77
7
 
6
 
! Отговори
Роси преди 8 години
нЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ТАЯ *** ЗАЩИТАВАТЕ ТАЯ ТАКА ЗЛОБНО УДРЯШЕ ДЕТЕТО ДАНО БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ *** МУ С ***
76
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този протест не е ли малко пресилен...защо не погледнат малко по-далече от носа и не изчакат да следствието да приклчи, жената е работила, може би е отключила психологически проблем, айде да погледнем и др. страна, къде е държавата, къде са порверките, кой допусна да работи за жълти стотинки по 240 часа на месец. Що не протестирам срещу условията в които се раждат децата, общи преродилни зали, липса на упойка, присъствие на близък..когато има цивилизовани условивия, ще има и такова отношение.
75
6
 
9
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Не знам защо много хора не разбират, че човешкия живот е ценен. Независимо дали ще е на 40 годишен работник, починал на работа или дете.Не разбирам защо хората смятат, че подкрепяйки бебе стават по-добри хора. Няма такова нещо. Всеки човек заслужава да си почине както дал Бог - у дома, изповядал греховете си, причастен!!!!И да ви кажа - БОГ много повече жалее 40 годишния грешник умрял непокаял се, отколкото една праведна душа, нямаща нужда от прошка.Господните очи гледат по-различно от нашите
74
5
 
9
 
! Отговори
м сестра преди 8 години
психиатрите къде са.......... жената е съсипана, сигурно е отключила някаква параноя.жалко за бебенцето, но всеки може да откачи, внимавайте не хулете че може да ви застигне лудостта.........500 лева са много дето ги дават я намалете заплатите високи са.........
73
6
 
13
 
! Отговори
Подбуяли кухи лейки преди 8 години
Подбуялите самки задават ли си следния въпрос: След като акушерката знае, че има камера, как тогава да си обясним нейните действия? Или записът е манипулиран, или акушерката е ***.Тогава какво точно искат подбуялите кухи ***?Искат доживотен затвор за жена, която или е натопена, за да бъде изкупителна жертва, или е болна!Не е ли по-разумно да апелират за изясняване на истината?Или за *** *** е по-важно да афишират, че са постигнали нещо чрез оная си работа - станали са майки
72
2
 
8
 
! Отговори
циника преди 8 години
78,не сме се загрижили само за тази акушерка.Загрижили сме се за всички хора, които работят при нечовешка експлоатация в България и масово биват третирани като роби,а единичните жестоки инциденти причинени от тази експлоатация са само върхат на айсберга в чиято основа лежи грубото погазване на закона.Само си спомнете случаите с падналата върху работници сграда,случаят с взрива в Горни Лом и много други-всичките резултат от отношението на работодатели-експлоататори към закон,общество и работници.
71
2
 
5
 
! Отговори
ОБЕКТИВ преди 8 години
НЕЕ ЯСНО НИЩО НЕ БЪРЗАИТЕ С ОЦЕНКИТЕ НЕ СЕ ДАВА ЦЕЛИЯТ ЗАПИС А САМО 2 МИН МАНИПУЛИРАН ГРУБО НЯКОИ СИ ТРИЕ ДИРНИКА НЕ СЕ ХВАЩАИТЕ ИСКАИТЕ ЦЕЛИЯТ ЗАПИС
70
8
 
4
 
! Отговори
Чочо преди 8 години
До Анонимен Кви майки са тези дето не прекарват нощта с новороденото си дете? Такива коне с капаци, че не виждат реално нищо по-далеч от носовете си.Отговор: Ето такива ***, очевидно без дете, иначе щеше да знае, че така се процедира при раждане в клиниките, защитават тоя ***.
69
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И само тази акушерка ли е работила при тези условия та сте се загрижили толкова много за нея? Другите акушерки да не би да се работили по-малко от нея? Толкова сте плоски и елементарни, че ме е яд да ви чета коментарите. Май ви мързи да четете, че тази гадина редовно е биела и други деца!
68
4
 
13
 
! Отговори
циника преди 8 години
Вече стана ясно, че персоналът в тази болница не достига и оттам лесно можем да напарвим извода защо и поради каква причина акушерката е давала 24 часови смени. Само пълен *** може да не довиди чудовищните нарушения на трудовото законодателство от страна на собственика на клиниката, което е пряка причина за престъплението. И разбира се чудовищно е удобно незабелязвайки тежките трудови нарушения в клиниката да се опитва да прехвърля вината върху най-малката брънка в системата.
67
4
 
17
 
! Отговори
циника преди 8 години
Това дето акушерката сама искала 24-часова смяна /и то за повечето пари/ е пълна глупост.Всеки който поне малко познава действителността в България знае как шефовете "съветват" робите си,пардон-работниците си да работят толкова време, колкото им се каже