Трябва да се гордеем с професионализма на военните ни!

Борисов поздрави и всички, носещи името на Св. Георги
Обновена: 6 май 2015 17:31 | 6 май 2015 15:05, Елка Василева
73
Трябва да се гордеем с професионализма на военните ни!
Снимка: Facebook

Всички ние трябва да се гордеем с професионализма и отговорността на нашите военнослужещи, за това, че проявяват характер и смелост за подкрепа на международния мир и за подпомагане на населението в трудни моменти.

Това заявява министър-председателят Бойко Борисов по повод на Деня на храбростта и празник на Българската армия на официалната си страница във Facebook.

Още по темата
Нека Свети Георги ни пази, закриля и смирява. На 6 май честваме и едни от най-ценните човешки качества - храбростта и смелостта, затова нека на празника на Българската армия да склоним глави и отдадем почит пред паметта на доблестните български воини, които отдадоха живота си за България, отбелязва премиерът Борисов.

Той пожелава на всички, които носят името на светеца-мъченик за Христовата вяра, здраве, дълголетие, радости и смирение.

Министър-председателят поздравява всички, които са свързали живота си с Българската армия, техните семейства, майките и бащите им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
До Анонимен 9 Що само с 3 овце? За сега успешно (се) "оправя" 7 милиона без да му мигне окото. А що се изявявал само в Сураттефтера? Ами там някой му пише постовете та да изгеждат поне малко грамотни, щото иначе се глупости ръси...
48
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 8 години
Бог е който закриля,спасява,помага,а не свети Георги или който и да е светец! Да нямаме други богове,защото в първата заповед какво пише?Колкото до военните-докога ще ги пенсионират рано и защо полицаите като са толкова многобройни се шири такава престъпност и корупция
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То една армия... Професионализмът на армията е отличен. До обед люпят семки, а следобед ги метат.
46
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 8 години
Като не сте доволни от тази армия, нека върнат наборната служба за по 2г. та много от кометиращитите да имат възможност да се изявят!
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na 11 05 po BTV che dadat scena na BB da govoril "iskreno i lichno..."egoto mu che e dobre.. a nie pak che badem izlagani
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен53офицер съм
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kato nachite sa takiva za BB zacho pusna amerikanskite u nas...ili dumite mu kakto vinagi sa demagogia
42
1
 
19
 
! Отговори
зрител преди 8 години
Видяхме парада на пълния разгром,в събота,ще видим парада на победата
41
1
 
13
 
! Отговори
взгляд преди 8 години
тнр армия и ченгеджииницата са окупационният корпус на нато в бг за сега
40
2
 
15
 
! Отговори
BG преди 8 години
Трябва да се гордеем с .... тлъстите шкембета и дебели з.. на фуражките които сме платили с нашите заплати дето ни одират кожата на гърба от данъци !!!Гордеем се че същите военни опикават паметниците на възрожденците, че денонощно киснат по кафенетата и моловете и че до ранни зори правят купони, за нещастие на ония които са им съседи !
39
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До малка корекция ГРЕШКАТА Е УМИШЛЕНА--А ДАНО ФИН МИНИСТЬР МЕ ПОПРАВИ АМА ИЗГЛЕЖДА ЧЕ И ТОИ ПРАВИ ТАКИВА ,,ГРЕШКИ,, И ПЕЧЕЛИ КОМИСЕОННИ ОТ ТЯХ
38
0
 
15
 
! Отговори
С кой , кой ? Я пак. преди 8 години
Кои военни ?????Та ние вече почти нямаме армия .
37
1
 
19
 
! Отговори
дядо Ванго преди 8 години
Мнооого е прав г-н Борисов.изключително некачествен матриал а журналистиката стабилно и сигурно се намърда на дъното-не гледайте телевизия,не четете вестници,не пишете по форуми-Живейте! Радвайте се на живота,възпитавайте децата си в уважение и трудолюбие!Смисълът на живота е в самият живот!Напрежението което изкуствено се създава ще погуби тези които го създават-дайте им малко време!Нищо не е по-важно от здравето и спокойствието!
36
0
 
2
 
! Отговори
малка корекция преди 8 години
До АТАКИСТ4млрд,10процента 400млм,ще има и за тези,които назначават генералите
35
1
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До Анонимен ИМЕННО---КОМИСИОННАТА Е ИНТЕРЕСНА АНЕ КАКВА ,,ТЕХНИКА 10 ПРОЦЕНТА НА 4 МИЛЯРДА---40 МИЛИОНА---20 НОВИ МИЛИОНЕРА ГЕНЕРАЛИ РАЗБИРА СЕ
34
1
 
26
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
До Анонимен 34Ето там, на площада в Москва ще видим истински военен парад. Къде ни затриха армията тези бездарни управници? На следващия 6 май няма да има и 1 хеликоптер, сигурно ще пуснат с дистанционно детска машинка да вее българския трибагреник. Срам ме е ..... Честит Гергьовден на всички българи!
33
2
 
4
 
! Отговори
нн преди 8 години
Професия като много други, само че тук става дума за хора подсигурени с материална база, дрехи, добри заплати, много и разнообразни привилегии на тях и семействата им. Жалко, че се насажда мнението че тази професия е нещо много , много по-вече от другите. Държавата насърчава това. Трябва да се разбере, че тази професия не е нищо по-вече от това да си миньор, лекар, строител , учен, и т.н. Най-важното е да се разбере, че при нужда целия народ да стане една армия, а редовите военни- ядрото.
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Армията е място за мъже,а не за 45кг трудоустроени девойки.Много отдавна тихомълком решихме,че няма да имаме армия ,защото така е по-евтино,след като беше разсипана цялата ни икономика вече не можем да имаме и никаква войска.Ефекта от икономията е нулев,просто не харчим пари,които никога не сме имали.А,ако се изпукаме 3-4млрд за изтребители(американска скраб) и не дай си боже ни вкарат във война с Русия,тези кошници,след час ще са свалени(разбира се,ще има яки комисионни за някой хора)
31
0
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До АЗ ЗАРОБИХА НИ АМЕРИКАНЦИ НЕ РУСНАЦИ
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как са се наредили само за разтрел...уууууууууууууууу