Журналисти от БНР: Домусчиев вън от Обществения съвет

Реакцията им е заради обидата "олигофрен" към репортер
66
Журналисти от БНР: Домусчиев вън от Обществения съвет
Снимка: БТА, архив

Протестиращите журналисти в Българското национално радио настояха собственикът на футболен клуб "Лудогорец" Кирил Домусчиев  да напусне Обществения съвет на радиото.

Реакцията им дойде, след като футболният бос нарече репортера на bTV Димитър Тасев "олигофрен".

Още по темата

Домусчиев обиди репортера след победата на шампионите с 4:1 срещу Локомотив София.

След това той се извини, като уточни, че също се чувства засегнат заради обидния въпрос от страна на репортера, който бил опит да се омаловажат усилията по организацията на празника.

"Въпреки Вашето извинение, считаме, че с поведението си нарушавате чл.5.4. от Правилника за структурата и дейността на Обществения съвет на БНР, според който "Общественият съвет съдейства за утвърждаването авторитета на БНР като обществения медия". Действията Ви уронват престижа на Общественото радио и са в конфликт с Етичния кодекс на българските журналисти, определящ подобно поведение като недопустимо", пишат в писмото си журналистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: БНРКирил Домусчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ako go izgonim ot Bakgaria,tozi mafiot,shte e nai-dobre.vinagi v tristrankite e toi,i vse zashtitavaiki rabotodatelite,v ushtarb na rabotnicite.triabva da iziskvame da bade 4-tiristranka,da ima predstavitel na rabotnicite,inak shte sme vse bita karta
48
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма безгрешни хора има злобни .Човека се извини . Признат грях половин грях. Умните хора прощават и забравят. Помнете само доброто и успех.
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нарекъл го "***", а журналистът отвърнал: "олигарх". И двамата са прави.
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КТБ олигархът залезе, но се появяват други олигарси да ги заместят. Така е в Америка и колониите им.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предприятията му в чужбина, а футболният отбор - в България.
44
1
 
5
 
! Отговори
честити ви олигарси преди 8 години
До Анонимен47В НОВА ТВ,Домусчиев не е директор,просто е собственик.Мажоритарен собственик на "Диема груп",която е собственик на НОВА ТВ и БУЛСАТКОМ,а отзад седи тъпата мутра ТиквунАко не ти е ясно,защо фърка с "кугар"до Делиормана,а и доста други подаръци му направи,например отдаването на концесия(без пари)на по-голяма част от родните пристанища(другите са на Цветелина Бориславова)
43
6
 
5
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Журналистите в България са в 90% платени, както има и една древна женска професия. Те са си точно такива, но когато им се каже направо се засягат и вдигат вой до небесата. Не съм фен на Домусчиев, но този негативизъм в България е доста в повече. Изпуснал си е нервите и това не му прави чест, но този журналист си е ол*гофрен, така че може и да е правилно да го диагностицираш, че да вземе да се прегледа
42
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе до кога тия *** журналисти ще промиват мозъците на хората нищо не могат да работят една стотинка не могат да спечелятядат парите на данъкоплатците и само глупости плещятна всичкото отгоре искат и уважениеправ е човека казал е истината сомусчиев целувам ти ръка за истинатаборците за истина /жерналята/ много се страхуват от нея
41
5
 
10
 
! Отговори
СТОЯН преди 8 години
браво на бнр---стойностни журналисти
40
11
 
6
 
! Отговори
cc преди 8 години
в интерес на истината журналиста си го търсеше. Този въпрос който зададе е наистина олигофренски.В България на всеки който направи нещо, започват да му завиждат и да плюят по негоАко го нямаше Домусчиев, БФС отдавна да беше ударило кепенците . С изключение на 3-4 отбора -другите всички са взели -дали .Футбол в РБ отдавна НЯМА .
39
7
 
4
 
! Отговори
Doko преди 8 години
Каква е тая злоба, след победа над стойностен отбор и последвала титла, не стана ясно. Кирил определено не е голям. Преди малко гледах и изцепките на Хубчев, към публиката на Берое!!! Няма такава простотия. И после ми се извиняват, било емоция,...след радостен факт победа, при загуба какво трябва да очакваме,...?!
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 42ми щото по света не му търпят нервите никъде, та само тука. така де.-----------Безспорно тоя път си е изтървал нервите. Няма смисъл да говори така пред журналисти и той го знае. После се е извинил м/у другото, публично.
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големият бизнесмен с големите претенции, то не е контене, балове, разни чупки, стойки и накрая една груба селска проява и истината лъзва по гол за-ик!!!А *** с приближените тиквета, какво само го посещават и придружават тоя - май за него работят, а не за хората, както не веднъж дебело е подчертавала банкянската магнолия!!!
36
2
 
11
 
! Отговори
до 42 преди 8 години
ми щото по света не му търпят нервите никъде, та само тука. така де.
35
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво на Дозуза,че навря у *** *** дЖурналистчето от еврейската бТВ,защото тази телевизия ,заедно с останалите ефирни телевизия изпълняват поръчката на управляващия у нас юдео-масонски елит да манипулират и българския народ
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този го удари Слънчевата болест. Правеше се на възпитан и културен но си е Селски бег отвсякъде.--------------------Този "селски бек" моето момче има бизнес по целия свят.Изглежда наистина няма по-хубаво място от България, щом има нерви да се занимава с трошляци непрекъснато.
33
3
 
16
 
! Отговори
кпд преди 8 години
Домусчиев направи богатство, покрай него и футболен клуб! Доби самочувствие и стана безпардонен! Особенно ако си го жегнал лично или видно си по слаб.Плитки са му задръжките. Обижда, нагрубява, преследва и не плаща............
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И най-големия критикар Венци Стефанов не си е позволявал никога да се държи така. Само един единствен път каза на Сашо Диков, че има много добри лекари специалисти. Но това беше много фино, и Диков сам го пускаше това по неговата телевизия многократно. И не се обиди.
31
2
 
9
 
! Отговори
до 34 преди 8 години
Е какво да питам, то нивото се вижда. "Странно" е меко казано, че му се кланяха там и президент на футболен съюз и премиер на Републиката.
30
2
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Олигарси срещу ***,всъщност олигарсите са *** с късмет