Пробутват развалено месо на абитуриентите

За някои от ресторантите нарушенията са поредни
27 май 2015 07:48,
16
Пробутват развалено месо на абитуриентите
Снимка: архив, Булфото

Развалено месо и и замразени плодове и зеленчуци с изтекъл срок на годност сервират на абитуриентите в хотелски комплекси и ресторанти в Боровец, съобщава вестник "Стандарт”.

Агенцията по храните и полицията открили над 400 кг. хранителни продукти с изтекъл срок на годност. Основно става дума за мухлясал хляб, но има и пържоли, яйца и мляко. За някои от рестораньорите това е поредно нарушение.

В един от проверяваните обекти са открити 43 кг пилешко и свинско месо с лепкава консистенция, силна миризма и без етикет на производителя.

Не е ясно какво количество от развалената храна са изяли абитуриентите. Все още няма и данни за пострадали от консумацията на продуктите със съмнително качество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не е ясно какво количество от развалената храна са изяли абитуриентите. Все още няма и данни за пострадали от консумацията на продуктите със съмнително качество." как да има дани на абитуриентите им трява една седмица да изтрезнеят. а ако на някой случаино му е прилушало вероятно са го тиканали в изтрезвителното.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те абитуриентите от години са прецакани от всевъзможните индустрии. На техен гръб печелят и селските шивачки, които си вярват, че са "дизайнерки", продаващи рокли като за *** сватба, при това на супер завишени цени. И чалготеките, и автосалоните, всеки, който може да на намаже нещо по баловете не се свени и не се притеснява от некадърността си ;) А роднините- давай, давай, нали е веднъж в живота...
6
6
 
8
 
! Отговори
Гатьо преди 8 години
Ах, как посмяха да пробутат на малките царчета развалено!?!Те не знаят ли, че малките и пишльовци са царете на тоя свят! Заради тях мама и тате теглят кредити от банката и плащат после с години! За да ги облекат, да направят кьор софра за родата! Да качват после цялата във фейсбоклука!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То това си е сега като знаеш че рибния пасаж минава да го поизловиш навреме.
4
1
 
22
 
! Отговори
kaizer преди 8 години
И сега ще ме уверяват как и в България човек също може да си изкара приятна почивка.Айде мерси.
3
1
 
26
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Този ресторант вече сигурно е затворен, ако това не е направено ХЕИ да се гръмнат и да ги уволнят всички. Това са гадове, за това ще ходим на почивка а отскоро и на абитуриентски балове по Гърция и Турция.
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, млади хора, здрави и прави, хапнали малко развалено, ще го преживечт. По-важното е, че помагат на туристическите босове да преодоляват загубите от слабия сезон. Как се бяха разплакали само.
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Качеството у нас отдавна го няма никъде. За да произвеждаш качествено трябва достойнство. Кой носи това качество на характера у нас? Премиер и политици лъжат като за последно! Срам няма. Така с години дребни и много прости Андрешковци навсякъде. Сега им е паднало на ресторантьорите да "Ударят кьоравото". Ако има вой имат си хора които ще покрият простотията си. А, че хората ще са болни..,е, няколко дни лекарства и ще се забрави. Но парички паднаха.