"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...

Рускиня изтърпя тирада на собственичка на бутик
Обновена: 1 юли 2015 15:11 | 1 юли 2015 15:07, Александър Попов
394
"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...
Снимка: YouTube

Пореден грозен случай по оста магазин-клиент се разигра в бургаски мол.

Руска туристка влязла в бутик "Ira Maxima" и си закупила панталони за 210 лв. На следващия ден, след като установила, че размерът е неподходящ, жената, дъщеря й и внучето хванали такси от Созопол до Бургас, за да върнат покупката с надеждата, че им бъдат върнати парите.

Продавачката отказала и извикала на "помощ" собственичката на бутика.

И последвал екшънът, в който доброто възпитание изцяло отсъства.

Собственичката, вече на висок тон, започва да бута рускинята. "Излизай веднага от магазина, взимай си дрехите", подвиква "бизнес дамата".

В същото време рускинята записвала на телефона цялата ситуация, което още повече изнервило обстановката. "Ще ти счупя телефона. Махай се, че ще те наритам", реди ядосаната управителка. И дори не се притеснява, че може да бъде извикана полиция.

На въпроса на клиентката дали у нас важат законите, започва обяснителният режим.

"Ако всички като вас решат да си върнат дрехите какво става, аз имам малък бутик. Не мога да се разправям с такива като вас. Затова и няма да ти върна парите. Ще се научите, че в бутик не се взима и не се връща. Няма закон, който може да ме задължи", убедена е магазинерката.

След което рускините с бебето са изтласкани от магазина със заплахата, че ще извикат охраната на мола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


394
Още по темата: молбутик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво драматизираме, закона е закон до 14 дни имаш право да върнеш стоката. По света е така, а ние уж искаме да живеем цивилизовано Поведението на продавачката недопустимо. Скоро и тези туристи няма да ги има. Чудесна реклама за Бг, мислене на дребно. Мисли как да им извадиш парите с "памук"а не еднократно и повече и са не искат да чуят да България.
265
6
 
4
 
! Отговори
До българин преди 8 години
И един стига. Вие не забелязвате ли колко новини имаше за руски граждани, които се самоубиват или посягат на децата си. А колко още има, които не са ги надушили 'новинарите'.Те са напаст.
264
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
скоро няма да има руснаци няма да има и строителство няма кой да купува калпавите апартаменти по черноморието руснаците са единствените нормални туристи които харчат пари б ританци и германци са най големите скрънзи българинът е неблагодарник и е вечно недоволен
263
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БранникъНа теб ко ти бърка в устичката ..?Не влизат у вас
262
7
 
4
 
! Отговори
Бранникъ преди 8 години
Добре де, и к'во са? Нали уж *** щял да ги спира рущняците да не идват на море в България? Навсякъде по морето е пълно в тези гащници, а местните дупедавци за по някоя рубла и менютата на развален руски са им написали,... то бива сервилна история, но това си е СРАМ!
261
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименмалеееее 300 коментара за някакви 2 пачи в мол. баси майката, ние сме изтрещял народ----------Няма вълнуващи теми за подписани меморандуми от товарищ Путин. За про-съветските *** почивен ден няма...
260
1
 
6
 
! Отговори
ОТ ЛОНДОН преди 8 години
Няма такава ПРОСТАЩИНА!
259
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно, материала е супер едностранчив и за изясняване на положението на *** трябва да се спомене че не във всеки магазим може да върнеш стока. Обикновено връщането е възможно в големите вериги където стоката е по-евтина. Няма закон които да задължава продавача да ти приеме обратно закупена стока. На касовата бележка би трябвало да пише може или не. Поне така е на запад.
258
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 359Явно си руснак, щом така навътре приемаш нещата :D Аз не е нужно да ги класифицирам, те се виждат.
257
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРХич не ги и щем тия руски туристи - да се махат, че превърнаха черноморието ни на бардак.
256
7
 
6
 
! Отговори
до 359 преди 8 години
ЧОВЕК КОЙТО СЕ ИЗЖИВЯВА ,КАТО ДОКТОР-ПСИХОЛОГ,ДА КВАЛИФИЦИРА КОЙ ПИЯН И КОЙ ИМАЛ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ ГОВОРИ САМО ЕДНО *** НА ПСИХИАТЪР НЕДОНОСЧЕ,ПЛАТЕНО ГЕРБЕРСКО АМЕРИКАНСКО ФАШИСТКО.
255
0
 
1
 
! Отговори
До marti 331 преди 8 години
И аз се срамувам, че си българин и не можеш да пишеш на български.
254
1
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 333 преди 8 години
Ключа се крие в "може би" -то, което използваш. Никъде не става ясно какви точно ги е вършила клиентката.
253
9
 
10
 
! Отговори
И аз съм от Бургас преди 8 години
Поведението на заснетата жена няма какво да го коментирам - да грубо и неприлично е. Но е факт, че никъде не виждаме какво е докарало до това състояние жената.Но пък също е факт, че в България нормални руснаци не идват - всизките са алкохолици, с психични отклонения , *** или 3в1. Абсолютно не вярвам, че просто ей така тази жена е изпаднала до това състояние без да е била предизвикана.И сега общественото мнение е повлияно от монтиран и натъкмен клип, където виждаме само едната гледна то
252
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клипът е подготвен професионално, вкарали са музиката от "Столичани в повече" - значи от човек, който е в час с местните особености. Направен е умишлено акцент върху България, не само върху бутика. Не бих се учудил ако е и постановка.
251
1
 
3
 
! Отговори
До харри преди 8 години
В грашка си мой... закона да джунглата си действа в пълна сила. Не знам откъде си, в София като ми набутат скапана стока става сложно на продавачите и шефчетата им - пробутвали са ми избеляла риза от ветрината при опаковането, а съм мерил друга, така са ми набутвали и надрана обувка, както и са ми продавали книга с откъснати стриници. И трите бях в МОЛ-ове, но само при обувките се наложи и шамари, иначе с лош поглед и директна заплаха за разбита глава шефчетата ведна омекват
250
1
 
8
 
! Отговори
от Бургас преди 8 години
Отвратително отношение на търговец към клиент.
249
12
 
4
 
! Отговори
харри преди 8 години
Това с телефона на АЗ няма нищо общо с дадения случай.Телефона е имал дефект - става дума за гаранции.Рускинята е искала да върне дрехата без обяснение защо.Никой не е длъжен да и върне парите.Това за 14-дневния срок важи само за онлайн покупки. Не в магазин.
248
1
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
До АЗПлатих 50 лева отгоре и си купих друг телефон, просто търговците не спазват правилата!
247
0
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
До АнонименСъгласен съм с тебе бях губил телефон преди 2 години и когато го включих зарядното просто не се зареждаше а в крайна сметка се разбра, че проблема е от телефона а не от зарядното.. Ходих да връщам телефона и ми викат от магазина ,,Ами ние нямаме пари трябва да изчакате" а в гаранционната карта пишеше ,,След закупуването на телефона след 15 дена не се връщат парите" нещо подобно изминаха 10 дена пак ходих този пак ми вика ,,нямаме пари" и аз разбрах какво са замислили след това плат