Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"

Брутални кадри с полицейско насилие
Обновена: 7 юли 2015 14:16 | 7 юли 2015 09:30,
435
Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"
Снимка: Кадър "Господари на ефира"

Полицейски произвол, бруталност и абсолютно недопустимо поведение. Такива кадри излъчи Нова телевизия в предаването "Господари на ефира". В скандалното видео полицейски служители нападат момче и момиче. Обвинението им – младежите са пийнали.

Действието се развива в центъра на столицата, а улицата е "13-и март". Часът е два след полунощ, а записът е направен от терасата на жилищна кооперация. Първоначалната проверка започва кротко. Думите на униформените и двойката младежи не се чуват ясно. Полицаите искат личните им документи. Разговорът продължава тихо и не става ясно дали младата двойка представя исканите лични карти.

В един момент, предизвикан или не, единият полицай хваща грубо момчето за рамото, а младежът се отдръпва рязко. За отдръпването си получава мощен шамар от същия "пазител на реда". Напрежението се изостря. Единият от полицаите и момичето започват да си разменят обидни реплики, но словесната тирада е започната от униформения.

"Пръдло!", изкрещява служителят на реда. "Стига, че ще те наритам!", прозвучава и първата заплаха към девойката. А действията не закъсняват - няколко полицаи нападат беззащитното момиче и го повалят на земята. Единия рита падналата девойка. Следва блъскане в патрулката и закопчаване с белезници. Момичето започва да ридае, за което получава втори ритник.

Тъй като единият служител дълго не може да закопчае белезниците на момичето, въпреки че то не се съпротивлява, със сила е повалено на земята, където е брутално натиснато от двамата мъже, които сякаш разиграват арест на дълго издирван престъпник. Момчето започва да се моли да оставят приятелката му, но без успех. Въпреки молбите му и припомнянето, че е момиче, униформените без капка жал продължават да блъскат и удрят младата жена, чиито вещи вече са разпилени по земята.

Независимо, че част от ударната патрулна група седи безучастно и държи задържания младеж, униформените викат още един екип за подкрепление. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава профилактично още един удар с юмрук в гърдите, въпреки, че не оказва абсолютно никаква съпротива.

Видеото спира, тъй като патрулите тръгват, явно към районно управление. "Престъпниците" са заловени. Работата е свършена. А какво се е случило в ареста и дали боят е продължил и там, вече при закрити врата, само задържаните могат да кажат. 

Скандалните кадри вижте тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ba4variva da gi Maha tija prestapnizi Ponoinizi. Mnogo 4esto ima Polizeiski napadenia Pervesii poboischta nischto ne im e nspravil loschata saschto se gavrat s neschtasnite 4ovek van ot mvr ba4varova ne se islagai i gi mahni tia urodi ot mvr
284
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Polizaite sa urodi isvrezi v Satvora i Nikoga na Rabota b mvr islagat ministerkata bB i dr si kolegi ot mvr 4oveka besche Titan Blaskam obajdam vijda se na Vidioto gradovete Polizai v Satvora ako sa. USA schtaha da sa v Satvora a v bG sa na Svoboda dano tesi koito pischete prostaschtini vaschte deza da badat Unijeni Kakto Dr dlu4ai do Sega ot garite na bG Polizai
283
6
 
6
 
! Отговори
НКВД преди 8 години
Полицаите просто си вършеха работата.Ако беше в USA можеше и куршум да получи развилнялата се наркоманка!
282
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо вярно в статията!!!Явно не са гледали клипа.Написана е така,че да могат лесните за манипулиране овце да захапят.....идват избори и като чета повечето коментари,виждам,че си заслужаваме да ни доят до край. Не народ,а ***!!!
281
4
 
19
 
! Отговори
никва милост преди 8 години
На тия смешници полицаи дето пред двама пияни се правят на спецназ, а иначе са мишки и обикалят за да хващат малки тревоманчета по кварталите докато пазят роми и политици, мога само да им пожелая да ги уволнят и да не си намерят никога повече прехрана за семействата им, да ги оплюят и изоставят жените и децата им, да се пропият и да пропаднат. Това заслужават.
280
5
 
21
 
! Отговори
Масло преди 8 години
Относно полицията - някой чул ли е да са хванали крадци и да са върнали откраднатото или поне част от него? Тия *** като хванат крадци или джебчии им вземат открадното, стискат си ръцете с тях и ги пускат да си ходят. Като идат на сигнал дето няма келепир и няма какво да намажат започват да си "вършат работата" и да бият деца разни. Това е полицията днес - еничари. Преди 30 години униформените имаха чест и достойнство, сега са престъпници.
279
4
 
8
 
! Отговори
do 376 преди 8 години
Арестаттът за когото говориш-Тодор Димов -Чакъра бил стрелял няколко дни по полицаите с автомат Калашников.Тогава не е имало убити полицаи като в Лясковец.Е,след като не е имало друг изход по добре е да се използва гранатомет отколкото трагедия като в Лясковец.
278
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дада- А помниш ли преди години , когато шеф на МВР бе един дето има навика да пикае по фонтаните , как убиха при задържане Чората Каквато партията такъв и министъра им - убийци
277
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живях по времето на "социализъма" и вече 25 години живея в "демократичния преход". И преди и сега ми се е налагало да имам работа с органите на реда и винаги съм получавал необходимото уважение и съдействие. Многократно съм бил проверяван, спиран на пътя за проверка от КАТ и колкото и да ви е странно съм получавал разбиране и помощ. И само веднъж съм дал подкуп /20 лева/ на катаджия.Просто като уважаваш човека насреща получаваш адекватно отношение.Друг е въпроса, че "всяко стадо си има ***", н
276
7
 
23
 
! Отговори
дада преди 8 години
Кой им беше шеф преди няколко години, май една горила дето е премиер сега. Осъдиха го в Страсбург че умъртвява арестанти с гранатомет. Даже не се извини. Каквато държавата такива и полицаите.
275
0
 
8
 
! Отговори
да преди 8 години
ами мислим искат промените в мвр да минат , хората дето работят не са доволни , министърката е застрашена и използват пешките да объркат хората :) тук проблеми не се решават а създават защо мислите са тези сайтове :) контролират ни да не говорим нецензурно а те създават компромати за объркване на хората :) това е по голямо престъпление :) но на площада е решението :)
274
11
 
12
 
! Отговори
... преди 8 години
МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА! ТОВА Е СТАР СЛУЧАЙ ,А ГО ПУБЛИКУВАТ СЕГА. ЗАЩО? САМО ТОВА Е ВЪПРОСА ,КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАДАДЕТЕ. КАКВО ПРЕЧИ ДА ИЗЛЕЗНЕ КЛИПА , СНИМАН ОТ СЛУЧАЕН ГРАЖДАНИН ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН? САМИЯТ ФАКТ ,ЧЕ ИЗЛИЗА С ТАКОВА ГОЛЯМО ЗАБАВЯНЕ ВЕДНАГА ЛИЧНО ЗА МЕН СВАЛЯ ИНТЕРЕСА МИ И НЕ ЗАСЛУЖАВА НИКАКВО ВНИМАНИЕ,ИНАЧЕ СИ ИГРАЯТ КАТО ПЕШКИ С НАС!
273
3
 
26
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ТЪПИТЕ ЧЕНГЕТА СА НАЙ-ИЗЛИШНАТА ПРОФЕСИЯ В БЪЛГАРИЯ. НЕКА ВСЕКИ ОТ ВАС СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ КОГАТО СТЕ ИМАЛИ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ОТ МВР СТЕ Я ПОЛУЧАВАЛИ.
272
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на ченгетата,точно така трябва да бъде,да има ред в тази държава
271
4
 
7
 
! Отговори
dady преди 8 години
smeehte se na Turskata policiq,vi6te se izmekqri.v TR nikoga policay ne eposqgal na momi4e.tova e po gadno dori i ot izmisleniqt film Sredno6ten ekspres.sme6na naciq koito se mislqt za .........
270
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съд за полицеиската ***.
269
7
 
32
 
! Отговори
Ранчо преди 8 години
Какво очакваме от полицаи завършили с тройки гимназия, влезли в полициата защото не ги бива за друга работа, ние ги обличаме и храним , те ни бият и се правят на рамбовци. *** и необразовани мързеливци.
268
2
 
10
 
! Отговори
не толкова велик БГ преди 8 години
MADE IN BULGARIA
267
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баси, проверявали са ме в германия, франция, гърция, говорил съм си с усмихнати полицаи в ирландия, че даже и румъния, показвали са ми пътя. е, единствено в мънкедония, вместо добър ден, ми се усмихнаха лукаво с думите 'бързо возиш, пари имаш ли?', а в бантустан откровено си издават нечленоразделни звуци, чувстват се неловко и изглеждат нелепо, когато им кажеш 'здравейте, да ви попитам..'.не знам как са ги провокирали пияните младежи от клипа, но на запад униформените щяха да са с 5 години кауш.
266
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
униформените с цветущи псувни и обиди. С ругатни по адрес на майките им и викове "***" и "*** мръсни" В.Н. скочил на бой на полицаите пред погледите на случайни минувачи. Мъжът е признат за виновен по Указа за борба с дребното хулиганство за грубото си, арогантно и оскърбително отношение към органи на властта, на които е нанесъл удари на публично място, посочва съдът.