Тъпкан влак се композира... до Бургас!

Хората били принудени да седят върху куфарите си 6 часа
4 авг 2015 09:50,
35

Снимка: Нова телевизия

Младежи са преживели кошмарно пътуване с влак от София за Бургас. Злополучното придвижване се случило в петък. На снимките, изпратени на Нова телевизия, се виждат претъпкани вагони, а хората буквално са един върху друг, за да се задържат в клатещия се трен.

Пътуващите са обградени от багажа си, други стоят върху него. Припомняме ви, че пътят от София до Бургас с влак е около 6 часа.

Студентът Мартин Николов разказа, че често е свидетел на подобен вид пътуване във влаковете, особено през лятото.

"Всички седящи места бяха заети, хората седяха на пода пред тоалетните цели 8 часа. Имаше багаж навсякъде. Кондукторите нямаше как да се предвиждат, за да проверяват. БДЖ са наясно с проблема, но реакция от тяхна страна няма", разказа още той.

След като хората са се обърнали към железниците с въпроса как да си върнат парите от ужасното пътуване, отговорът бил - след като вече са се качили на влака, нямало как да върнат парите им, допълни Мартин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
5
 
! Отговори
автобуси преди 8 години
Има много удобни автобуси, с климатик. Седиш, четеш си книжка и не усещаш как минава времето. Билетът е с около 5-6 лева по-скъп от влака. Ама явно някои обичат да се тъпчат.
26
0
 
1
 
! Отговори
СОВА преди 8 години
ААУУ, ама как се "предвиждат" тези кондуктори, бе!?!?п.п.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тийм билдинг !!))Няма лошо !!)))))
24
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се кой още пътува с български влакове...
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дива индия!
22
2
 
12
 
! Отговори
бМ преди 8 години
едно време като ходихме на море с компанията си взимахме винаги билет за нощният влак и винаги беше така претъпкан. Обаче си беше голям купон и на никой не му пукаше.
21
1
 
3
 
! Отговори
ludiq Muncho преди 8 години
4eren vlak se kompozira Len4e le ot Burgas do Sofia..............kakto se pee6e v staria 6lager-ha-ha-ha-ha .Begai,begai narode ot Bulgaria,begai ha-ha-ha-ha-ha
20
3
 
16
 
! Отговори
BG преди 8 години
БДЖ са единствената останала комунистическа структура в страната - какво да очакваме :))) Пускат на воля влакове с вагони където се возят по 3 пътника а където има клиенти - вагони няма:)) Последното което видях е че са снабдили кондукорките с ярко червени връзки силно наподобяващи някогашните пионерски ! БРАВО ДРУГАРИ от БДЖ - масово влаковете се разваля, вагоните с с липса на климатик и парно, неотварящи се врати и прозорци - за това пари няма ! Ама за червени връзки - веднага се намират :))
19
1
 
17
 
! Отговори
Безумие преди 8 години
И тази прогнила структура "БДЖ" се нуждае от кардинални и спешни реформи. Отново обикновеният човечец, няма къде и как да си търси правата... Банки, мобилни оператори, и всякакви други структури, правят каквото си искат с хората и няма механизъм, който да им пречи.
18
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не пьтувам с влак хич не ми пука да се тьпчат пакистанците по влаковете миризливи
17
0
 
13
 
! Отговори
Комент преди 8 години
Положението с вечерния влак София - Варна в петък/01.08/ е било абсолютно същото.
16
0
 
21
 
! Отговори
пешо преди 8 години
адаш, глупости говориш. не ме интересува ако ще 1 стотинка да струва запазеното място, щом го продават да е запазено значи трябва да е запазено и да е гарантирано само за мен. иначе за какво го пускат въобще. а тия със спомените как са пътували прави с години, вместо да казвате "не мрънкайте, и ние сме така", вземете си потърсете правата!
15
10
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До sМрънка се, защото медиите се чудят с какво да си пълнят сайтовете, а и фейса "гърми" за какво ли не. Както някой написа по-долу - едва ли някой очаква за 15 лв и 50 ст. за запазено място да пътува мегакомфортно и да стига бързо. Докато БДЖ е каца без дъно така ще е на тоя влак
14
3
 
15
 
! Отговори
До 16 преди 8 години
Явно няма кой да ти каже, че си мъжествен, та сам си го казваш, даже си го повтаряш по няколко пъти. Мъжка псотъпка, браво!
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, моля ви се ми това е БДЖ! Тия още не са излезли от каменната ера. Но да плачат за субсидии - могат.
12
17
 
13
 
! Отговори
s преди 8 години
Не мога да разбера само защо чак сега коментираме такова нещо. Аз съм се возил на супер пълни влакове още преди 15 години, но не мрънкахме. В училище се биехме но не мрънкахме. Тогава имахме мъжко детсво и не Мрънкагме. Сега има само ***....и и нищо повече. Гласност на всичко и само сензации. Ами тогава (93-99) - тогава не мрънкахме а растяхме мъжки. Сега мрънкаме
11
19
 
14
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
Да, представям си доволната ти физиономия, когато отидеш до някой нищо неподозиращ човечец и му кажеш с усмивка "Съжалявам, аз съм със запазено място, станете за да седна аз". Никога не си взимам запазено място, просто не мога да си представя да бъда толкова брутално нахален, само защото съм дал 50 стотинки. Ами ако на мястото е някоя бабичка, за която 50 стотинки са почти цял хляб?
10
5
 
19
 
! Отговори
haho преди 8 години
Ми то цената на запазено място е 50 стотинки.Аз не пропускам да си взема такова когато им ползвам услугите , а когато са изчерпани местата се качват с ясното съзнание че няма да пътуват комфортно( то не че с БДЖ това е възможно)
9
2
 
15
 
! Отговори
Нищо ново преди 8 години
Този проблем е от години, но не се прави нищо. Пускат фалшиви съобщения, че увеличават вагоните, но реално не е така, дори се е случвало да са по-малко!
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали искате влаковете да са евтини и за социално слаби. Сега какво протестирате хем без пари пък и като в луксозен автобус . Няма как с 5 лв. да си купиш уиски , ще си купиш евтина джанковица. Капиш .