Запорираха БМВ на тризначките заради дълг от 2650 лв.

Трите благоевградчанки участваха в "Биг Брадър" през 2006 г.
Обновена: 3 окт 2015 09:53 | 3 окт 2015 09:37, Анисия Иванова
52
Запорираха БМВ на тризначките заради дълг от 2650 лв.
Снимка: архив, Булфото

БМВ-то на тризначките Вяра, Надежда и Любов, станали известни с участието си в “Биг Брадър” през 2006 г. е запорирано заради дълг от 2650 лв.

Колата се води на името на Надежда, която на 27 април т.г. взела 2900 лв. заем от благоевградския бизнесмен Венцислав Шалявски, пише "24 часа". Според договора трябвало да върне парите за 1 месец, но направила само една вноска от 250 лв., а за остатъка забравила.

Заради това Шалявски е завел дело в съда, а магистратите се разпоредили БМВ-то да остане на отговорно пазене в двора на полицията в Благоевград, докато приключи съдебният спор. Запорът се налага, за да може при евентуално спечелване на делото автомобилът да се обяви на публична продан и да се възстанови сумата на Шалявски.

“Това е единственото имущество, което се води на името на Надежда, тя няма друго, заради това до изхода на делото ще остане под запор. Сумата от 2650 лв. набъбва с времето заради лихвите, както и за такси и разноски и до момента е 4334 лв.”, обясни адвокат Силвия Коцева, която води делото на бизнесмена.

През август Надежда се свързала с нея по телефона и поискала да донесе остатъка от заема, но след като разбрала, че сумата вече е по-голяма, повече не се обадила. "Нямам никакъв контакт с нея повече, а гражданското дело още не е стартирало, очакваме да се насрочи дата", допълни адвокат Коцева.

Сребристата кола е произведена през 2006 г. и е в много добро състояние, били първите впечатления на експертите, които са я огледали, преди да я запечатат в двора на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама коя от 3 те го е каала?
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ги мислете , това са нищо пари, сега нали има и магистрала край Благоевград , да излизат там и ще ги избачкат за нула време тия 2650лв.
28
6
 
21
 
! Отговори
До АК 47 преди 8 години
Забелязала съм че тези които имат проблем с ерекцията стават буйни и налитат на бой. Примери много. Вижте атакистите у нас и Путин в Русия.
27
4
 
18
 
! Отговори
Гошо Хубавеца преди 8 години
Аз имам бройка при която в един ден съм правил кекс с две близначки. Интересно дали някой е станал *олов приятел и с трите?
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От тези трите единствено помня, че говореха като някакви пуйки. Жени които с нищо не са интересни. В тази страна има много хора длъжници и хич не необходимо да ни информират за всеки. По добре пишете как банките извиват ръцете на хората и ги превръщат в длъжници и колко много правомощия са им дадени за да рекетират хората. Как не искат да закрият сметките на клиентите си и само смучат. Как си траят с години ако им дължиш нещо дребно и то набъбва ли набъбва, но те траят. Това ще е по-полезно.
25
3
 
30
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
"Нека такава държава!....В тая страна на власт е глупостта". Както винаги Слави е прав. На първа страница терзанията на три известни с отсъствието на мозъчни гънки жени, олицетворение на неграмотността и тъпотата... Пропадането на България продължава!
24
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никаква злоба не изпитвам към тези сладурани.Единствено ми е мъчно за родителите им.Това е цяло нещастие толкова много простотия да им им се натресе в къщата!
23
6
 
20
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
2006 година - 2650 лв
22
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 20 до 50 лева струва консултация с адвокат.Когато нямаш глава за такива работи е хубавоа питаш
21
2
 
29
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Тия ако им извадя по хиляда лева на калпак ...........ще е интересно :)
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тризначките от едно риалити на първа страница???Днес.бг???
19
2
 
27
 
! Отговори
Read More,Write Less преди 8 години
Коментиращите т.нар. от тях лихварство може би не знаят, че съществува понятие "законна лихва", която тече от момента, в който длъжникът е трябвало да изпълни задължението си до пълното му погасяване и която по съществото си представлява своеобразно наказание за пропусналия да плати навреме... Като сложим и държавните такси за образуване на делото и адвокатския хонорар, съвсем нормално е сумата да скочи двойно, че и повече.
18
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно държавата помага на лихвар да си събира дълговете . Лихварството не беше ли незаконно??
17
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупави, арогантни, нагли...Изключително отблъскващи жени, олицетворение на думата КИФЛА.Гледайте Биг Брадър в момента...има две три такива кухолгавки...Гъмов ги прави на г**, а те горките дори не могат да се сетят кога им се подиграва човек...Беден речник, нулев житейски опит, десетки пластични операции...Момичета и момчета, вече не е модерно да си ***, четете, пътувайте, образовайте се, работете, че на нормалните хора ни писна да живеем сред батки и кифли.
16
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е тва БМВ за 2900лв. ве, тва е некоя 318-kа от средата на 90-те хахахахах
15
4
 
29
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
Ееее абе на тез дека им е бемевето бе,то бива ли ги остаят голи да одат ама инак да дадеш две илядо пестотин пък и педесе лева за туй де сега го немаш сий чисто женска работа пък тез щото са три в едно та и работата им ептен калпава...да беха казали да им дам мойта кабриолетка каручката с магаренцето бе-хем щеше ветър да им духа им проветрява акълите хем и да им мяза на интелектат пък по-ефтино щеше им дойде-само за две илядо и пестотин и педесе щеха им останат да почерпат биля...
14
12
 
33
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 8 години
Това е единственото имущество, което се води на името на Надежда, тя няма друго, заради това до изхода на делото ще остане под запор. Сумата от 2650 лв. набъбва с времето заради лихвите, както и за такси и разноски и до момента е 4334 лв., обясни адвокат Силвия Коцева, която води делото на бизнесмена. - ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ *** !!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЗА КАКВА ДЪРЖАВА САТВА ДУМА ... КАКВИ СА ТЕЗИ ЛИХВИ КАКВИ СА ТЕЗИ РАЗХОДИ ПО ДЕЛОТО .... ТОВА ДА ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ .... А НЕ ДА ЯДЕТЕ ЛЯЙ..А !
13
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бяха излезли на околовръстното, досега да са ги изкарали парите с тая селска визия....Все някой отчаян турчин ще се намери....
12
5
 
27
 
! Отговори
46728 преди 8 години
докога ще им ровите костите на тия?
11
7
 
33
 
! Отговори
От ада преди 8 години
И доста грозни