Конкуренти у дома: Майка и син в битка за кмет

А съпругът и баща Горан помислил, че двамата се шегуват
5 окт 2015 09:18,
7
Конкуренти у дома: Майка и син в битка за кмет
Снимка: Кадър Нова телевизия

За мнозина Куртово Конаре звучи като Горно Нанадолнище. Истината обаче е друга – това е голямо село с църква, с активно население, с многолюдна ромска махала, с рекорден брой кандидати за кмет и очевидно бурен политически живот.

Един от тях е Иван Милушев, известен състезател по любопитната дисциплина "въздушна китара", ревностен рокаджия и кандидат за кмет от партията "Глас народен". Като един от десетимата мераклии за кметския пост в Куртово Конаре Иван има два проблема. Единият – че конкуренцията е наистина люта. Вторият – че конкуренцията е в дома му.

Майката на Иван се казва Снежана Милушева, също кандидат за кмет на Куртово Конаре, но от левицата. Двамата обаче не изглеждат като да са в свирепо състезание помежду си.

И за Иван, и за Снежана това е първи опит да станат кмет на Куртово Конаре. Всеки по свои причини. Въпреки уверенията в толерантна семейна кампания, идеологически различия все пак се прокрадват. Иван не харесва партията на майка си.

В дома на семейство Милушеви разнообразието не е само политическо. Освен състезател по въздушна китара и страстен почитател на рока, Иван е колекционер на колички и дърводелец. Майка му работи като санитар в болница, но всъщност е тютюнев технолог и шампион по лека атлетика с 9 медала.

Когато научил новината за политическата обстановка у дома си, нейният съпруг Горан помислил, че се шегуват с него. След това приел нещата философски.

Дали подадената ръка ще се изрази в бюлетини, до голяма степен тук решава ромската махала. На миналите избори подкрепили сегашния кмет. Този път имат други планове. А какъв ще е резултатът от вота в Куртово Конаре ще стане ясно на 25 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
питанка преди 8 години
До АнонименАми и принц Чарлз живее при майка си...Много *** народ сме бре...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата статия има едно единствено изречение, което платените тролчета ЯВНО не искат да прочетат: "Дали подадената ръка ще се изрази в бюлетини, до голяма степен тук решава ромската махала."Вие се хванахте за хранилката, за това че живее с майка си и др. Явно копейките и цебтовете си казват думата
3
2
 
11
 
! Отговори
ТрафоПОСТ преди 8 години
Двамата обаче не изглеждат като да са в свирепо състезание помежду си.Е, как да са в състезание, кандидатът на партията на Бриго Аспарухов и този на левицата. Те и в София не са конкуренция. Недоносчето на Светльо Витков зет на Бриго, има само една цел, да обере тинейджърските гласове, които и без това няма да гласуват за левицата, но пък има опасност да отидат другаде, а втората му цел е да си прибере събсидията. Да са живи и здрави наивниците.
2
0
 
9
 
! Отговори
фен преди 8 години
Същото като двамата братя от Нови Искър, Софийско.. Единият от ВМРО, другият от не знам коя :D
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей тез цялата рода драпат да се уредят на държавна хранилка. Смятай за какво става въпрос.