С трибагреник и да напомнят – рехав протест пред НС

Движението в района се осъществява нормално
Обновена: 12 ное 2015 14:53 | 12 ное 2015 14:52,
17
С трибагреник и да напомнят – рехав протест пред НС
Снимка: kameranovatv, Снимката е актуална към 14.00 часа

Започна протестът на служителите в сектор "Сигурност" пред Народното събрание. 7-часовият протест, за който по-рано се заканиха полицаите обаче, е пред провал.

Малко преди 13.00 ч., за когато беше обявено началото на протеста, обстановката в района беше спокойна.

Край паметника на Цар Освободител се беше събрала малобройна група, към която в следващия половин час се присъединиха още хора. Към 14.00 ч. малобройната групичка разпъна и българския трибагреник.

Още по темата

Пред "Дарик" Галентин Грозев, председател на синдикат Алианс "Сигурност" в МВР обясни, че целта не е била протестът да е масов, както онзи в неделя, а да напомни за очакванията на полицаите.

Движението в района се осъществява нормално, няма затворени участъци.

Припомняме, че протестиращите искат параграфите от 9 до 16 от Законопроекта за държавния бюджет за 2016 г., които включват орязването на социалните придобивки на служителите на сектор "Сигурност", да бъдат оттеглени.

Протестът е организиран от синдикат Алианс "Сигурност" в МВР. Според неговия председател Галентин Грозев на площада ще дойдат и от Национален синдикат на пожарникарите и спасителите "Огнеборец", Национален синдикат на гражданската администрация и от Синдиката на служителите на затворите в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Могат да протестират свободни или платени хора -това е положението в България.Полицаите нито са свободни,нито пък има кой да им плаща,че да протестират.Заплашиха ги и те клекнаха-пазят си службичката.
10
7
 
2
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Сега пък за какво протестират ?!?! Какво ли още искат ?!?!?! В България всеки трима пенсионери хранят един полицаи !
9
4
 
3
 
! Отговори
Ранобуден студент преди 8 години
Супер пак не мога да се прибера :) Ако пак дават пари да протестиам отивам!
8
0
 
6
 
! Отговори
gost преди 8 години
Пожарната бедна ама вълков нее с 5 апартамента не му е зле
7
1
 
4
 
! Отговори
taka e преди 8 години
Това за подслушването и интригите го прави политическото ръководство на МВР !!!!!!!!Там презпоследните години няма професионалисти - главният секретар го избират да е оцапан до уши, некадърен и много,ама много послушен!За да имате сигурност - гражданите, началниците в МВР трябва да имат страх от ЗАКОНА, да си изпълняват задълженията и да искат от подчинените си същото.Но те - началниците също са много в джаза и само изпълняват заповедите на разни бъчви,тикви,плевни и други недуразомения.
6
5
 
2
 
! Отговори
Ася преди 8 години
Ау, ама те знаели и що е туй национален трибагреник! Нима? А що така размахваха "случайно" руско знаме1 преди известно времеДаже сега се упражняват да пеят песните на Валя Балканска. Така е:"Излел е Дельо ХАЙДУТИН...", след като е ОПАЗИЛ народеца от престъпния башибозук - колко му е да си попеем.Пейте си, пейте, а нас кой да ни оплаче?
5
1
 
4
 
! Отговори
Wow преди 8 години
Ami taka e kato im otpadnaha strogite merki i sega pak 6apka na toqga...mnogo qsno 4e tiq tartei nqma da protestirat 6tom im varnaha starite merki! No i tova pravitelstvo dokaza 4e nqma volq za promeni, ili samo volq da uveli4ava razhodite na horata!
4
4
 
7
 
! Отговори
БГ преди 8 години
УШАНКАТА ИСКА ЗАПЛАТА.НЕЩЕ ОБОРУДВАНЕ С КАМЕРИ НА РИВЕРА ПОНЕЖЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДА ПРИБИРА РУШВЕТИ.САМО ЗАПЛАТАКА ГО ИНТЕРЕСУВА.ПО ДОБРЕ ЗА НЕГО ХАУС И РУШВЕТИ ОТ КОЛКОТО ДИСЦИПЛИНА И СИГУРНОСТ ЗА ОБЩЕСТВЕТО
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
писна ми от тия па...ра...зити.бойко народа е с теб.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай стигавече с този протест!Да кажат каква е сигурността в България и корумпетата и милиционерите да се маахат,че аман
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора вие чувствате ли се сигурни в тази държава? Мислите ли че държавата ви пази, че пази инетерсите ви, децата ви, бабите и дядовците по селата, че са спокойни и опазени, че имуществото ви е лично и непрекосновенно. Тия освен да ни подслушват и сплетничат политически интриги, друго не правят, така че ще получат народната подкрепа на кукуво лято....Който не му харесва предизвестието и готово.