Няма бомби в Разград, банките работят нормално

Полицията издирва извършителя на обажданията
1
Няма бомби в Разград, банките работят нормално
Снимка: БТА

Не са открити взривни устройства след телефонните заплахи за поставени бомби във всички банки в Разград, съобщиха от полицията.

Още по темата

При първото обаждане в 8.27 часа тази сутрин на телефон 112 е съобщено, че са поставени бомби във всички банки. В 9.13 часа е направено второ обаждане в конкретен банков клон за поставено взривно устройство там.

При проверката на оперативно-следствената група, взривни устройства не са открити, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева, цитирана от БНР.

Продължава работата по установяването на извършителя на тези обаждания. Двете злоумишлени обаждания са направени от различни стационарни телефони.

"Категорично са от два различни телефонни номера, не са мобилни. Локализира се в момента къде се намират тези телефони, чия собственост са и евентуално в районите, където са тези телефонни постове, дали има видеонаблюдение, камери, по които би могъл да бъде установен и конкретният извършител на обажданията", каза още Георгиева.

Анонимните бомбени заплахи не създадоха паника. След проверката на полицията заплашеният банков клон продължи нормално и спокойно работата си с клиенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Разград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
edno ulesnenie kam policai proverete telefonite na rusofilite tesa zad tova i drugo nqma atentat sas podskazvane deystva se direktno