Пожарникар се бори за живот, можем да помогнем!

25-годишният мъж е в "Пирогов" с тежки травми
Обновена: 26 ное 2015 16:56 | 26 ное 2015 16:54,
18
Пожарникар се бори за живот, можем да помогнем!
Снимка: Facebook

С призив за съдействие се обръща Синдикалната федерация на служителите в МВР към обществото.

Те събират пари за лечението на свой колега. Младият пожарникар Олег Гълъбов е пострадал при изпълнението на служебните си задължения.

На 21 ноември той, заедно с колегите си, се е отзовал на сигнал за паднало дърво, заради силния вятър. Но при пореден силен порив на вятъра едно дърво е паднало върху него и му е нанесло изключително сериозни травми.

В момента Гълъбов е настанен в "Пирогов" с пневмоторакс, сътресение на мозъка, пет счупени ребра и раздробена дясна ключица. За неговото възстановяване се налагат редица операции.

Ръководството на полицейския синдикат започна благотворителна кампания със срок до 5 януари. Управителният съвет вече е дарил 1000 лева.

Всички можем да помогнем, като дарим пари на следната сметка:

Банка ОББ

Титуляр СФСМВР, основание за превода "Помощ за Олег Гълъбов"

IBAN BG51UBBS80021014037340

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се намери добър адвокат на човека.Така ще получи всички права и парични обезщетения.Нямам нищо против да помогна, но първо да се даде полагащото се в такива случаи.
13
2
 
9
 
! Отговори
pantudi преди 8 години
Като се замисли човек има нещо много сбъркано в здравната система и държавата като цяло. Мене лично най-много ме удивлява олигофренията с раждането, което стана лукс напоследък. Пример- Минимална заплата 380 лв.- Раждане към 1000 лв.А това здравно-осигурен човек пострадал при изпълнение на слжебен дълг да проси пари за лечение минава всякъкви граници на лудост. Ми да фанат да ни разстрелват направо след раждането, които са могли да си го позволят разбира се.
12
0
 
1
 
! Отговори
do Kalina преди 8 години
abe saglasen sam s teb to ima i fond za le4enie na deca v 4ujbina ama vseki den vijda6 obqvi po vestnici i televizii pratete pari i pokazvat smetki,mi to po dobre da slojat edin danak i da ni go udarjat ot zaplatite,pak fondovete i zastraxofxite drugi da gi polzvat,pardon kradat
11
0
 
11
 
! Отговори
Калина преди 8 години
В извратената ни държава, не можем да разчитаме на закона! Нека си помагаме с каквото можем!
10
0
 
9
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Разбирам притесненията на хората, че би трябвало държавата да поеме лечението на пожарникаря, наистина по закон и ред така е редно, но..... Имайки предвид, че ако при гасене на пожар, нашите пожарникари повредят маркуч и допуснат той да се запали и т.н., са задължени да закупят нов!!! Не стига, че рискуват живота си, но вместо да наградят за смелостта, ги наказват за повреден маркуч!!! Това е конкретно за провинцията в дълбокия Северозапад! За други места не знам.
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХараламбиЛичи си че имаш собствен бизнес.
8
0
 
14
 
! Отговори
Хараламби преди 8 години
Ще ви споделя и друга схема. При забавяне на заплати и оправдания от сорта, че фирмата имала била затруднения и други подобни глупости, да знаете, че това не е вярно. За месец-два правят по няколко милиона от лихви и рискови врътки с вашите пари на ваш гръб. Затова е пълно със скъпи лимузини по пътищата ни. Правят буквално пари от въздуха, от вашите изработени заплати, които рискуват по разни схеми на борсите и банките, т.е. те всъщност нищо не рискуват, защото ако нещо се прецака горите вие.
7
1
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
eiii aloooo pojarnikarite imat zastraxovka i e zadaljitelna mislq
6
0
 
16
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Парите ги крадат политиците ,бялата мафия !
5
1
 
17
 
! Отговори
Хараламби преди 8 години
До DreamTheaterУмнико, не са празни приказки. От твоето мислене сме в това положение цялата държава. Това не е единствения случай с подобни врътки. Събират се пари за щяло и нещяло от народа, а който всъщност трябва да ги даде по закон си ги спестява и си ги прибира в банковата сметка. С мълчание и кротуване всички подкрепяте подобни схеми. В нормалните държави така ли е или се спазва правото до запетайката и затова са си наред?!
4
1
 
46
 
! Отговори
Хараламби преди 8 години
Нека някой юрист ми разясни, аз ли бъркам нещо. Първо - човекът е здравноосигурен. Второ - пострадал е при изпълнение на служебни задължения, т.е. трудова злополука. В този случай по закон всички разходи и обезщетения не се ли поемат от работодателя?!
3
0
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
В БГ дали си здравно осигурен или не - е едно и също - Всичко опира да солидарните бедни - понеже богатите на сълзи не вярват !! Бедните съжаляват,, бедните дават и така 26 г все едно и също - Няма държава ,няма Здравна каса - има само алчни лекари и крадливи министри които затриха Здравната система с нескончаеми реформи всяка година и всеки месец - Жертвите ?-са единствено на благоволението на бедният народ- въпроса е до колко ще бъде сълзлива драмата с пострадалия..за съжаление ....
2
0
 
61
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Е това е абсурдно! Държавен служител, пострадал при изпълнение на служебните си задължение и се събират волни пожертвования от населението!? Какво и на кого ще се плаща? Нали е здравноосигурен и на лечение в държавна болница по Спешна помощ? Би трябвало всичко да му се покрие. Ако има нещо за доплащане, то МВР трябва да има и някакъв фонд за това и да се отпуснат еднократно средства. Егати скапаната държава! Копирано от standartnews
1
0
 
73
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Добре де, човекът е пострадало служебно. Със сигурност е здравно осигурен. Каква е тая държава в която се налага да се събират пари за лечение в такъв случай?