Люта ревност в Пловдив: Бой и камери във всяка стая

Иван дебнел Ели нонстоп, пребивал я и палел дрехите й
20 яну 2016 08:44,
51
Люта ревност в Пловдив: Бой и камери във всяка стая
Снимка: flickr

Пловдивчанин, страдащ от патологична ревност, инсталира камери в дома на приятелката си, за да я следи онлайн.

Районният съд в града на тепетата е издал заповед да не приближава партньорката си, апартамента й и местоработата й на 100 метра в продължение на половин година.

Пред психолозите на неправителствената организация "Джендър алтернативи" пострадалата Ели Илиева разказала, че избраникът й Иван Стоев я дебнел нонстоп. Видеоустройствата били сложени във всички стаи на жилището й, тъй като той искал да знае какво прави гаджето му, докато него го няма, пише "24 часа".

Иван карал и приятелите си да я проверяват. Засичал времето, за което се прибирала от службата си, и я пребивал, ако закъснеела.

Самият Стоев бил безработен и разчитал на парите, пращани от родителите му от чужбина. Няколко пъти наранявал кучето на приятелката си, за да й покаже на какво е способен, ако не му се подчинява. Илиева често ходела насинена на работа, а пред колегите си обяснявала, че е паднала или се е ударила във вратата.

"Дойде при нас тайно от насилника. Шефът й я освобождаваше няколко дни. Съставихме план как трябва да действа, ако отново партньорът й посегне", обясни координаторът на "Джендър алтернативи" Рада Еленкова.

След жесток побой жената избягала при родителите си, а Иван събрал дрехите й насред хола и им драснал клечката.

Съседи забелязали пушека и се обадили на пожарникарите, които спасили жилището от изпепеляване. Стоев е отстранен принудително от дома, а срещу него са насрочени две дела - за палеж и домашен тормоз.

След приключване на втория процес Ели ще получи съдебна заповед за трайна защита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Джак преди 8 години
*** Алтернативи целят феминизъм и разделение в обществото като тенденциозно вадят някакви отделни случаи за да предизвикат възмущение и спорове. Тактиката разделяй и владей. Същото като Отворено Общество, Антибългарски Хелзински Комитет и подобните им.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лоши момчета-тръпка,страст,бой. едвали самата тя е е стока.както се казва краставите магарета сами се намират.
30
20
 
9
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Колкото по-зле се държиш с жената, толкова повече те обича. Народна мъдрост. Просто тоя я е изтълкувал грешно.
29
0
 
45
 
! Отговори
nina преди 8 години
Никаква любов не е това,този е психо.
28
2
 
49
 
! Отговори
Надя преди 8 години
Още първият път като й е посегнал е трябвало да се махне.Направиш ли веднъж компромис, това са резултатите.А този лудия бияч на жени да ходи на някой с неговите размери да се прави на отворен, ама такива като него са най-големите мишоци.
27
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те това е луда любов! Аз просто, бих я оставил да се оправя.
26
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната парясница подложена на превъзпитание.
25
5
 
42
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Тоя не трябва ама никога повече да я доближава! Не на 100 метра, изобщо по никакъв повод!
24
2
 
37
 
! Отговори
баси преди 8 години
Това е ненормална работа ! Ако някой иска да кръшне на някоя или обратното то винаги може да го направи по всяко време на денонощието. Изобщо това което чета е пълна простотия, ненормалник ...
23
2
 
24
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
до Мериан, има друг начин, защо тя трябва да изчезне, не може ли той да изчезне, за да не и се налага да се крие цял живот.
22
4
 
44
 
! Отговори
Toni преди 8 години
Такива психопати заслужават кастрация, да не говорим че жените не трябва да позволяват такъв терор...Аз съм жена и никой не си е позволявал агресия, защото знае какво ще последва.....Болезнената ревност е психиатрична диагноза и такива хора трябва да бъдат изолирани....
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това "нонстоп" в статията е нещо като непрекъснато или постоянно на български ли?
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Miss GaniaНещо си се объркАла. Тези в Германия са друга история. Незнам кой е за Анадола, но самия факт, че има толкова минуси мнението на "Наблюдател" е доказателство, че е прав!
19
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 1989г щяха да дойдат двама яки милиционери и да го сгънат от бой. После чукане на камъчки в някоя кариера за 2 седмици, намиране на "подходяща" работа в някой завод и така. Ако иска да пробва пак :)
18
2
 
40
 
! Отговори
Merian преди 8 години
Този мъж е потенциална заплаха за живота на потърпевшата.Трябва да намери начин и да изчезне безследно от него.Категорична съм,че друго спасение няма.
17
1
 
27
 
! Отговори
Супер преди 8 години
Полиция и институции не помагат. Направо мамата си е ....Понякога и тея плужаци не искат да се изнесът. Никой не е виновен, че е наивен влюбен или болен от каквото и да е друго заболяване... Господ да пази от такива ***.
16
5
 
33
 
! Отговори
Miss Gania преди 8 години
До Наблюдател Да ти имам примитивния начин на мислене...сериозно си заминавай обратно към анадола, където булките могат да ходят забулени, че неандерталци като теб да не са с разлютени хормони. Точни подчовеците които нападнаха жени в Германя разсъждават така
15
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И съм сигурен, че патицата все още го обича ...
14
39
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Сега, че има психопати и *** е ясно, но и днешните жени с този фейсбук станаха като ***. Всяка се снима в предизвикателни пози и стойки, флиртува пред камерата и чака някой да я "лайкне". Следваща стъпка: среща и е**не. По улиците: същата работа. Наконтили се, разголили се, играят си с мъжките хормони и после как да не ги ревнува мъжа им? Няма вече никакъв морал, възпитание, свян, нищо! Животинска работа! Само за е**не се мисли! Няма чувства, няма любов. Човечеството ще се самозатрие!
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва като чета всички такива изрудии се случват в Пловдивско. Какво му става на този град не знам.