Съботен бис

Котаракът от Белград, Анита Мейзър, Азис и тъпият студент
Обновена: 13 фев 2016 18:19 | 13 фев 2016 18:19, Александър Попов
33

Котаракът се завръща в Белград. Снимка: Instagram

Малки котета, готови ли сте? Котаракът Валери Божинов остава в Белград, а какво са някакви си 400 километра до сръбската столица?

Футболистът влезе в народния фолклор, но самият той даде обяснение за култовото съчетание.

"Малко коте" го използвам от много време, не е от вчера. Това не е обръщение към дадената девойка. "Малко коте" го използвам постоянно, всеки който ме познава добре, може да го потвърди. "Малко коте" идва от сръбското "мали маци", обяснява произхода на лафа нападателят на Партизан.

И допълва гордо, че неговите съотборници в сръбския гранд също му викат "мали маци". Това обаче едва ли е сигнал за празнуващите на 2 февруари да го атакуват в чатовете. Или пък да?

На книга той все още е женен за плеймейтката Николета Лозанова, но явно връзката е скъсана окончателно.

"Аз съм сам и мога да правя каквото си искам. Обичам да си комуникирам с красиви жени, не го крия. Не бих казал, че ми е слабост, но обичам да си пиша с момичета", откровен е Божинов.

От цялата шумотевца със свалките може да се възползва Азис, който анонсира нова песен.

"Вече реших! Следващата ми песен ще се нарича "Малко котенце", посветена на Валери", написа певецът и нищо чудно да я реализира. Той е един от малкото в родния шоубизнес, които светкавично се възползват от всеки скандал. Дано и Валери, който често се хвали как слуша и пее Азис в колата си, се включи в снимките на видеоклипа и да помърка в чест на българските котета.

Продължаваме с Анита Мейзер, която едва ли присъства в чата на Божинов. Скандалната участничка на Мисис Свят, която се опита да убеди света, че у нас женската красота е на изчезване, имала неочаквана среща в Коста Рика. На един от плажовете тя плувала редом с крокодил и едва не си глътнала езика от страх, информира "Всеки ден". В крайна сметка влечугото се отказало да я напада и тя се спасила с плуване и спрнт на плажа. Задавате ли си въпроса защо обаче крокодилът не е атакувал? Дали не е свързано с някакво роднинско отношение?

Честите пътувания на Райна в чужбина провокира някои жълти издания да предположат, че фолкпевицата си докарва някой лев отгоре с най-древната професия.

Тя обаче се изправи на амбразурата и е категорична, че ще има последствия.

"Знам какво ще предприема от тук нататък, защото никой няма право да ги наранява така. Те ме познават добре, но въпреки всичко подобни клюки са много обидни", заяви певицата и не скри, че ще търси възмездие в съда.

Както и ние прогнозирахме преди няколко издания на "Съботен бис" Райна опроверга слуховете, че може да емигрира. Още повече, че според слуховете тя е подписала договор и след някоя и друга седмица пак ще танцува в телевизионния ефир.

Райна плаши със съд, а жената на Благо Георгиев - Есмер, със снимки. Руската танцьорка напоследък пуска в социалните мрежи снимки без грим, които са подходящи за реклама на филм на ужасите. Явно бремеността на Есмер е поразбъркала повечко хормоните й, но това не е основателна причина да причинява душевен смут на последователите си.

Фолкпевецът Константин пък коментира слуховете, че е наркоман и женкар, които се носят от години.

"Пробвал съм много неща. Познавам човешките пороци. За мен няма отрови, има дози. Аз умея да се владея. Бил съм спортист 14 години и имам дисциплина. Не съм зависим към нищо", призна той пред bTV. И допълни, че преди всяко участие глътвал едно-две питиета, за да бъде в час с купона.

Направо да се чуди човек защо телевизиите се редят на опашка да ни налагат подобни примери. Може би авторите на предаването искат техните деца също да си знаят дозата и да познават пороците? Сори, ама това са приказки единствено за Студентски град след полунощ. Там, където пороците се чувстват у дома си.

Неговият колега Азис пък пусна с гордост как пловдивски студент предал тест, на който вместо отговор на въпросите се мъдри част от текста на песента "Хабиби". Това трябва да е сигнал към всички реформатори на образованието ни как в университетите вече може да влезе всеки. Този пловдивски студент видимо е готов за диплома от някоя чалготека, но за наше нещастие ще се сдобие и с тапия за висше образование. Нищо, че е тъп и неграмотен. Всъщност дали пък точно тези негови качества няма да го изстрелят във властта?

Само да допълня, че не вярвам на Кунева да оправи образованието. Депутатите имаха една кандидатура и я пренебрегнаха - колежката им Баракова. Пловдивчанката е бивша учителка и нищо чудно да е била класна на гореспоменатия студент.

Златка Димитрова а.к.а. Златка Блек пък бе избрана за "Маймуна на годината". Ясно е, че призът е свързан с китайското летоброене, но новите конкурси и надпревари почват да идват в повече. Свършиха дупета и силикони и вече си избираме Маймуна на годината. Има достатъчно кандидатки и за Мис Крокодил, макар там победителката да е предизвестена. А на Златка - честито! Плакетът би трябвало да заеме централна част сред ленти и коронки от безсмислени надпревари.

Продължаваме с еталона за интелигентност - тризначките Вяра, Надежда и Любов. Благоевградчанките, които се самообявиха за "национално богатство", за "рядък медико-биологичен феномен”, който се случва на "40 000 раждания". Сестрите, които ги следят по телевизията и телефона, а Соломон Паси - във Facebook. След комичното им интервю те попаднаха и в "Господари на ефира", но сега продуцентите сигурно треперят от заканите им

"Ало, Армено-циганската схема! Очаквайте иск от Съда! Имаме документи за нашето раждане и почести - ще разберете, фалирало предаване с Бургаски миндили... "Лайнари на ефира", изригнаха блондинките по своя грамотен начин. И се заканиха, че ще съдят предаването за 50 000 лв. Ние пък призоваваме заложните къщи да пуснат залагания дали ще има едно изречение от иска без правописна грешка. Все пак това са тризначките, които изкараха шестица на кандидат-студентски изпит преди години. Това, че шестицата е обща на трите е лека подробност. Но пък и преди години влизането в университет бе доста по-трудно.

Завършваме с "американската Николета" - Ким Кардашиян. Тя получи поредното си признание, този път от Деми Ловато.

"Добре, че е Кардашян. Всички говорят срещу нея. Но Ким успя да направи така, че заоблените форми да са отново секси, след като години наред всички се прехласваха по извънредно кльощави жени", заяви Деми.

Какво ли не прави човек, дори и "четки", само и само да оправдае излишните си килограми. Ако Ловато свали задницата сигурно ще се прехласне и по Ирина Шейк. Просто възгледите в шоубизнеса вече зависят и от кантара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
bg преди 8 години
tapo bezmozachno sashtestvo
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво
12
0
 
19
 
! Отговори
пфф преди 8 години
Каква грозна картинка - Трифон до тоя бок_ук... златното талантливо поколение до скапаното чалга поколение...
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СПРИНТ БЕ ***
10
0
 
5
 
! Отговори
Krateto преди 8 години
Номер 9 снимка. това е ...
9
1
 
15
 
! Отговори
Kiko преди 8 години
Не ни занимавайте със срутища бе !!!
8
0
 
13
 
! Отговори
Стефанч преди 8 години
Всъщност се казват букмейкърски къщи. В България заложните къщи са място където престъпниците си пробутват откраднатото.
7
12
 
1
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
Много сте ми странни с приказките си (да се махне Божинов от статията,защото днес си е отишъл Трифон Иванов) , дай да махнем и новините за престъпления от "Крими" и тези за САЩ от "Свят" --- после вие същите ще тръгнете да ми приказвате за свобода на словото и как ви трият коментарите
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този с какво се занимаваше ?
5
2
 
38
 
! Отговори
ленин преди 8 години
За съжаление ли, за ужас ли, това е България днес! От Големия мъж и футболист Трифон Иванов до това ***, гнус ме е да му изпиша името...
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера и днес е пълно по центъра на София със сръбкини , което ме навежда на мисълта не само че българските котенца са си останали във столицата,а че и сръбските са избягали от Божинов тук.
3
3
 
46
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
В деня на загубата на Туньо да ни занимавате с тоя *** и разни други, дето са известни с това, че са известни.... Можеше от кумова срама поне едно "Почивай в мир" да сложите в тая статия....
2
2
 
39
 
! Отговори
кръгла нула преди 8 години
Един ден когато тоя и такива "звезди" като него освободят земята от себе си никой няма да си спомни кои бяха и какви бяха.
1
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имайте поне малко морал бе хора,днес България загуби големият лъв Трифон Иванов а вие плюете на него с това малко коте.Нелепо е,махнете този в знак на уважения към великана Трифон Иванов.Нарочно ли провокирате в момента