До Донецк и назад: Бунтовникът- бияч

Георги Близнаков винаги е бил русофил
Обновена: 1 мар 2016 12:53 | 1 мар 2016 10:37,
445

 Снимка: Миротворец

Георги Близнаков, един от биячите на Околовръстното, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република.

Според първоначалната информация Близнаков е бил там само за седмица, за да си направи десетина снимки за реклама и никога не е участвал в бойни действия.

Още по темата

Въпреки това украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти. На някои от снимките се вижда и медал, за който не е ясно за какви услуги е.

По-късно вчера стана ясно, че Украйна е изпратила искане Близнаков да бъде екстрадиран. Информацията бе потвърдена от съветника на министъра на вътрешните работи Антон Герашенко пред БНР.

Герашченко обясни, че Близнаков се издирва за участие в проруски батальон и мъчения на украински граждани  - "като лице, което незаконно е преминавало границата на Украйна, участвало е в незаконни въоръжени формирования и е воювало срещу Украйна".

"Ако се докаже, че непосредствено е участвал в убийства и мъчения на наши граждани, то той може да бъде осъден на лишаване от свобода", добави Герашченко.

Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.  Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.

У нас Георги Близнаков не крие русофилските си убеждения, той активно участва в проруски шествия и анти НАТО протести, облечен във военна униформа и развяващ знамето на Въздушно-десантните войски на СССР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако се беше бил щеше да е покойник, нали му видяхме бойните умения на ринга. Най-много 40 кг жени да бие, и то ако не е сам. Пу Т Ю
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофилът е българофоб, който за шепа рубли в доларов еквивалент е готов да продаде и майка си!С една дума русофила е Г А Д!
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БобиБобчо бонбончо кве се пениш мойто момче :)ти да не живееш в правова държава че толкова се раздаваш на юридическа тема... Ако господарите поискат да жертват едно агънце баганце като това пухкавото по снимките ще го жертват.. а той само ще квика и няма д аси спомни кви си ги е дробил досега :)
77
5
 
0
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 116Умнико Сноудън вече няма АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ но има доста още РАЗОБЛИЧАЩАТА ИНФОРМАЦИЯ. За сега е Пуснал само черешката на една ОГРОМНА СВАТБЕНА ТОРТА. Все пак каза че е Копирал няколко ТЕРАБАЙТА информация - да придобиеш инфо с какво разполага на моята електронна книга имам 999 заглавия на книги обема е 504 мб
76
5
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До джуджето фашист 115Айде моля УМНИЦИ научете си ТЕРМИНИТЕ1. ФАШИЗЪМ ИМА САМО ПРИ ДИКТАТУРАТА НА МУСОЛИНИ В ИТАЛИЯ 2. Фашизма се изразява в това всички низши раси да работят за и да освободят жизнено пространство за ВИСШАТА РАСАОтговори ми УМНИКО Коя е ВИСШАТА РАСА защитавана за да наречеш съответния човек ФАШИСТ
75
1
 
2
 
! Отговори
абе преди 8 години
Тва мъжкарчето на снимките дали някой иска да се обзаложим Урките дали ще го накарат да реве като малко момиченце като го гепат :)
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
един от примерите какви психични отклонения причинява руската пропаганда........
73
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 122Значи подкрепяш НЕО НАЦИСКИТЕ Бандеровски Формирования? Леле кажи това в западен форум и ще те посетят полицията с въпроси как така подкрепяш и разпространяваш НЕОНАЦИСКИ идеи и пропагандираш Антисемитизъм.Такива хубави закони по тоя повод има на Запад
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БобиЕххх Бобчо бобчо... Те да го пуснат веднъж на Бандеровците псевдомутрата пък после дреме ти дали има "юридическа стойност" трътката му толкова юридически "стойности" ще отнесе, че няма да има значение вече хахах
71
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До аз 61Във всяко законодателство включително и БГ всеки може да се откаже като доказателство направени от него самия. От къде мислиш че са взети снимките публикувани тук? Примерно от публичен профил в нета. Това означава 0, ЗЕРО, НУЛА Юридическа стойност.Виж видеото от побоя е ТЕХНИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИ към СВИДЕТЕЛСТВОТО на жената която е снимала с телефона си. САМО СВИДЕТЕЛСТВОТО на жената ИМА ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ.Ей научете се бре да знаете как да събирате ДОКАЗАТЕЛСТВА ако стане нужда.
70
4
 
3
 
! Отговори
аз преди 8 години
Русия прави революция в областта на полезните изкопаеми откриваики единственото което никой не иска да закупи или да добива на територията си РУФОСИЛЪТ . Шегата на страна грешката е верна даите да се организираме и да влезе думичката в речниците.
69
5
 
3
 
! Отговори
ИВО ПШРОКОПИЕВ преди 8 години
АЗ КАТО ОТЯВЛЕН ЕВРЕО-АТЛАНТИК НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ДА ГЛЕДАМ СНИМКАТА НА ТОЯ ГРУБ МЪЖКАР -РУСОФИЛ,ЗАТОВА ИСКАМ ДА ПУБЛИКУВАТЕ СНИМКАТА -СЕЛФИТО НА ГОЛИЯ ЕПИЛИРАН Г*З НА МОЯ КУМИР-ЕРВРЕЙКАТА РАДА ДЪЛБОКАТА
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая русофил се е заклел да служи вярно на ДНР. Нашите русофилски мършляци са готови да тръгнат срещу България по заповед на ***.
67
2
 
2
 
! Отговори
уйвидек преди 8 години
До varg 99Напротив, Варг. Виж от себе си - има ли връзка това, че си ***.да.л и безроден русофилистик?Аз казвам да, релацията съществува.
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофилите долна безродна *** кланящи се на господаря си азиатската ***.Тази гнусна мутра е доказателство за това
65
2
 
6
 
! Отговори
do 88 преди 8 години
Мъжкари като волен който имаше смелостта да набие стюрдеса :D :D :D ???
64
4
 
7
 
! Отговори
ужас преди 8 години
На митинга отзад се вижда знаме на АТАКА, хахаха, само безмозъчните не разбраха, че АТАКА, ДПС, БСП и АБВ са руски патриоти и нямат нищо общо с България. Те не желаят доброто на страната, а само да смучат кръвта на народа чрез "братските" енергийни проекти.
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас!!!РУСОФИЛ!!!А другите ако са "американофили" нека да им се дадат медали за побоя!!!Росфилът да се заколи пред Парламента!
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последната снимка кефи
61
2
 
9
 
! Отговори
вреден преди 8 години
Този бияч е ВРЕДЕН за РБългария.Защо не отиде в Русия?Ще ИМ бъде полезен с оБИЧТА си.А тук- живее в натовска България, МРАЗИ демокрация, ЕС,САЩ, обича Москва и се бори за социализъм.Но обича паспорта от Ес.