Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!

Премиерът Борисов отправи поздрав по случай националния празник
Обновена: 3 мар 2016 10:08 | 3 мар 2016 10:06, Елка Василева
252
Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави българите по случай 3 март - Националния празник на България.

"Честит 3-ти март, българи! Нека на този ден да си спомним отново, че свободата се постига с много труд, усилия и битки", се казва в поздравлението на премиера.

Още по темата

"Да не забравяме дедите ни, които са се борили за свободата на нашата родина. Да преклоним глави пред тях и да следваме техния пример - трябват дела, а не просто думи", посочва Борисов.

Той призовава, че "ние и в трудните моменти трябва да сме обединени като народ, да сме упорити и толерантни. Да помним, че свободата и демокрацията са право на всеки човек, но като гражданско общество – част от европейското семейство, да не забравяме, че имаме и задължения".

"Във времето, в което живеем и с поредното предизвикателство, пред което е  изправена Европа, ние трябва да продължим, без да губим болезненото си чувство за справедливост, с човечността си, но и да пазим силно и безпрекословно българския дух и патриотизъм", посочва Борисов.

"На днешния ден желая на всички ни да не спираме да градим страната си, да пазим българското, да защитаваме европейските си ценности и да се стремим и работим заедно за едно по-добро бъдеще. Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!", пожелава на българите Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодаря г-н Борисов , честет празник и на вас . Оставете злобните и просташки приказки по вас .Народа иска Вие да сте Премиер и нямате проблем . Всички ще гласуваме за Вас . БСП с техните 3 % подкрепа са без значение , както и червения *** , който пише от името на 10 трола .
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИгорьА мой прапрадед лежит на Шипке. Турка в гости позвали, а Русского освободителя нет! Не стыдно, братушки?...песню болгары теперь будут петь иначе "СТОИТ НАД ГОРОЮ РЕДЖЕЕЕП, РЕДЖЕЕЕП, РЕДЖЕЕЕП СТОИТ НАД ГОРОЮ РЕДЖЕП, В БОЛГАРИИ ТУРЕЦКИЙ СОЛДАТ"...
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честит 3-ти март на всички българи, независимо къде се намират! :)
65
2
 
32
 
! Отговори
ПреЦедента преди 8 години
Слава на Русия и непобедимият руски народ !
64
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бяха смели и горди българите тикво отдавна нямаше да си във властта а някъде другаде 2 метра под земята. Така че не давай такива пожелания . Добре е овцете да си зададат въпроса, кой е умрял те да са "свободни" сега и защо спят зимен сън докато *** като тоя ги омайва.
63
2
 
25
 
! Отговори
игорь преди 8 години
до 100 АнонименСпасибо братушка! Есть ещ в Болгарии честные люди!
62
2
 
17
 
! Отговори
Шматко фон Хамбурски преди 8 години
Премиерът Борисов как се е охилил като внучето си кога е напълнилнило памперса ! Щаслив като селски И на който са му дали студена лимонада да пие в кръчмата за това че преди това със свалени *** е правил кълбета и е вирил ...... пред бабичките на мегдана . ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ МНОГО Е *** И АЛЧЕН ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ
61
3
 
13
 
! Отговори
Смешници преди 8 години
Много е грозен и противен !
60
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Борисов поздравява всички Българи , а не комунисти-социалисти или интернационалисти . Те искаха да предадат България на ССССР като 16 република . Това не са Българи и за тях не се отнася .
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли и Местан да ни поздрави? Или идеите на новата му партия противоречат на подобно нещо?А тия от ДПС няма ли да ни поздравят?
58
3
 
9
 
! Отговори
Гном Тиквоний преди 8 години
Борисов когато го видя или чуя да ме поздравява получавам кисилини и ми се гади ! По-добре да си трае заедно с оня мишок дето ще се скъса да плюска агнешко на вечерите ифтар но няма да има поне едно благородно дело към християните за 3 МАРТ . Ако дедите ни бяха избили и прогонили мюсомниите и бяха пратили евреите в лагерите нямаше да имаме сега проблеми от сорта на Пеевски и ДПС .
57
1
 
6
 
! Отговори
Карин преди 8 години
Кои точно българи визираш Бойко? Белите българи чиито предци са се сражавали за свободата на България или "българските граждани" които се ползват от социяла и като, че ли имат повече права от другите и чиито предци както и те не са се били за а са "брали" от България?
56
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодаря г-н Борисов , честит празник и на вас . Ще бъдете Премиер още дълги години , защото народа ви иска . Благодаря Ви , че завряхте комунистите-социалисти-терористи в миша дупка .
55
3
 
7
 
! Отговори
избягалия от казарма преди 8 години
Чсетит празни скъпи съратници,бъдете горди и достойни българи .С поздрави от Варадеро
54
4
 
10
 
! Отговори
ПреЦедента преди 8 години
Наднорменият министър-предател знае ли какво празнува ме днес?
53
2
 
12
 
! Отговори
ROSS преди 8 години
От какво по-точно да съм горд? Че за 26 години ни превърнахте в територия с население ? (Няма да продължавам че листът е твърде дълъг)
52
3
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Как да празнува българина, като днес е по-лошо от вчера, а утре ще е по-лошо от днес?!
51
1
 
20
 
! Отговори
БРАТЯ БЪЛГАРИ преди 8 години
Честит Празник .Празника днес 3 МАРТ е заради Освобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО ПРЕЗ 1878 година с ВОЙНА между РУСИЯ и ТУРЦИЯ .Това е ИСТОРИЯТА . Другото е Плевнелиев и Временното Правителство на България през 2016 година .
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбрах,че Русия и Турция са воювали за да на освободят от османско робство,нещо такова се анонсира по всички новини.Как на трети март се сложило край на руско турската война като тогава е нямало Турция?Последно със кого е воювала Русия ,със османската империя или със република Турция?От опитите да са толерантни и да не обидят някого съсвсем се омазаха
49
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко от кой сме се освободили?Не си написал!