Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!

Премиерът Борисов отправи поздрав по случай националния празник
Обновена: 3 мар 2016 10:08 | 3 мар 2016 10:06, Елка Василева
252
Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави българите по случай 3 март - Националния празник на България.

"Честит 3-ти март, българи! Нека на този ден да си спомним отново, че свободата се постига с много труд, усилия и битки", се казва в поздравлението на премиера.

Още по темата

"Да не забравяме дедите ни, които са се борили за свободата на нашата родина. Да преклоним глави пред тях и да следваме техния пример - трябват дела, а не просто думи", посочва Борисов.

Той призовава, че "ние и в трудните моменти трябва да сме обединени като народ, да сме упорити и толерантни. Да помним, че свободата и демокрацията са право на всеки човек, но като гражданско общество – част от европейското семейство, да не забравяме, че имаме и задължения".

"Във времето, в което живеем и с поредното предизвикателство, пред което е  изправена Европа, ние трябва да продължим, без да губим болезненото си чувство за справедливост, с човечността си, но и да пазим силно и безпрекословно българския дух и патриотизъм", посочва Борисов.

"На днешния ден желая на всички ни да не спираме да градим страната си, да пазим българското, да защитаваме европейските си ценности и да се стремим и работим заедно за едно по-добро бъдеще. Честит празник, бъдете силни, смели и горди българи!", пожелава на българите Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пичуи ,тез от новините по канал едно не моа ги разбера.Анонсират празника и казват ,днес България се освободила от османско робство и се слага край на руско ТУРСКАТА война,хахаха последно под османско робство ли сме били или под турско ,че от новините на канал едно нищо не разбра?
47
3
 
9
 
! Отговори
АТАКА преди 8 години
Скъпи съратници,скъпи българи,ръководството на АТАКА ва поздравява по случай освобождението на България от османско иго.Днес разни псевдо патриоти се опитват да внушат ,че сме се освободили от турско робсто но както знаете Турция тогава не е съществувала.Ние от ПП АТАКА,се разграничаваме от това подло внушение и всички опити за вменяване на вина във нашият съсед Турция.Весел празник,бъдете горди
46
4
 
11
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
VIVA BULGARIA !!! VIVA RUSSIA !!!
45
0
 
15
 
! Отговори
as преди 8 години
Честит празник на всички достойни българи, които се препитават по честен начин, че много мародери се навъдиха по нашите земи.
44
1
 
20
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
В момента ,2016 година , България се управлява от Служебно Правителство назначено от Ердоган .Народа иска да се развива Родината ни , а тези мекерета приемат закони които ни паравят Роби .А Президента ни е назначен директно от ИДИЛ .
43
1
 
20
 
! Отговори
Слава преди 8 години
Дай Боже последен с Мутро-премиер.
42
2
 
23
 
! Отговори
ПреЦедента преди 8 години
СЛАВА НА РУСИЯ !
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честит прaзник ...поне днес сведете глaви и се зaмислете...
40
1
 
28
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
И още нещо, г-н Премиер, в света уважават силните и можещите! Слабите са обект на подигравки и използване, в т.ч. жертване. Вие как ни направихте силни и можещи? Или по-скоро как ни дадохте шанс ние сами да станем силни и можещи? Колко помогнахте на хората да работят и градят, как ни опазихте от грабители? Или да грабваме оръжието и всеки да се оправя както може? Затова по-добре замълчете! И ако може се скрийте и изчезнете заедно с вашите "началници"!
39
2
 
31
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
И да строим просперираща държава с многоброен и силен народ. И, г-н Премиер, помислете, колко ще ви "обичат" хората, ако нямате пазачи!
38
0
 
21
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
Значи ситуацията е следната: управляващите не могат да управляват, масите не искат да бъдат управлявани (вижте масовите коментари на хората тук). Това, драги ми управляващи, се казва революционна обстановка. Поне така ни учи историята. На нас ни писна да ни се натрапват ценности, които не са наши. Говориш за дедите ни - не смятам, че са искали да живеят в Европа. Няма такова нещо като Европа. Има Франция, Германия, ....., БЪЛГАРИЯ. Затова трябва да се бранят нашите интереси!
37
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как не го е срам? Под неговото мъдро ръководство почти 6 години държавата върви все надолу и надолу! Младите бягат,първи сме по смъртност,бедност,неграмотност,корупция. А и Мутрата обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти, КАКТО СТАВА В РУМЪНИЯ . Честит празник,ако продължаваме така,скоро няма да има българи да го празнуват. Честито.
36
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно ти ли ще ни поздравяваш. Шепа предатели разсипахте тази прекрасна страна!
35
4
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Защо не се споменава за пореден път от кого сме се освободили и срещу кого са се борили нашите деди?!? О , забравих че съжителствахме.
34
6
 
30
 
! Отговори
1122233 преди 8 години
БОКО с тази хубава усмивка само ЧЕЛМА ти липсва
33
1
 
33
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
НА ПРОЩАВАНЕ - Христо Ботев. Замълчете и се поклонете! Всички! На какво прилича България днес?! Целунете земята !
32
3
 
23
 
! Отговори
нико преди 8 години
Честит празник на всички българи желая на всички българи живот здраве и единство и приятно прекарване на празника
31
5
 
40
 
! Отговори
Martin преди 8 години
Не те ли е срам Борисов!!!!! Замълчи,замълчи не си достоен!
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той призовава, че "ние и в трудните моменти трябва да сме обединени като народ, да сме упорити и толерантни.СТИГА с та ятолерантност ! Не може да си толерантен с тези които те крадът.
29
2
 
3
 
! Отговори
Gost преди 8 години
По тоя повод искам да разваля на две големи фирми празника интересно мие до там лия докараха да се занимават с глупости кои кво правил след като им е известно кои кои е пожелавам им честит празник и да бъдат все така големи и глупавиg