Владо Николов срещу крадците от Фонда за лечение на деца

Скапах се! Това може да убие всякакъв ентусиазъм, отсече волейболистът
Обновена: 21 апр 2016 10:39 | 21 апр 2016 09:14, Александър Попов
35
Владо Николов срещу крадците от Фонда за лечение на деца
Снимка: Булфото

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов изрази своята тревога и възмущение от "малкия и сплотен колектив" на Фонда за лечение на деца в чужбина.

Както е известно, шефът на фонда Павел Александров и екипът му бяха арестувани, след като стана ясно, че са източвали държавни пари за лечение на деца.

Още по темата

Освен това самият Павел Александров вземал подкупи от родители на болни деца, които са му носени на ръка. При акцията в неговия кабинет са били открити пликове с пари.

Владо Николов пък смята част от приходите в предстоящия му на 8 май бенефисен мач да бъдат дарени именно на този фонд.

"Скапах се! Това може да убие всякакъв ентусиазъм! Това може да те откаже да правиш каквото и да било! Организирам бенефис, обещах си, че първите пари, които съберем, ще ги дарим на този фонд, защото уж е под държавен контрол, уж парите се харчат само и единствено за нуждаещи се деца. И сега - пляс през лицето! Някой може ли да ми обещае, че утре, когато дарим 50 000 лева, те ще отидат само и единствено за нуждаещите се деца!?", попита волейболистът от официалната си страница във Facebook.

Той призова хората да напълнят зала Арена Армеец на бенефисния му мач на 8 май под надслов "Моята игра".

"Да дарим парите пред 12 000 души, за да покажем, че след това ще следим какво се случва с тях", заяви Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
bebok преди 8 години
тва е борба за место до хранилка,едно прасе е изгонено и набедено само да се направи место за следващо прасе,няма да спрат
30
1
 
7
 
! Отговори
Суьо преди 8 години
До Анонимен: Как "Кой?" Той, който назначи и Румито Желева за външен министър, Румито Бъчварова за министър на МВР, една, която беше срещнал на кръстовище за министър на здравеопазването
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аз: Ако бяхме една нормална държава цялото правителство, а и не само това, а всички от 26 години до сега щеха да търкат наровете в Панделата при бай Ставри.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне един път няма ли да излезе наяве кой е назначил това крадливо ***!
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво сега последно - Крадеца на парите за болни деца геребераст ли беше или вече не ?Щото и тоя Владо Николов се държи здраво за шлифера. Именно той и Тиквата протониха Казийски и Стойчев от националния отбор.
26
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 8 години
"Пликове с пари"- срам, срам, срам!
25
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 8 години
Крадците от Фонда , трябва да се накажат най- строго!!!
24
2
 
5
 
! Отговори
kris преди 8 години
НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ТОЗИ ФОНД Е ПО-ЗЛЕ ОТ ТОЗИ ПРОЧЕТЕТЕ КОЙ Е ПРОСТО Е СТАНАЛА РОКА да
23
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ако бяхме една нормална държава цялото правителство щеше да си подаде оставка,защото този човек е бил шеф при първото правителство на ГЕРБ , след това освободен и отново върнат при служебния министър!Господа журналисти, защо се премълчават тези неща!? Докога ще навеждаме глави и ще търпим ?
22
0
 
21
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Те всички крадат от болни деца - полицаи, чиновници, съдии, прокурори, политици. Просто от време на време някой става прекалено нагъл, разчува се за него и затова го хвърлят на вълците, за да продължат далаверите на останалите.
21
6
 
18
 
! Отговори
Психодиспансер преди 8 години
Мен лично ме притеснява цялата тази координираност на операцията. МВР Пикчърс, медии, обществени личности.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смърт!!!!!!!!!!!!!
19
3
 
25
 
! Отговори
1234 преди 8 години
До ЗикатаЕ как ще има корупция, нали премиерът каза, че в България няма такава?
18
0
 
21
 
! Отговори
аник преди 8 години
Прав си протакане с години да се забрави и последно ще бъдат невинни.Не първи случеи нито ще е последен.Последствията остават за невинните деца.Правосъдие нали???
17
0
 
38
 
! Отговори
Tonka преди 8 години
Как може да крадеш от болни деца? Как лягаш да спиш? Какви сте бе? Отвратена съм! Да вземат цялото им имущество, да ги пратят да "съживяват" някое българско село... то каквото и наказание да наложиш няма да е достатъчно...
16
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето една култова фраза на Тодор Живков . В България имам осем милиона факири , аз им давам по 100 лева месечна заплата , а те харчат по 300 лв. ха-ха-ха . Това показва морала на БКП-БСП , който насадиха в народа . Всеки мисли за кражби .
15
1
 
31
 
! Отговори
Vihrogon преди 8 години
Сега ще се започне с едно протакане, внасяне на обвинения, болнични на подсъдимите и т.н.Тези нещастници заслужават най-тежкото възможно наказание!Как може да ощетиш едно детенце в нужда което чака решенията им със свито сърце?Със сигурност действията им са причинили поразии на не едно и две семейства.Не вярвам тези хора да имат някакви ценности.
14
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените другари много ги е яд , че техните хора непрекъснато ги хващат да крадат . При Станишев и Орешарски това си беше практика , но сега генерал Борисов им разказа играта .
13
5
 
6
 
! Отговори
Bitcoin преди 8 години
Всички дарения да се правят в Биткойн.
12
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ама на този сега защо не му треснат една 20 годишна присъда и да си лекува сърцето в затвора....което му се полага,след като се гаври така с човешкото нещастие и с най-скъпото-детето