3-годишният Младен смърка... брашно

А под снимката: "Малкото наркоманче на мама и татко"
3 май 2016 11:07, Петя Славова
55
3-годишният Младен смърка... брашно
Снимка: Facebook

Шокираща снимка на 3-годишно дете, което се прави, че смърка кокаин, възмути хората в социалните мрежи. Скандалната фотография, качена във Facebook, бе съпътствана от не по-малко смущаващ надпис: "Малкото наркоманче на мама и татко".

Снимката беше споделена от десетки възмутени хора, които призоваха Държавната агенция за закрила на детето да се самосезира по случая.

Оказа се, че детето - Младен е от варненското село Синдел, а майка му Надежда твърди, че 13-годишната кака Стилияна си е направила нелепа шега. Линиите кокаин всъщност били от брашно.

Майката, която твърди, че е неграмотна, обяснява, че синът й е сниман, докато тя е готвела в другата стая. Дори като разбрала за случилото се, Надежда се скарала на децата си и ги набила.

Познати на семейството в Синдел твърдят пред Нова тв, че майката добре се грижи за трите си деца, докато мъжът й работи в Германия. Двете по-големи дъщери ходят на училище, а малкият Младен - на детска градина.

Социалните служби подготвят доклад за семейството, след което ще стане ясно дали е необходимо полиция и прокуратура да се намесят в случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
анон преди 7 години
Забраненото се иска най-много. Затова е най-добре да дадат на детето да си шмръкне малко сега пък да му мине мерака.
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36tova e rezultata ot 50 godini socializam
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това да не би да е резултатът от четвърт век демокрация?
32
0
 
11
 
! Отговори
! преди 7 години
13- годишната да бъде ЗАВЕДЕНА на ОТЧЕТ от Детска педагогическа стая: смъркане на брашно от ТРИГОДИШНО дете не е по-малко опасно!!! Но 13-годишното ПРОСТАЧЕ не знае!Да бъде тази 13-годишна поставена под строг контрол! Утре може да СЛОЖИ братчето си и "секс" да прави и да го снима.ОТВРАТИТЕЛНА ПРОСТОТИЯ!
31
0
 
13
 
! Отговори
тя преди 7 години
13 годишната дъщеря е много веща относно смъркането! Нещо има тука ,което е доста съмнително!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимно 17Ти също.
29
0
 
15
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
"културни" особености
28
1
 
9
 
! Отговори
Ужасен преди 7 години
До Толкова просто....толкова си проста...нямало разлика между никотин и кокаин??!?!?
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
баа, тоя е чертал с дебелия флумастер
26
16
 
1
 
! Отговори
Толкова просто преди 7 години
Жената иска детето и да е успешно и да има всичко, по същия начин по който и вие за вашите деца. Гледала е по филмите, че смъркат наркотици богати и успели хора и тя си го е пожелала иза неиното дете. Пълно е с деца които пушат, дали се е сезирал някой? НЕ. Каква е разликата между този наркотик и никотина. Никаква. Разликате е само в това че цигарите са социално приети от обществото и поощрявани. А, замалко да забравя. Цигарите са легализирани. Може да се продават свободно и купуват навсякъде.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Едва ли ще я оставят да просъществува "тази" държава. Тук раята лесно се мята, промива, манипулира и не е необходимо много да накараш тълпата да оглозга някого, просто, защото на някого му се прищяло да гледа психо-трилър на живо.Няма такава държава!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес в село Синдел - утре в цялата страна!
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 10 години, ако България съществува, не ми се мисли какво ще се случва по улици и пътища. Тук наистина няма да може да се живее...
22
0
 
21
 
! Отговори
/// преди 7 години
Въобще да не ви дреме за тях, тия са "мексиканци"
21
2
 
2
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Честността, порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото... Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите, и най-вече враждебността и омразата към руския народ - всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове.Повод за размисъл......
20
0
 
23
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
Ей ке-леши да купувате хубава стока на децата си! Не се скъпете поне за тях.
19
1
 
12
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Ако наистина под снимката е пишело "малкото наркоманче на мама и на татко" , то аз се съмнявам, че е качена снимката от 13 годишната. Но....каквото и да е станало говори за огромната деградация на нацията ни. Независимо дали са шведи или българи. Много тъжно, на мода от петнадесетина години са амфетамините. Масово се консумират от хора между 14 и 40 годишни, а взимащите не съзнават, че изгниват отвътре. Това, че са млади е причината много, много да не им личи.....
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агенцията за закрила на детето, веднага да отнеме родителските права и на майката и на бащата.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът не е толкова във това което е снимано, това си е проблем вътре в семейството, щом така си възпитават децата после да не се вайкат като наистина станат наркомани.Проблемът е колко трябва да си *** и глупав за да се хвалиш с това, та даже и да пускаш снимки. Не разбирам това за хвалба ли е? Народът масово, много изпростява ама много чак вече е плашещо!
16
1
 
16
 
! Отговори
Неа преди 7 години
О това не е брашно , нито захар ...