Направено е всичко възможно да бъда унизена!

Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол, заяви още Робева
19 май 2016 09:22,
134
Направено е всичко възможно да бъда унизена!
Снимка: Булфото, архив

Направено е всичко възможно да бъда унизена, настоя Нешка Робева, която вчера публично се отказа да бъде наградена с орден "Стара планина".

Робева обясни, че е свикнала с липсата на отличия от държавата като повишения, ордени и поощрения. Тя обясни, че не е обидена от никого.

Още по темата

"Не зная какъв е "кантарът", на който се тегли приносът към държавата", каза още тя пред bTV.

"Нека премиерът се отърве от глупаците и да си свърши работата", коментира треньорката на Златните момичета по художествена гмнастика. Тя изрази недоумението си как политици, които не я познават, могат да решат да я награждават.

Робева направи сравнение с Русия и Япония, които са я наградили с едни от най-великите си отличия.

"Не се чувствам засегната. Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол - могат да удрят колкото искат", коментира още хореографът.

Тя призна, че най-голямата й грешка е влизането й в политиката в партията на Николай Бареков. Робева изрази вярата в новото поколение и че то ще "направи страната Швейцария на Балканите".

"Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук", сподели още Нешка Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
0
 
! Отговори
t-rex преди 7 години
Нищо против г-жа Робева, несъмнено е заслужила отличие в нейната област - спорта. Но да се преравнява приноса и към културата с този на утвърдени творци е нередно. Да не говорим че прехласването по Бареков, и самоотвержената защита на Трактора абсолютно заличават голяма част от това което е градила като име цял живот! Същото важи и за Николина Чакардъкова. Никой не им е виновен, че са се оставили да ги употребят политически.
78
0
 
1
 
! Отговори
Fibka преди 7 години
Bol ednodnevki tuk...
77
1
 
6
 
! Отговори
Do122 преди 7 години
Тази бабичка е направила толкова много за родината си,че няма смисъл да то изчислявам колко живота трябва да изживееш за да се доближиш до нея.Р.S.животи не на компа да пишеш коментари разбира се
76
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нешка направи всичко както трябва - силно, с достойнство. Отказа ордена. Извини се.Хвърли камък в блатото и то се разсмърдя.Сега просто трябва да млъкне и да остави жабите да крякат, колкото си искат.
75
10
 
6
 
! Отговори
учуден преди 7 години
кой въобще се сеща за тази бабичка още?
74
5
 
1
 
! Отговори
З.Илиева преди 7 години
До АнонименЕй, Вие анонимните плювачи, дори нямате доблестта като плюете да го направите като напишете имената си.
73
7
 
6
 
! Отговори
З.Илиева преди 7 години
До Нешка-червена бабаА ти си мръсно синя грешка!
72
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нешка да си знае мястото и това е художествената гимнастика дори и там е много спорно какви са нейните деспотични методи на управление подкрепяни от режима на Живков но за култура няма право да претендира след като с умиление изнася лекции за баба си Ванга и пророчествата и
71
9
 
16
 
! Отговори
З.Илиева преди 7 години
До комунистка реалностПознавам Нешка от 50 години. Изключително достоен човек. Всички, които пишете против нея и я плюете, не можете да и стъпите и на нокътя на малкото пръстче. И няма да е зле да си спомните думите на Исус: Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея.
70
10
 
10
 
! Отговори
Стар преди 7 години
Та Нешка заслужава орден за огромни спортни успехи, но извинете за какви успехи в културата и изкуството я предлага мултак Рашидов..Всичко е обяснимо - в правителство на мутра мултака прави каквото си иска!
69
3
 
9
 
! Отговори
Стар преди 7 години
Защо никой не говори за същността на проблема, а той се нарича недоразумението Рашидов който неизвестно по какви причини ръководи културата на България. Откровено да ви кажа аз като човек от изкуството българско се срамувам че имам такъв министър-мултак на републиката, спомнете си оня негов рожден ден в гладните години. Аз питам какви заслуги за изкуството и културата на България има Камен Воденичаров който беше награден също с орден от Рашидов.Та Нешка заслужава за огромни спортни успехи.
68
1
 
3
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
До РеалистНеграмотнико, ако не правиш разлика между "указвам" и "оказвам", къде си тръгнал да пишеш и да даваш мнение.
67
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До комунистическа реалн 109От 27 г. реалността не е комунистическа! Вече комунизма не е пречка за никой - защо не се докажеш, че си по-добър в твоето поприще от Нешка в нейното? Кажи кой си, с какво си известен и с какво си допринесъл името на България да се слави по света и то повече от Нешка, анонимнико?!
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото работещо предприятие по времето на ГЕРБ е фабриката за ордени и медали. Не остана служител от посолството на краварите , който да не е получил орден Стара планина. Същото се отнася и за гостите от ЕС и НАТО.Това ,че Нешка Робева е права да се обижда го знае всеки наясно с приноса на тази жена към България. Държавите където се ценят успелите хора са Русия и Япония. Тук на мода са мутрите , тъпанарите ,ромите и пришълците. Колкото до това , че сменяла партиите нима Борисов ,Плевела не
65
12
 
12
 
! Отговори
zrelost преди 7 години
Г-жа Робева е на повече от 70 години и трябва да разсъждава зряло:1.Не може човек на тази възраст да прескача от партия в партия; а и може ВЕЧЕ да преценява хората ОЩЕ като ги погледне.( на тази възраст съм и повече..)2.Дава й се отличие, а тя обвинява Президентът, че не я познава. А нима Путин и Президентът на Япония Я познават повече? СИЛЕН ПАРТИЕН полъх лъха от думите Й( а не бива- като гледаме възрастта й.3.Явно е била ухажвана мнго през 1970-1990.Но си спомняме и кавгите между нея и моми
64
0
 
0
 
! Отговори
д-р Дикова преди 7 години
До АнонименЗащо си анонимен?
63
7
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Г-жо Робева не им обръщайте внимание на тъпотиите.А"демократите"гласували против вас са просто едни дребни душици,службогонци и сребролюбци -какво може да се очаква от такива екземпляри.Какво представляват те ни го доказват всеки ден,уви парите играят в нашата територия,а сребролюбците са много-продават се и за жълти стотинки.
62
5
 
15
 
! Отговори
Реалност преди 7 години
До Реалист 103Има малък нюанс! Цял свят знае Робева, като най-успешната треньорка по художествена гимнастика в света и никой не я познава, като комунистка, а и не ги интересува това хората! А плевньо и гоце в това, което са най-добри - съответно комсомолска и комунистическа дейност и пропаганда нищо не са постигнали и са световнонеизвестни!
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от Ахелой 101Щангистите взеха да ги уличават в употреба на допинг, защото не можеха по друг начин да бъдат спрени! Ти като мислиш, че е толкова лесно с допинг да вдигнеш 200 кила над главата си що не вземеш да пробваш? Всичко се свежда до мнооого талант, още повече труд и ....ако мислиш, че сегашните световноизвестни атлети, плувци, многомилионни футболисти и т.н. постигат резултати само на база чисти плодове и зеленчуци, акъл те лъже, но не това е основното!
60
17
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
През целия си съзнателен живат съм смятал че тази жена е душевно нечистоплътна.И се указа че е абсолютно вярно. Тя медал от Плевнелиев не ще , ама ако беше от Първанов 4щеше да си счупи краката да тича за медала.Отврат комунистическа..