Връщаме 50 от задържаните бежанци на Гърция

Осигурен им е подслон и храна, съобщиха от МВР
Обновена: 29 май 2016 07:33 | 28 май 2016 20:42, Веселина Йорданова
27
Връщаме 50 от задържаните бежанци на Гърция
Снимка: архив, БулФото

Най-вероятно 50 от нелегалните имигранти, които опитаха да преминат незаконно границата ни, ще бъдат върнати още тази вечер в Гърция, а другите - в рамките на ден-два. Това съобщи главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов пред "Фокус".

Още по темата
По думите му бежанците са над 80 души. В две групи те опитаха да преминат границата ни тази нощ и днес.

"Всички са регистрирани в центровете в Република Гърция, така че те не са наш проблем. Те ще бъдат върнати на Гърция”, уточни Георги Костов.

"Колкото по-скоро се върнат, толкова посланието към всички, които са решили да изберат този маршрут, е по-категорично", подчерта главният секретар на МВР.

Всички нелегални имигранти са настанени и им е осигурена храна. Извършват им се рутинни медицински прегледи. На българска територия сред групите не имало конфликти помежду им, нито със служители на Гранична полиция, съобщи пресцентърът на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: МВРбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тиквата лъжеПрав си, седят където им скимне, ако не им дадеш пари, почват да ругаят на техния си език, мърсят, пикаят, правят мизерия около Тримонциум, въбоще уро..длива история
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се ли вдигнем и премахнем от властта нашите предатели и отявлени западни слуги,нищо на Територията,бивша държава няма да се оправи.ГРАНИЦАТА ЗАТОВА Е ГРАНИЦА,ЗАЩОТО ИМА УСТАНОВЕНИ МЕСТА И ПРОЦЕДУРИ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ!Всякакъв друг начин, е посегателство върху националната съгурност и при нелегалното и преминаване, се употребяват насилствени средства,включително и оръжие.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако се проверяваше щателно всеки влизащ в България от Гърция и Турция товарен влак щеше да се установи, че нелегалните мигранти са 10000 на ден. Иначе как в Унгария ще влизат по 10000 на ден дори през бодливата ограда?
11
0
 
4
 
! Отговори
О преди 7 години
ЗА ТИЯ САМО ЧОКО С АМБАЛАЖА...
10
0
 
19
 
! Отговори
Тиквата лъже преди 7 години
Хващат ги и ги пускат в страната.. В Пловдив ги виждам все по често. Жените вървят с бурки а мъжете са брадати мургаши. Аз на очите си ли да вярвам или на простата мутра Борисов.
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А така марш обратно
8
0
 
25
 
! Отговори
S преди 7 години
В крайна сметка бежанци ли са или имигранти?
7
1
 
49
 
! Отговори
Умен преди 7 години
А сега уважаеми героични български институции хванете 50 бездомни българи и им осигурете подслон и храна.
6
3
 
30
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Ей това, побой и огънче им е осигурено в мечнатата Германия. Там от Кьолн насам има по 10 нападения на ден над бежанци - над 400 палежа и над 600 побоя.Затова ще ни ги връщат на нас, тези които първо са дошли в България, но поне си поживяха на немски помощи. Сега тук пак на помощи. Нямат ли край тези помощи? Не трябва ли да работят тези търтеи?
5
3
 
43
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
"Осигурен им е подслон и храна"На първо място трябва да им се осигурява побой, после свинска чорба и накрая ритник в ***.
4
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичкият ресурс, който се хвърля по тези мигранти, може вместо това да се използва за български нужди...кой мислите плаща за тези прегледи и храната и подслона?П.С.: Много ли обичаш да триеш и цензурираш, ***?
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали ще плащат такса 30лв за всеки преглед (не осигурените).
2
2
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
А ведь вы действительно стерва.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А останалите 500 ще ги пусмен на сърбите.