Заловиха баба и дядо да крадат ракия и мента

Баба Пенка е на 72 години, а дядо Никола – на 76
30 май 2016 15:22,
17
Заловиха баба и дядо да крадат ракия и мента
Снимка: Нова тв

Заловиха баба и дядо, докато се опитвали да изнесат, без да плащат, по една бутилка алкохол от хипермаркет в град Кубрат. Двамата нямат нищо общо помежду си и разобличаването им в един и същи ден е чиста случайност, съобщи Нова тв.

Баба Пенка е на 72 години, а дядо Никола - на 76. Първа, още в 8:00 ч., действала баба Пенка. Освен ракия, тя скрила в чантата си кроасани и вафли, но на касата я хванали. Обяснила, че алкохолът ѝ трябвал за разтривки на болния ѝ съпруг. Възрастната жена обаче смята, че е жертва на недоразумение.

"Аз просто исках да дам едната чанта и да сложа другата чанта при шкафчетата и да се върна. Но жената ме хвана и ме набеди. Никога не съм правила такива работи", обяснява баба Пенка.

Дядо Никола пък се опитал да изнесе шишенце с мента. Когато го открили в джоба му, казал, че не знае какво прави там.

Персоналът на магазина бе категоричен, че кражбите са всекидневие и алкохолът е основен обект на посегателствата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
2
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Марш в Сибир да пият Самогон ;)))
10
3
 
2
 
! Отговори
Рачко Пръдлето 2 преди 7 години
Познавам ги тия старци. Има ги във всяко село и градче на Родината. Крадат на поразия, защото са задоволени във всяко отношение и за разнообразие си спретват "панаирджийски купон в магазините".Нищо лошо. Нека има малко разнообразие в сивия ни скучен делник.
9
0
 
8
 
! Отговори
да преди 7 години
и двамата са българи.. ако не бяха щяха да симулират припадъци като ги хванат с краденото то в тоя отношение *** са като нинджи - даже умеят да забавят сърдечния си ритъм до права линия само и само да им се размине :))
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
thug life
7
5
 
12
 
! Отговори
Блядко преди 7 години
Тук размера на пенсиите не е от значение.Тия са същите *** като тия дето раздават хилядарки на непознати.Имат пари ама ще крадат.Те така са свикнали, ама това не е ТКЗС-то да влачат що докачат и никой да не им прави забележка понеже не е частна собственост.
6
10
 
7
 
! Отговори
Блядко преди 7 години
Такива всички болшевишки *** на тази възрат.Комунизма ги е направил алчни, завистливи и крадливи.
5
2
 
25
 
! Отговори
пенционер преди 7 години
Е от другия месец като увеличат пенсиите с 3-4 лева това няма да се повтори!
4
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е тъжна новина. Вижте докъде докарахме бабите и дядовците си. Какво значение имат годините, на всеки жив човек понякога му си иска да си пийне нещо. Щом на собственичката и се струва, че са направили голямо престъпление, дайте да ги обесим на площада, за назидание на крадците като тях. А какво ще кажете за депутатите, дето крадат милиони. Нали те са причината българина да е беден. Вместо да се вдигнем и да изметем тая ***, ние се жалваме, че баба Пена си взела бутилка с ракия.
3
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Освен ракия, тя скрила в чантата си кроасани и вафли" .... Толкова тъжно ми стана като видях това, особено след поредната статия за оная *** с бала за милиони.... До къде сме само... Ракийка, единствената утеха на едни стари хора и нещо сладичко .. А оня м*ндил ще се хвали с перлите и парцалите...Ами като толкова има да хване малко на е такива хота да даде! Криворазбрано,нечестно,еснафско новобогатшко идиотство!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родната полиция хваща крадците. Немога да ги разбера, защо се оплакват, че няма хванати престъпници.
1
0
 
28
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 7 години
Знам ги аз тия двамцата, те са се наговорили после да мешат питиетата и да си поркат облак на пейката пред блока!