Родителите на Никол: Защитата на Ковачева се гаври!

За тях поведението на Ковачева е начин на работа, а не "бърнаут"
Обновена: 12 юни 2016 23:08 | 12 юни 2016 20:28,
34
Родителите на Никол: Защитата на Ковачева се гаври!
Снимка: архив Булфото

Според нас Никол спря един много опасен човек. Това каза Румен Димитров – бащата на бебето, пребито от акушерка преди година и два месеца.

Бащата на Никол изрази притеснение от начина, по който се води делото, изместването на фокуса и протакането.

По думите му в съда все едно се гледа дело на акушерката Емилия Ковачева срещу инспекция по труда, а не на Никол срещу Емилия Ковачева. Адвокатът на защитата Янев прави всичко възможно, ако може, да точим делото 10 години, каза бащата пред bTV.

Той посочи и че адвокатът се опитва да направи така, че записът, на който се вижда как Ковачева удря новороденото дете, да падне в съда. Въпреки експертизата, че той не е манипулиран, адвокат Янев изисква документи за камерата, за софтуера и какво ли още не, възмути се бащата.

Защитата също така твърди, че Никол е била „пошляпвана“, каза Димитров с гняв и ирония.

Според него инцидентът с дъщеря му не е вследствие на "бърнаут“ на акушерката, а е неин стил на работа. Той посочи, че в записите месец назад от случилото се се вижда как Ковачева удря още четири деца. Колко деца е удряла за година?, попита Димитров.

Майката Станислава посочи, че всеки ден си задава въпроса защо акушерката е била детето, но за нея няма нормално обяснение.

При постъпването в болницата Ковачева ѝ се сторила съвсем обикновена, скромна жена, не подозирала, че ще трябва да се пази от нея.

До този момент нито акушерката, нито някой от обкръжението ѝ не е потърсил контакт със семейство Димитрови, за да изкаже, например, съжаление. За сметка на това провокации не липсват – в деня на първото заседание по делото адвокат Янев завел Ковачева да седне в заведение само на една маса разстояние от родителите на Никол. Сигурно очакваше да избухна... и за малко да стане така, каза Румен.

Днес Никол е добре и се развива добре. Родители те ѝ обаче казват, че все едно гледат рохко яйце – притесняват се за всичко, което прави или не прави – дали е следствие на случилото се.

"Тук става въпрос за човешки живот и то дете, искаме да си получи заслуженото – колко години, къде – съдът ще реши", допълни Станислава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: НиколЕмилия Ковачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стивън Кинг: "Лудостта му беше като подземна река, скрита под каменен пласт, покрит с дебел слой почва, върху която растяха цветя. Човек можеше да се разхожда сред тях и никога да не разбере, че отдолу тече реката на лудостта. Обаче реката си беше там. Открай време."
22
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Адвокатите са най-мразените в САЩ, считат ги за хора без морал!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Той посочи и че адвокатът се опитва да направи така, че записът, на който се вижда как Ковачева удря новороденото дете, да падне в съда"..........Тогава като не е Ковачева, да намери съда биячът надетето. Аман от черногледство.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22Абсолютно си прав, но нямаш ли адвокат и решиш ли сам да се бориш в съда се пиши "Изгубил делото", колкото и да си вещ да се оправиш сам. В днешно време правосъдието и здравеопазването се окозаха най-корумпираните звена.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адвокатът е най-гнусното създание на природата. Това са "хора" без капка морал, сякаш са от друга планета
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашия продажен съд няма милост дори към децата! Ще я изкарат невинна тая и пак ще я пуснат да пребива бебета, както винаги е правила. На първите разпити сама си каза, че удряла бебето за да спре да плаче! Представяте ли само какъв ненормалник трябва да си, за да млатиш бебе на няколко дни, докато изпадне в безсъзнание, просто за да не ти пречи да се наспиш? Ако съм на мястото на родителите, ще платя на някой да я пребие, пък нека ми е грях...
17
1
 
31
 
! Отговори
acceleron преди 7 години
Айде осъдете я най-накрая тая !!!!!! Накрая ще излезе, че бебето я е нападнало и нанесените му удари са били при самозащита :@ :@. В тая държава да те е страх да отидеш на контролен преглед камо ли да имаш дете :@
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намирам пари, плащам на който трябва и тая цял живот ще я хранят с лъжичка.
15
2
 
22
 
! Отговори
Даааа преди 7 години
То адвокатите са си продали душата и морала ама съдията защо допуска това. Да взема решение и толкоз. Стига протакане. Ако е добър съдия и сега може да реши. Ако е такъв....
14
3
 
21
 
! Отговори
gio преди 7 години
за тази нали бяха казали, че има някакви психически проблеми. Ми да я вкарват в психиатрия и да и правят една лоботомия и няколко електрошкови терапии и да се приключвка с нея.
13
8
 
9
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Слаба ракия сте в БГ! Единствено и само можете да биете бебета и беззащитни хора И да се тревожите за състоянието на ОчитеИ да мечтаете за КанадаИ да го блоувате
12
1
 
18
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Значи за *** е ок някой да нарича едно пребитио новородено "гурливо бебе" , а моята реакция на коментара се трие два пъти!
11
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Продължавам да питам защо коментара на 6 седи а моите се трият?
10
4
 
36
 
! Отговори
бебешляпшляп прас преди 7 години
НАМЕСЕНА Е БОЛНИЦАТА!!! ЩОТО ПАРИЧНИЯ ИСК СИГУРНО Е КЪМ НЕЯ !!! ЗАТОВА СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ ЛЕКАРИТЕ ОТ БОЛНИЦАТА, ЧЕ НЕ Я РАЗПОЗНАВАЛИ ТОЧНО НЕЯ ЗА БЕБЕБИЯЧКАТА ОТ ЗАПИСИТЕ!!!СИГУРНО Е БИЛО ПРИВИДЕНИЕ ТОВА ДЕТО БИЕ БЕБЕТАТА НА ЗАПИСИТЕ :D
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВ евроатлантическа България така и така няма с кой да е правят бебета - българките или са прогонени от мизерията да работят проcтитутки на запад където са най-евтината стока, а другите са ялови и България е най-бързо изчезващата нация.
8
1
 
26
 
! Отговори
Nona преди 7 години
То да беше само защитат на Ковачева,да го преживеем.Шепа хора се гаврят с цялата държава/ако има такава де/
7
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - Ами това му е работата на адвокат Янев. И явно си я върши добре човекът...ти, адвокат Янев ли си?
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не е виновен на акушерката ,че за пари се е подложила на такъв стрес,че да посегне на бебенце!Всеки трябва да си прецени възможностите.А това че я покриват и най-вероятно оправдаят-нищо ново под слънцето!Но да попитам господата магистрати:Ако вашето дете беше на мястото на Никол,как щяхте да действате?Пак ли ще си заровите главите в пясъка?Просто сте жалки1
5
73
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Каква е тая Никол, бе! ***, *** гураливо бебе от прованса! Ако знаете само какви бебета се раждат в Русия! А родителите, като са толкова стока, защо са я кръстили с чуждо име, както правят националните предатели?
4
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛИчи си по поведението й че е виновна. ТАкива трябва да се забият на кол!