Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!

София прайд нарушава правата на останалите хора, смята ВМРО
158
Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!
Снимка: Булфото, архив

Забрана на насрочения за 18 юни гей парад в София поиска общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера със сигнал до кмета на София Йорданка Фандъкова, директора на СДВР ст. комисар Младен Маринов и председателя на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.

Още по темата

Аргументът, който Контрера посочва като основен за забрана на провеждането на такъв парад е, че в него участие вземат непълнолетни лица, което е в противоречие не само с морала и традиционните ценности, но е в несъответствие с българското законодателство.

Той се позовава на текстове от Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, според които е забранено допускане на деца, там където се представят програми с еротично или порнографско съдържание, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Друг мотив на Контрера срещу провеждането на София прайд е, че органите не биха могли да гарантират опазването на обществения ред.

Той цитира текстове от Закона за събранията, митингите и манифестациите, според които е законосъобразно и целесъобразно мероприятието да бъде забранено.

Според него забраната може да бъде наложена и заради нарушаване на правата и свободите на другите граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ПИПАЙТЕ ГЕЙОВЕТЕ- ТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА НИКОГО- НЕ ПРОПОВЯДВАЙТЕ ФАЛШИВИ ЦЕНОСТИ, А ВМРО ДА ЛЪСКАТ ОВЕХТЕЛИЯ PR С НЯКОЙ ДРУГ.
105
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете го гей парада! Забранете чалгата-тя подкопава морала!
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Действително, най-важният аргумент е, че парадът се провежда точно на Черешова Задушница, което е както се каза по-долу нарочно подигравка с православния празник. Няма да ни оставят на мира да почетем мъртвите си, тяхната м..а сата.н.и.н.ска. Няма да стъпя в центъра, имам си друга работа.
103
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 95Не-е, защитнико на истината, логиката нещо не ти е логична. На гей-парада не парадират за да развращават, а парадират, че са развратили, и че държавата им дава право да развращават!
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 98Ама тия, дето си ги класирал втори - възрастнит, се, те не са ли били деца, и от сеца някой ги е подбутвал да хправят като 90 % от англичанчетата п о училищата.
101
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез са си тъй първо обичат да ги бият после да ги Любът така свършват по бързоНай много мразът като ги Излъжеш че ще ги Любиш Пък ти си решил само да ги Бъхтиш Ненормална работаКво да ги прайш само Бой до забрава ги оправя за известно времеПосле след като се пооправят си остават същите Г.овн.енца
100
5
 
3
 
! Отговори
Ценко Пръча преди 7 години
Е ама им личи че са меки китки тия. Требеше некой от тех да скатери паметника и да тури на шмайзера ено знаме от техните. Таман като на Райхстага щеше да е !
99
10
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
трябва да бъдат забранени тъпите "патриоти", които са си едни обикновени нацисти
98
5
 
14
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Дряновицата пригответе и по педеасите я уползотворете.
97
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 3г. на 22 юни 2013 ПАК бе обявен Гей-парад на Черешова Задушница, който по-късно бе отменен. Така бе спряна публичната подигравка със смъртта на православните християни и демонстрацията против религиозните и човешки ценности на живите. Значението на Задушница е голямо. Това не е само ден, в който близките и роднините на покойника се събират край гроба му, за да ядат и пият. Поменът, който се прави, е и възпоменание на живите за починалия, че не е забравен.
96
9
 
19
 
! Отговори
В Бг педерастлък НЕ преди 7 години
ТОЗИ ПЪТ АЗ ПОДКРЕПЯМ ВМРО !!!!!!!
95
2
 
12
 
! Отговори
Насо преди 7 години
Не е необходим парад за да докажеш че си свободен, необходим е за да се направи парадиране и преброяване, а и за скалъпване на евтин скандал. Ако всички гей се чувстват свободни, предлагам да откажат парада и да покажат че са свободни като не ходят поради гей задължение.
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз познавам много гейове котито няма да отидат защото се мислят за мъжкари
93
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ама Контра парад не е разрешен значи само каквото им изнася на управляващите илюминати
92
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
95-ти, едва ли някой ще се разврати от гей -каквото и да е, но да се отврати - със сигурност!Дай всички да парадират със сексуалната си ориентация. Кому е нужно?Единственото ценно, което е останало в тази Държава е толерантността! Но това е велика простотия, която отгоре на всичкото не постига нищо, само отвращава хората!
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мисля ,че на някои от тези които ще отидат на парада им се ходи да парадират пред толкова много полиция.
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комшията гей които вдига шум и не те оставя да спиш няма да отиде защото иска да го мислят за нормален!
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема на Българина е неговото черногледо виждане какво ви пречи да отидете и да се правите на такива и да парадирате с това като покажете лошите му страни както правят в скеч с политици.
88
2
 
10
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
Не стига, че ни унищужават и изцеждат икономически, господарите отвъд Атлантика, но и се гаврят с нас като ни карат да позволяваме такава глупост! Сигурно се заливат от смях там в онази бяла къщурка в окръг Колумбия...
87
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ПАРАД НА КЛОШАРИТЕ И БЕЗРАБОТНИТЕ не може да има !