Няколко задържани след "София прайд" и антигей шествието

Участници в парада използвали спрей за самозащита
Обновена: 19 юни 2016 15:04 | 19 юни 2016 13:11, Камелия Цветанова
65
Няколко задържани след "София прайд" и антигей шествието
Снимка: Булфото

Няколко задържани след "София прайд” и антигей шествието снощи. Участници в парада използваха спрей за самозащита и се оказаха за кратко в пето РПУ, съобщи bTV.

Още по темата


Напрежението започна да ескалира в края на антигей шествието заради плътния полицейски кордон, който ги отделяше от "София прайд”.

Последваха и сблъсъци. Минути по-късно полицията пусна участниците в контрашествието.

Около 22 ч. двама от тях се озоваха в 5 РПУ. Заедно с момче и момиче от "София прайд”, които ги напръскали със спрей.

Момичето и момчето от "София прайд” отказаха да бъдат снимани с обяснението, че и преди са били жертви на подобна агресия. Твърдят, че са използвали спрея, защото били заплашени.

Оказва се, че минути преди срещата между двете групи - задържаните от контрашествието са горили флага на "София прайд” и са го заснели телефона си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Х преди 7 години
Излагацията е пълна, не знам как ще ви гледат приятелите ви след всичките очевадни глупости през сълзи дето ръсите по медиите - и Ресиловски-Лелята, и Канибала, очевадно пиян на мотика в интервюто пред бтв. Усетете се малко поне! Мен ме е срам заради вас вече!
21
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 7 години
Ресиловски, или Лелята, както му викат други националисти, понеже прилича на брадясала лелка не е никакъв националист. Пълно посмешище!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
30 - ако 90 % са били нормални двойки, гова означава ли, че останалите участници са били ненормални?
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЬГРЕСИВНИ УЧАСТНИЦИ В ПАРАДА ИЗПОЛЗВАТ СПРЕЙ СРЕЩУ ХОРАТА. КАКВА НАГЛОСТ! И НА КАКВО ОТГОРЕ?
18
21
 
11
 
! Отговори
пешо преди 7 години
в последните няколко коментара съвсем ясно се вижда какви варвари сте :) библията проповядвала да се убиват. ами хващайте по един автомат и почвайте. така или иначе сме тръгнали да ставаме като ислямска държава диваци - там е същото. и накрая тук ще стане християнска, там ислямска и ще се бият диваци срещу диваци. а на запад хората ще си живеят и ще се развиват и ще прогресират, защото сексуалната ориентация отдавна не е тема, заради която тъпите консерви да вдигат патардия и да бълват злост.
17
4
 
13
 
! Отговори
? преди 7 години
А ПОСЛАНИЦИТЕ ДОЙДОХА ЛИ?
16
6
 
29
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До От Гей"За това и 3/4 от 'хетеро мъжете' в тази държава са плъхове латентни гейове и им се свиват крилцата и текат лигите при вида на гей."Ти не си този, който ще определя българския народ. Нито хетеро мъжете. Ти си просто един гей - както и си си го написал. Гледай си там гейското общество и не се занимавай с хетеро нормалните мъже българите. Дали ние нормалните българи сме латентни гейове не ти ще кажеш.
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БиблияТова е Стария Завет, не християнството (Нов Завет). Око за око и другите такива са в Стария Завет. По-полека. Притчата за блудницата и който се чувствал безгрешен, пръв да хвърли камък по нея - това е християнството. Но те не проповядва и жените да станат блудници. Каквото и да значи това според днешните норми.
14
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"На гей парада 90 % от участниците бяха НОРМАЛНИ двойки"Нямам повече въпроси.
13
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕвропеецНе е казано да се убиват. Само се порицава мъжеложството, или както там се пише. Освен това православните не са вдигали клади за вещици. Това са правили твоите приятели католици от Запада. Които скоро сигурно ще провъзгласят и светец на пeдалите. Педофилия, педалствo, запад...
12
27
 
18
 
! Отговори
Европеец преди 7 години
В Библията е казано, че хомосексуалистите трябва да се убиват! Защо Цацаров не започне проверка срещи православното изповедание, не е ли време тази варварска религия да се забрани за проповядване на геноцид срещу малцинствата!
11
7
 
58
 
! Отговори
Само питам преди 7 години
Някой знае ли за какво се борят демонстрирайки ???? Или просто щото са си *** ?
10
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Европеец"Предпочитам хомосексуалисти пред мюсюлмани."Какви нагласи тестваш с +/-?В Корана не знам за лоша дума срещу педepасите, а в Библията има. Мaнафите също са ***. Ако в Ислямска държава бутнат по някой пед.. от покрива, то тия където го бутат всичките са *** под прикритие. А може би предпочиташ забулени жени и красиви мъже?
9
26
 
14
 
! Отговори
От Гей преди 7 години
За това и 3/4 от 'хетеро мъжете' в тази държава са плъхове латентни гейове и им се свиват крилцата и текат лигите при вида на гей. Отделно, че и тупаник може да вземат един, ако излаят дори и част от иначе пинчерското си лаене в интернет. И 50 минуса да сложите пак си оставате порове, които сте на единия шамар и масата сте си по-зле от жени, гейове и т.н. Българския хетеро ***. ***
8
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера по улиците в центъра на София имаше повече полицаи, отколкото при посещението на Бил Клинтън примерно. Не разбирам. С какво смучещите пишkи мъже заслужават тези кордони?
7
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това "гей" е русизъм. На български е "хей".
6
4
 
19
 
! Отговори
от 11 до 12 преди 7 години
До АнонименБог ме обича и без да обичам гейовете.
5
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи като гей пръска със спрей хетеро всичко е наред. Ама ако е обратното е дескриминация."Момичето и момчето от "София прайд отказаха да бъдат снимани с обяснението, че и преди са били жертви на подобна агресия. Твърдят, че са използвали спрея, защото били заплашени."Аре бе били заплашени. Аз като хетеро ако се чувствам заплашен имам ли правото да пръскам със спрей всеки?
4
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не искат равни права, а искат да им се обърне повече внимание заради това,че са различни (в секса и в китките де)
3
6
 
7
 
! Отговори
zorko oko преди 7 години
Ima dosta sgodni lesbo :)