На 90-годишна възраст почина Григор Стоичков

Мир на праха му!
23 юли 2016 19:19,
24
На 90-годишна възраст почина Григор Стоичков
Снимка: Булфото

На 90-годишна възраст e починал Григор Стоичков, съобщиха за БТА от семейството. Стоичков е починал тази сутрин след кратко боледуване.

Григор Стоичков е избиран за народен представител в периода 1962 -1990 г. Той е бил министър на транспорта /1969 - 1973/, министър на строежите и архитектурата /1973 - 1977/ и министър на строителството и селищното устройство /1984 - 1986/, както и заместник министър-председател в периода 1977 - 1989 г. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 7 години
Никога не са ни казвали истината.БКП скри истината за Чербобил,а"демократите"скриха истината за използването на обеднен уран от НАТО в бивша Югославия.За Чернобил много се разприказваха след това.Но и до днес мълчат за 31000-те снаряда с обеднен уран изстреляни от НАТО.Преди 10-ина години излезе доклад на СЗО в който се описват последиците.А замислете се,че Сърбия е по близо от Украйна.Кой беше тогава на мястото на Стойчков-не се сещам.Но и той е виновен колкото него!
8
4
 
10
 
! Отговори
65 преди 7 години
До анонимни 4 и 6-Какво значи ,ако е имал вина??Всички знаят как са покрили истината за Чернобил!!И как за Бога си е понесъл наказанието-като доживя 90 ?години,без ден да се притеснява от немотия??Заради греха му за чернобил нашите деца гинат като мухи от радиацията. И още нещо-29 години не съм чула да се разкайва.
7
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало пари за пенсии - ами как ще има като се хрантутят партийни гаулайтери десетиления наред. На такива трябваше да им бъде оънета и пенсията и цялото имущество.
6
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мъртвите - или добро или нищо. Нека почива в мир! Той поне, ако е имал вина, си понесе наказанието. Тревожно е колко живи гадове ходят между нас и колко жалки подлизурковци им се кланят! Кога ли ще кажат истината за тях? Когато си отидат?
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този *** трябваше да умре в затвора
4
10
 
22
 
! Отговори
вин преди 7 години
Правилно -Мир на праха му- не -Бог да го прости-,понеже Бог прощава на покаяли се! На комунистически изчадия, горди с извращенията си, няма как!Мъка за Праспрес, редовно ни осведомяваха как се е изходил.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един по един си отиват старите кадри.
2
20
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-накрая се разкара това комунистическо изчадие. Що съдби е затрил, само и само да е във властта, горномалинския колибар. Включително е виновен и за това хората да маршируват под чернобилският дъжд и да се хранят с радиоактивни храни,докато той самият стои наврян като мишок в някое сигурно местенце и не смее да излезе навън.
1
10
 
51
 
! Отговори
Кой преди 7 години
Един от хората отговорни за прикриването на истината за аварията в Чернобил. Колко ли заразени хора и разбити съдби лежат на съвестта му... До колкото знам е и един от малкото осъдени комунисти-престпници, които лежаха в затвора...