Цвети е стабилна, няма да има трайни увреждания

Вече е контактна, говори и лекарите са спокойни за нея
101
Цвети е стабилна, няма да има трайни увреждания
Снимка: Булфото, архив

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която е в "Пирогов", след като направи опит за самоубийство, се възстановява, обяви министърът на спорта Красен Кралев пред bTV.

Още по темата

Тя е контактна, говори и няма да има трайни увреждания, обясни той.

До преди няколко дни Цвети беше поддържана в изкуствена кома.

Още е много крехка, не трябва да се натоварва с излишна емоция, много внимателно се подбират хората, които я посещават, допълни министърът.

Той припомни, че Цвети претърпя доста сериозна операция на гръбначния стълб, но вече и лекарите са спокойни и дават гаранции, че всичко ще е наред.

Кралев защити решението на съотборничките й да участват в европейското първенство, въпреки тежкия инцидент.

Тези момичета са едно семейство и когато едната страда, те страдат заедно, имаше много силна агресия срещу тях заради решението им да участват в първенството. Но аз им казах, че трябва да се силни, ако не бяха участвали в това първенство, нямаше да могат да се измъкнат от тази трудна ситуация, коментира той.

Според него след такава травма за момичетата е трудно да се възстановят емоционално и заради това всички трябва да ги подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Ехххххх преди 7 години
Започнаха да ми се подиграват, а мен ме болеше. Коцуках. А те... Само обиди! Професора каза, че мога да си вървя, а тия започнаха с тяхното,,И мене ме боли крака''! Така че горе-долу я разбирам. Но защо си причинява това!? Аз един от тия леко го ступах, тя не може, знам, но... Поне да не скача!
41
0
 
1
 
! Отговори
Ехххххх преди 7 години
Да, разбирам, че не се е чувстла добре. Но това не е начина! Тя наистина е казвала, те са я отблъсквали... Но какво от това? Тази година си счупих много гадно крака. Казах без да рева, че ме боли, а отговара на другите - Л. иг.авиш се! Ли.гльо! Що за л.игльо! Ставай веднага! - После отидох в медицинския кажинет, тя каза, че е счупен. Отидах в стаята при другите да уча, а като им казах те - Да бе, да! То и моя е счупен!(казаха ми,че мога да пропусна урока и да си ходя)И аз ще пропусна урока!
40
0
 
1
 
! Отговори
Оххх, защо? преди 7 години
Тя е искала да не ходи на това състезание, другите са я поттискали, напълно я разбирам. Но не напълно. Аз на нейно място не бих направила това, не бих си поставила живота в опасност! Бих избягала, хванала самолет ако щеш... А може би е знаела, ще ще я намерят... Горката. Знам, съотборничките й и треньорките й са виновни за всичко това! Мнооого са я поттискали, прекалено, знам го! Но това не е начина, не е.... Такова хубаво момиче да направи това... Не допустимо! Всичко мога да разбера, но това..
39
0
 
1
 
! Отговори
Оххх, защо? преди 7 години
Хайде вече да се оправя, стана ми много жал! Дете е, да изпада в кома!? Треньорите й са я упреквали, карали и са се, казвали й са, ще е лигла. А тя просто им е казвала, че не може да отиде. Тя просто не е можела. Т.ъпи треньори г.адни! А и съотборничките й-казвали са й, ще се ***, че ще ги остави, викали са й.... И тя окончателно е решима да не отиде, защото всички са я викали, не са я чували... Нямала е майка, която да я разбере... И е решила въпроса по един мнооого гаден начин. Да скочи.
38
2
 
5
 
! Отговори
абв преди 7 години
Защо такова изявление се прави от министър, а не от лекар?Само лекар може да поеме отговорност за истинността на подобна прогноза.Извинете, но има някаква безкрайна и целенасочена злоупотреба с естественото желание на хората едно младо момиче да оживее, по възможност с по-малко поражения.
37
0
 
5
 
! Отговори
hlape преди 7 години
Tcveti I Love you XXX
36
8
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
До Анонимен.....еее, не може да си толкоз ***!!! На "физкултурничката" на малкия пръст не можеш да й се сложиш.
35
3
 
6
 
! Отговори
До 44 Пич (ка) .. преди 7 години
От Пич до пичка (педаерз) има съществена разлика бе хлъзгав и хлабав сфинктере То са много различни неща научи българският първо пичко от Гай Прайда или Марш да си лакираш ноктите Както казват комшиите пичка ти матерна заради такива хлабави като теб качествените жени на аБългария са на изчезване имунологиччен декомпозите
34
2
 
16
 
! Отговори
анализ преди 7 години
Има Господ !Успех в живота , добро момиче !
33
6
 
7
 
! Отговори
КотуОшу снажен момъК преди 7 години
Скочила е заради несподелена любовна мъка по некой пик-льиоТая целувка Цвети с дъх на рози е стабилна ама още по стабилна ще стане ако някой снажен момъК я накъса от целувки и я повози на гондолата.
32
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Май най-добрата новина от последните месец-два поне...Бързо и пълно оздравяване!Горе главата!
31
9
 
23
 
! Отговори
Цвети,.намери си МъЖ преди 7 години
Няма кой да ги целува и обича вече тези момичета.Да и направи едно бебе пък и да бута количката да видим ще скача ли и ще мисли ли за глупости.Ама нали все педерастчета се извъдиха напоследък и останаха в тая държава.Ни казарма ходили ни нищо.Навремето 2г казарма 2 свиждания и след това гледаш жена си цял живот в очите Ей го на момиченце като слънце,а стига до крайност самоубийство.Може ли така заради хомосексуален ***,*** нереализирано социопатче дето дори не знае как да се държи с жени.
30
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Слава на Бога
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
34, Изкарахте Илияна Раева и сводничка? Уахахахаахах...Ще се побъркам с вас от смях! Ба.си забавния форум!
28
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23красива е, безспорно.Чудя се, обаче, ако беше грозна,щяхте ли да се молите?
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опит за самоубийство-грешка на езика
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bog ja obi4a bravo na dr v pitigov raeva da si ponede najasanie sa prodtitiite si plovdivska svraka
25
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При нешка робева нямаше "паднали" от балкона момичета защото тя никога не се е занимавала с сводничество, тълкувайте го както искате. Тези момичета имат перфектен баланс може да стои на един крак на перилото и нама да падне ако не я бутнат.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Франция има криза със заложници в някаква църква. Стига с глупостите, оставете го на мира това хубаво момиче.
23
5
 
2
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Често каэваме, че някои хора са късметлии (все пак се описва, че момичето е скочило о 6 я етаж, ако това е ВЯРНО) и във всичко им върви, а други са неудачници и сякаш обстоятелствата действат срещу тях!!! Апропо, аэ определено не вярвам в ЧУДЕСА!!! Лек ден на всички!!!