100 служители на "Фронтекс" идват у нас днес

Те ще помагат на "Гранична полиция" в охраната
12
100 служители на "Фронтекс" идват у нас днес
Снимка: Правителствена пресслужба

100 служители от "Фронтекс" пристигат днес у нас, за да подпомогнат екипите на "Гранична полиция" в охраната на границата, съобщиха от пресцентъра на "Гранична полиция".

Те ще сменят свои колеги, подпомагали досега екипите на българската гранична полиция.

Пристигащите общо 100 души са от различни европейски гранични служби под егидата на "Фронтекс".

85 от тях ще помагат на "Гранична полиция" в охраната на сухоземните граници, а останалите - на граничните контролно-пропусквателни пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Полицай преди 7 години
Дано да няма политически натиск за прпоускане на бежанци... Иначе колегите си знаят работата - бой, унижения и ритник в *** на обратно
8
0
 
2
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Кой ще им плаща заплатите хотела храната? Свършиха ли се българите?Май става същата работа като охраната на въздушното ни пространство......
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какъв *** ни е Фронтекс? Има толкова много пенсионирани полицаи и военни в трудоспособна възраст,които с удоволствие биха се включили в подобно мероприятия! Притежават нужните умения и опит,ще излязат в пъти по-евтино от чежденците!
6
2
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Абе ти вервам ли на Фронтекс? Епа нали той прекарваше хората от турските брегове до гръцките острови?! Ха!
5
0
 
5
 
! Отговори
ГП преди 7 години
Тая Гранична Полиция добре и беше, толкова години без кой знае каква работа - само ядене, пиене и заплатки. Сега като и се налага да върши малко работа. Ами дай да викаме някой друг да ни върши работата, или да връщаме гранични войски защото някой друг да ни я свърши. А на тях защо им плащат толкова години? За да подпомагат каналджийството ли? Време е да си свършат работата. Естествено трябва да им се осигурят и по-добри условия. ГП трябва сама да спре вълната, с малка подкрепа от БА и толкоз.
4
2
 
5
 
! Отговори
Грънчар преди 7 години
Вероятно това означава край на рушветите колеги. Ужас. Остана една заплата, пенсия на младини и двадесете заплатки. Това живот ли е.
3
0
 
3
 
! Отговори
Do nomer 1 преди 7 години
Е, излагаме се. Колко души ти трябват да спреш бежански поток? Това все пак не са танкове или враженска армия (че са невъоръжени, иначе всички знаем защо идват в Европа)... всички останали държави не използват кой знае колко впечатляващ ресурс за спирането на мигрантите. Ограда, предупреждение, използване на сила ако се налага. В противен случай става като Гърция - имаш огромна армия, която се пропуква и ги пропуска навскякъде, защото не използва сила. Имаме гранична полиция над 10 хиляди души.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишете на границата, пък после на сухоземните граници. ?!?!! Къде всъщност ще помагат? И на другите държави помага ли им некой?! Ние защо имаме нужда от помощ?!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко са. Поне 10000 са нужни.