Кой стреля по Кузов? Кортеж на тв водещ, твърди той

Инцидентът станал след тунела "Витиня", прокуратурата разследва
26 авг 2016 09:14,
51
Кой стреля по Кузов? Кортеж на тв водещ, твърди той
Снимка: архив, Булфото

Кандидатът за президент Владимир Кузов хвърли повече светлина около стрелбата по автомобила му, случила се в сряда вечерта, когато се прибирал от Ботевград.

След тунела "Витиня" го застигнали два джипа. Кузов карал в крайна лява лента с позволените 130 км/ч., но се прибрал.

Единият джип го доближил, смъкнал предно дясно стъкло и човек в колата произвел два изстрела. След това джиповете продължили в посока София.

Още по темата

Кузов обясни пред Нова тв, че не е чул звук от стрелбата, а само видял пламъците, затова предположил, че е стреляно с газов сигнален пистолет. След това се установило, че по автомобила му няма следи от куршуми. Прокуратурата е започнала разследване.

Кузов твърди, че е видял номера на единия джип и го е съобщил на полицията. Вследствие на това от там са съобщили, че лицата са установени.

След направена справка станало ясно, че джипът няма "Гражданска отговорност".

"Ваши колеги казаха, че това е кортежът на един известен водещ, който сега организира референдум (Слави Трифонов - бел. ред.), поясни кандидатът за президент.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е пиар то доста успешен ,само че за г-н Трифонов.Той ако стане политик,за педофилите място няма да има в тая държава.Вслучая говорим за човек който се бори за човешкитеэ права и за човек опит за потъпкване на правото на детето да бъде невинно. Тая мижетурка Кузов да не говори за човек ,като Слави дал правото на глас на 645000 човека.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стрелял го е някой баща,на чийто дете е намигвал и ли нещо друго.Такива *** са за млатене по всяко време на денонощието.Слави,го бил стрелял-който и да е няма да сбърка.Какво значи-ваши колеги.казаха.То в журналистиката,ако за колега имат Недялко-са гола вода!
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този чува ли се, нямало следи. Не е необходимо да имаш стрелкова подготовка, за да го нацелиш. Толкова е дебел, че във въздуха да стреляш, пак ще го уцелиш.
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига бе, в СЛънчева бряг имаше истинска стрелба с един убит охранител и един наркобос лежал 2 месеца в болница, хванаха 8 и не стана ясно кой е стрелял. Тук този Кузич е чул миша *** и вече знае - Станислав Трифонов е стрелял по него!
38
2
 
13
 
! Отговори
да го съжалиш преди 7 години
Това е са си спретнеш новина и да се появиш в медиите. Горкият !Мания за популярност , пик и за президент. Жалко , дебело човече.
37
2
 
8
 
! Отговори
juli преди 7 години
Този психар да се махаСлави бил стрелял психо ***!!!!!!!!!!!!!!!Извънземните са дошли до го утрепат ама се отказали като го видяли дебелата *** колко е ***
36
3
 
10
 
! Отговори
да преди 7 години
Защо се мъчите бре дяца!Човеко си е смръкнал повечко от сладкото и му се привиждат разни шиптъри-пък може и да са го предупредили ако им е длъжнек.Едно е сигурно-не е за жена може да е длъжник!
35
1
 
10
 
! Отговори
кво стаа преди 7 години
Ало стрелецо, оди да изкараш един курс по стрелба и боравене с оръжие, та да не пропускаш! Иначе мишената ти е добра!
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да бе ,дядото бил на 83-84 години бил смъртно болен ,а след две седмици ,,Уйкенд ,,го изтипоса пред басейна опънат ,мазен като шаран . И бил не на 84 години а на 69 и управител на хотелите собственост на сина му - бивш майор от Вътрешното разузнаване на МВР. А ,,тинейджъра ,, с чин лейтенант (тогава )току що беше завършил,, Международно полицейско право ,,във Англия и сега от 7-8 годинин работи в ДАНС. Прав ....червено Гербера ,,Аз съм *** и вии сте прости ,,
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимени твойта логика не е вярна ама карай. В населено място караш в която лента ти е удобно поне аз по тези правила съм учил. Броя на лентите няма значение, дали са три 4 или 6, това което имах предвид е, че едни бързаци бъркат Царгирадско и околовръстно с магистралата и или не трябва да спазваш ограничението от 80 км/ч или трябва да минеш в дясно за да дадеш път на неспазващите ограничението.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЮжната дъга има три ленти за движение, което означава, че можеш да изпревариш от дясно, магистралата има две ленти и не можеш да изпревариш от дясно, май някой не знае ЗДП, а изказва мнение?!
31
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, не чул звук, няма следи по колата, но било стреляно. Тоя добре ли е?
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименв населено място лявата не е за ипреварван, в извън населено ок. Но като караш по Цариградско или южната дъга с ограничението в най-лява, разбираш колко хора не го знаят това.
29
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНа който и да е път лявата лента е изпреварване, а дясната е за движение, при положение, че не изпреварваш, какво правиш в лявата лента!?
28
1
 
7
 
! Отговори
снайперист от запаса преди 7 години
не занм кой ама ако иска да се обади ще му дам някои друк урок по стрелба безплатно
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как до сега не се е сетил Слави да стреля по тези които му пречат на пътя, тц, тц, тц. Вече стават много елементарни, а най-лошото е че нас ни имат за супер прости.
26
5
 
21
 
! Отговори
опетков преди 7 години
Кузов може да е всякакъв, но човекът застава с името си и си търси правата. Да си спестим обидите и изчакаме да лъснат на припек поредните бабаити. Да им чуем оправданията. На г-н Кузов ще кажа, че в цивилизованите страни лявата лента се ползва само за изпреварване, а не разходка по нея дори и със 130 км/ч. След изпреварването задължително се прибираш вдясно, ако е свободно.
25
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави може да е всякакъв, но не е толкова ***. Ясно е, че власта я е страх от него и сега ползват всякаквив пьонки за да го клеветят. Кузов е най-лесен за манипулиране и всеки знае защо. Абан от ***.
24
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо, кой е свидетел, че този не си е изфантазирал всичко? Второ, една жена казала, дрън дрън. Трето, къде са следите от изстрели? Четвърто, този как настига автомобили, които ако имат криле ще излетят? Пето, кой щеше да чуе, че този още диша, ако не беше това свободно съчинение?
23
5
 
19
 
! Отговори
. преди 7 години
Тоя ще да е новия Волен Сидеров с атентати по магистралите. Ама поне с тия джипове е по-правдоподобно, Бялата Златка някакви тинейджъри с дядовци в колата искаха да го "убиват".