Спряха над 600 бежанци на границата с Турция за 3 дни

Задържани на наша територия са 74 нелегални мигранти
30
Спряха над 600 бежанци на границата с Турция за 3 дни
Снимка: Правителствена пресслужба

Опитите на 616 мигранти да преминат българо-турската граница са предотвратени за периода от 6 часа на 22 август до 6 часа на 25 август.

Това съобщиха от пресцентъра на ГД "Гранична полиция".

Задържани са 74 нелегални мигранти.

Предотвратено е влизането на 616 мигранти. При опити за излизане от страната на българо-сръбска граница са задържани 331 чуждестранни граждани, от които 183 са установени като пребиваващи в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: бежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 7 години
До Анонимен щом ми хвалиш чеченците, добиваме ясна представа за нивото ти !!!!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Спимням си Чечня;Чеченците са много по достоен и свободолюбив народ в сравнение с товя- представляващ добиче което се храни ако му дадат, пие вода ако го напоят и си лежи в обора без да протестира с надеждата, че все пак някой ще дойде и го нахрани, напои и освободи. За освобождението няма да дава жертви, така че все на чужд гръб. А чеченците разтарбушиха ушанките, е*бяха им мамата и пак го правят. Не говори за чеченците, с тях просто нямаш възможност да се сравняваш. Ти единствено с племената в Африка можеш да се сравняваш. Не си дорасъл до това да схванеш Що е това СВОБОДА...Глупав и ме
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова самя ги спря , аз видях с очите си
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво като са ги хванали? Закарали са ги в лагера в Харманли. Там понеже няма полиция те преспиват и на другия ден на рейсовете и към София. Чудничко! Дапълни се с нашественици. По мои оценки има между 50 и 100 хиляди в момента в България. Това са все хора, които никой не познава.
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като наш Боко отказа помощта на Вишеградската четворка, при това безплатна, вчера при Ердоганя беше най-унизеният човек, когото съм виждала. Сега ще изнудва Меркел от името на Ердоган. Пука и на бабата за дядото.Други трябва да са мерките. Спасяване поединично! Мини на границата, като не можете да построите оградата, за която получихте толкаво комисионни, продажници!
15
0
 
10
 
! Отговори
sid преди 7 години
Ще се радваме на тази цифра 600,защото до зимата ще станат по 6000 на ден.и войската няма да може да ги спре.Едва ли Ердуган ще ги храни още дълго.Въпроса е коя ще е прецаканата държава България или Гърция.
14
0
 
6
 
! Отговори
войвода преди 7 години
шефа на гранична българин ли е???? като ги спира вредиш на страната.питам се как спи. отварям им портите на тия и шут в................
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Спимням си Чечня и прaвя aнaлогия ..."".................а дали си спомняш, че русия загуби и двете войни в чечня ... и дали си спомняш, че в момента русия плаща милиарди на един ислямист начело на чечня, където жена ако излезе без бурка я обстрелват с въздушни пушки кадировци ...защото аман от селски експерти, дето хабер си нямат обаче коментират и правят изводи
12
4
 
9
 
! Отговори
Спимням си Чечня преди 7 години
и прaвя aнaлогия,нaдигнaхa глaви гaдините,aмa Путин ги рaзмaзa кaто хлебaрки,удaви ги в море от собственaтa им кръв и сегa дaже сa му блaгодaрни,че преди в землянки живеехa и корени ядяхa,aмa сегa сa просперирaщa републикa !Тaкa се пaзи държaвa !
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ги спирайте. Те минават транзит през България. Отиват на гости при Меркел в Германия.
10
0
 
28
 
! Отговори
Кaдaфи кaзa преди 7 години
"Безумци,вие рушите стенaтa ,която предпaзвa Европa от десетки,стотици милиони бежaнци,проклети дa сте ,дa горите в Aдa ! "Блaгодaрете нa СAЩ,Фрaнция и Великобритaния дето свaлихa Кaдaфи и Сaдaм,изфaбрикувaхa aрaбските пролети и отворихa кутиятa нa Пaндорa !По- глупaви хорa от еврогейовете нямa !
9
0
 
29
 
! Отговори
Откaкто преди 7 години
свят светувa,грaниците се пaзят с огън и меч,сегa с тaя гейскa толерaстия ще ни унищожaт и нaс и държaвaтa ни ( то не,че имaме читaвa държaвa де...) и ние кaкво седим и гледaме вместо дa ги рaзстрелвaме !
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А колко не са задържани?
7
2
 
17
 
! Отговори
SOS преди 7 години
Ордите идaт , октомври ще ни тaковaт ...чисто голи !
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига с глупости ,задържали дрън ,дрън те минават на 1 км. в страни след това и откъде се появиха 10000 хиляди в лагерите гладни, само боко ги регистрира да отчете бройка и ги храни а другите ги бият...
5
0
 
22
 
! Отговори
boko bo преди 7 години
Тая *** са всичко друго, но не и бежанци. Днес сутринта имаше репортаж по BBC кво правят през ноща на пътя зя Кале. Обсъжда се идеята да се пратят части на френската армия. Изпочупиха коли и камиони с огромни прътове и възгласи за величието на техният бог.За тия само 7.65мм или а.т.о.м.н.а б.о.м.б.а
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като така ги спират на границата,как така лагерите за "бежанци" са се препълнили,че трябвало разширение?!Вече хептен си разгащихте малоuмието,бе дjiорналя - едните крякат,"връщат бежанците от границата",другите,"не стигат места в лагерите".А разберете се накрая,след като завършите курсовете по дjoрналистическо м***лоумие и наглост.
3
0
 
19
 
! Отговори
ГанЮ и преди 7 години
Защо ги задържат при излизане от територията наречена БеГе? Те хората зорлен се мъчат да ни избавят от себе си, а наш *** хем реве че имал проблем, хем зорлен се мъчат да ги задържат в БеГе. Директно у влака и да пътуват, какво ще ревете ту на Меркел че ги кани, ту на Ердоган че ги вкарвал
2
0
 
27
 
! Отговори
З преди 7 години
Ако ги регистрират, после ще ни ги връщат.
1
2
 
30
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Покръстете ги с български имена и християнска вяра и повече други няма да дойдат...Да целуват кръста като се натискат да идват при нас.