Вече 10 дни: Без следа от математика Галин Статев

Младият мъж е пристигнал в София на 4 август, от 16-и го издирват
26 авг 2016 09:52,
30
Вече 10 дни: Без следа от математика Галин Статев
Снимка: alekdimitrov.com

Вече десет дни полицията издирва безуспешно 26-годишния Галин Статев от Ямбол. Младият мъж е пристигнал от Германия на Централната автогара в София на 4 август и от тогава е в неизвестност.

На 16 август Галин Статев е обявен за общонационално издирване.

Галин Статев е висок около 182 сантиметра, с нормално телосложение, сини очи, късо подстригана черна коса.

Родителите му и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи умоляват всички, които разполагат с информация за местонахождението му, да помогнат за издирването, като се обадят в най-близкото районно управление на МВР или на телефон 112.

Галин е възпитаник на Националната природо-математическа гимназия. Носител е на златен медал от балканската олимпиада по математика и бронзов медал от международната олимпиада по математика през 2009 година, припомня "Дарик".

Има диплома за бакалавър от Масачузетския технологичен институт. В момента завършва магистратура по приложна атематика в Мюнхенския технологичен университет.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Dimitar преди 7 години
имал ли е финансови ..средства ..защо не е предпочел.. полет....в автобуса 24 часа е имал и контакти с пътуващите....те са последни с които е бил в контакт...
15
0
 
1
 
! Отговори
Dimitar преди 7 години
Няма основание младеж който завършва магистратура , ,изведнъж да започне да се крие
14
1
 
9
 
! Отговори
Пепа Матеева преди 7 години
Бих посъветвала родителите на Галин да се ангажират лично с търсенето, да ангажират частен детектив, а да не разчитат на полицията. Защото полицаите най-често само отбиват номера, а родителите са най-мотивирани, за тях това е въпрос на живот и смърт. Моя близка така с много търсене намери сина си, а английската полиция и Интерпол не успяха. Желая от сърце на родителите да си открият детето живо и здраво!
13
0
 
12
 
! Отговори
Moni Boneva преди 7 години
Случаят е аналогичен с този на Момчил от Пловдив!Прибира се от чужбина ,разхожда се по хълмовете и изчезва безследно за близо месец, преди случайно да го открият минувачи. Няма основание младеж който завършва магистратура в Германия, преди това е следвал в САЩ ,изведнъж да започне да се крие от родителите си!Така или иначе е учил далече от тях,защо му е необходимо и да се крие.По вероятно нещо да му се е случило, щом последната снимка е от планината.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да почнат издирването от Нелегалните Таксиджий
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туристите от Близкия изток са го ограбили и пречукали около Лъвов мост. Завалийката не е бил наясно с новите реалности в България.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пожелавам му и той да е закъсал някъде по пътя за Пловдив, да си направи един хубав кекс-туризъм и да се появи жив и здрав след няколко дни.
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо чак на 16-ти е обявен за издирване?! Това не е нормално! Пълно безхаберие!
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не трябва ли да пристигне първо на аерогарата в София с полета от Мюнхен и от там да отиде на автогарата или гарата щом го чакат в Ямбол,и защо не са го посрещнали техните на аерогарата,ако се отбил до американското посолство,там едно момче влезе за справки за визи дали е излезе вече баща му го търси дълго време,отличник,завърна ли се от преди десетина и кусур години,там си имат някакъв кусур само камерите за влизане работят демек снимат,за излизане не,а входа казват бил един поне така писаха,а
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обрали са го и... дано не е това, което си мисля!
6
0
 
2
 
! Отговори
загрижен преди 7 години
Ако е писал: "Ново начало" може да се търсят секти или нещо подобно???
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли камери на тази централна гара?
4
0
 
16
 
! Отговори
един от тълпата преди 7 години
По тези места само съмнителни типове, полиция от дъжд на вятър и вечер не е за сам човек.
3
21
 
3
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Свръхдоза!?!
2
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надявам се момчето да е добре и се моля тази история да има благополучен край! Господ да е с него!
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
борбата за девелопъри е безмилостна, тези от майкрософт, гугъл, ара аудио, пайнер ... предприемат драстични мерки - високи заплати, мазнене, отвличане, тромпети, силикон ...!!!сериозно: дано е добре момчето!