Емил Стоянов се разделя с телевизия "Европа"

Основателят й ще работи по международен проект
Обновена: 27 авг 2016 18:07 | 27 авг 2016 18:07, Веселина Йорданова
40
Емил Стоянов се разделя с телевизия "Европа"
Снимка: ТВ Европа

Основателят на телевизия "Европа" Емил Стоянов напуска поста си на председател на Управителния съвет след 16 години работа в телевизията.

Мениджърският екип на телевизията остава непроменен и се състои от хора, които са работили повече от 10 години в медията, съобщиха от пресцентъра й.

"Благодаря на акционерите, както и на журналистите, с които стартирахме заедно през далечната 2001 г. година първата българска новинарска телевизия в България. Телевизия "Европа" стартира на 14 април 2001 г. - Великден. От тогава до днес тя никога не изневери на името си и винаги е била пространство на демократично мислещите хора в България", казва Емил Стоянов.

След раздялата си с телевизия "Европа" той планира престой в Брюксел, където ще работи по международен медиен проект.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Дъра бъра преди 7 години
Ще гушне паричките и някъде на топло. Ех, тези демократи. До един си оправиха живота. А иначе се бият в гърдите колко много обичат България. Лесно ецдаця обичаш от Брюксел.
27
2
 
6
 
! Отговори
уточнение преди 7 години
Този конски братко-брадатко беше еврокомисар от ГЕРБ!Слуга на Тиквата и бандата му.Познайте кой финансира скапаната му телевизия.Предлагам да се смени името на ТВТ-Телевизия на Великата Тиква!
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Противен и мазен! По-противен и от оня зъбат кон ,брат му! На кой му пука за този професионален нагаждач?
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този кон е нахалник като брат си. Синът му пък е зам.-кмет на Пловдив по културата. Нагаждат се накъдето духа вятърът. Емил Стоянов гъзолизеца с тъпата си *** телевизийка.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там в Брюксел, при батко и братко
23
5
 
13
 
! Отговори
11 преди 7 години
Кой е тоз овчар?
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои първи усещат какво става с кораба и бързат да го напуснат? Да!Има БОГ- и той си знае работата!И по случай очакваните случки,и за добро настроение- песничка за едно "нашо" девойче: през гугъла: "Murka po-ukrainsku"
21
2
 
15
 
! Отговори
Дъра бъра преди 7 години
Тя че телевизията е продадена е ясно. Въпросът е на кого?
20
16
 
29
 
! Отговори
Асен К. преди 7 години
По цял ден правят само пропаганда по нея. Не се търпи. Гледам само прогнозта за времето ако я уцеля, докато сменям каналите. Постоянно се възхвалява тиквата и се оплюва Русия, това им е прграмата на тези. Бяха и едни от първите с кофи помия по ген. Радев.
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За миг си помислих, че ходи да копа и да отглежда коне!
18
9
 
24
 
! Отговори
мале-й преди 7 години
Това до него Ромпой? Който според Фараж има чара на ***....хахахаНе разбрахте ли, че нито сте обективни, нито симпатични, само защото плюете Русия по нечия заповед? Придържайте се към новини, а не към квалификации, ако искате някой да ви взема на сериозно. Хората сами ще преценят, кой какъв е!
17
46
 
17
 
! Отговори
КОМОТИНИ преди 7 години
Българската ТВ Европа е за България днес ,това ,което някога беше Радио Свободна Европа-трибуна на свободната и независима мисъл ,трибуна на евроатлантическите ценности,защита на човешките права от азиатското варварство .Затова ТВ ЕВРОПА ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОК РЕИТИНГ .Затова хората и вярват . Истината за България и света е свързана с ТВ Европа.
16
12
 
19
 
! Отговори
хм преди 7 години
О,боже! Ама тая телевизия на Емил Стоянов ли била? А аз се чудех за някои неща.
15
20
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безспорно това е телевизията заета най вече с облизване на задните части на Тиквата и с пълно оплюване на Русия.От километри личи кой им плаща и този някой не е от БГ. А големия демократ Емилчо спомняте ли си как внезапно беше извикан в България от сладкото си местенце на евродепутат от ГЕРБ? Измислиха някакви мотиви, че уж щял да работи по проекти в БГ и т.н. По същото време обаче се оказа че този демократ има досие и е поддържал топли връзки с ДС. Та явно има навика да обгрижва тези с парите
14
40
 
22
 
! Отговори
СОЛУНСКИ преди 7 години
Определено четящите България днес са отявлени русофили , комуноиди ,путинци и безумни антиевропеици. ТВ ЕВРОПА е наи-добрата българска телевизия ,даваща изключителна информация за света и отстояваща независима от проруските купени медии у нас политика ,защитаваща цивилизационния избор на България-ЕС и НАТО.
13
18
 
34
 
! Отговори
До Герги преди 7 години
Май ще го духаш ти. Тая смотана телевизия не знам кой я гледа, ама върти едни и съши простотии нон стоп.
12
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и аз не я гледам,хубаво новинарска е ама като я пуснеш се за софето се за пловдив дават,няма лошо.Ама дайте малко новини и за другите райони на Бг.Само едно и също повтарят,24 часа НЯМАТ нещо по развлекателно и интересно.ТЕНК Ю СО МАЧ ама вие ся гладайте!!!!!
11
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 минути ако гледате въпросната телевизия може да ви стане ясно колко е безпристрастна и от къде и идва финансирането
10
42
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената ни телевизияДано да оцелееДругите са един " копи- пейст"
9
23
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дойде краят на поредната еврейска телевизия !! АМИН