Стоичков към репортера: Ще ти вгорча живота!

Тръгна да ми взима ключовете от колата. Сборихме се...
28 авг 2016 13:00,
253
Стоичков към репортера: Ще ти вгорча живота!
Пострадалият Петър Симчев; Снимка: Нова тв

"Ще ти вгорча живота" - така заплашил Христо Стоичков фоторепортера Борислав Трошев, когато нападнал екипа на в. "България днес". Това разказа журналистът пред Нова тв.

Футболната легенда се саморазправи грубо с екипа на вестника, отишъл да снима сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова и Лука Белич. До късно снощи фотографът и шофьорът Петър Симчев, който си е извадил медицинско, понеже бил ударен от Камата по устата и по окото, са давали показания в полицията в Етрополе, която продължава да разследва случая.

"Моята работа е да снимам и това правих през цялото време. В същото време Христо Стоичков се появи с негов приятел", разказа Трошев.

"Седях в колата, той дойде при мен, отвори вратата и започна да ме налага, да псува и да вика", върна лентата нападнатият Симчев.

Стоичков му искал ключовете от колата. Викал му "Отвори вратата" и го псувал, докато го удрял. 

Още по темата

Петър твърди, че ударите били нанесени от Стоичков основно по лицето му. Ударен е по окото, устата му е била разбита. След разправията Петър тръгва назад с автомобила си. Тогава удря една от колите, паркирани до манастира.

"Тръгна да ми взима ключовете от колата. Сборихме се. Успях да запаля колата, дадох на заден, за да избягам, иначе сигурно още щеше да ме бие. Затова ударих колата. Написаха ми акт", разказва Симчев.

"Учуден съм, не мисля, че съм изплашен. Но все пак той дойде и ми каза, че от тук нататък ще ми вгорчи живота", сподели още Борислав Трошев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
3
 
! Отговори
Бай Кольо преди 7 години
Стоичков си е типична мутра,а на тях силата им е в ръцете и краката,а не в главата,затова не очаквайте друго от него.
162
0
 
0
 
! Отговори
Бат Ицо Селянина преди 7 години
До АТова не е заведение, а манестир и няма как да си наемеш целия манстир барабар с паркинга, тои има запазен час за венчавка, а тя е в църквата. Отвън може да си снима, който си иска!!!
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДа спрът или с прът или май спрат !
160
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков е на един паркинг и всеки може да си снима на воля. Човека може да е снимал неправилно паркирали коли и той да е влязъл в кадър. Комплексарите се вземат много насериозно, че са някакви фигури в това общество и могат да налагат други правила различни от закона. Какъв е той та ще псува, бие и ще иска ключове от колата. Той е навлязал в лично пространство каквото е колата. Ицето се старае всички да го заплюят и да потъне в забрава.
159
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АзNasilieto i huliganstvoto sa losha proiava.Stoichkov dava oshte edin primer v stila''Pazi boje sliapo da progleda''. Nishto ne opravdava povedenieto mu.Kato sportist bi triabvalo da e primer za mladite i starite...no toi e samo edin jaluk huligan s mnogo pari...jalko
158
11
 
15
 
! Отговори
Аз преди 7 години
1. Стоичков беше обявил, че не желае журналисти, защото това е лично събитие2. По закон никой няма право да те снима без разрешение по време на частно събитие, което не представлява обществена проява3. По време на частно събитие ако си наел определено място то се води частна собственостЖурналистите са влезли в частна собственост, след изрична забрана и са снимали без изрично позволение. Трябва задължително да им се повдигне обвинение и да се подведат под наказателна отговорност.
157
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубаво го е набил ! тия папарашки истории трябва да спрът. Била му работата да снима - някой поканил ли го е да снима сватбата. Скрил се е като мишка в колата и е правил тайно снимки. После ще продава снимки на някой папарашки вестник и ще сипят помия по дъщерята на стоичков
156
7
 
18
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Вижте сега как се получава... На юбилея му беше много изгодно и удачно да покаже и най-интимните си неща - как плаче за добрия си приятел Трифон... как се прегръща с дъщеря си пред цяла България... защото получава пари от билетите и си качва рейтинга, пред цяла България... когато обаче дъщеря му се жени, вниманието пада почти изцяло върху нея... той остава настрана... и така не печели никакви дивиденти... и логично журналистите, а и ние всички ставаме ненужни... Той е просто един използвач.
155
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не обича не канени гости,особено с гнили мозъци,които не правят нищо друго,защото НЕ МОГАТ.Тоя си го е изпросил и сега реве.Ще те млатят некадърнико.*** виж,какво става в твоята къща.Погледни си семейството.Там снимай.В жълтата преса все светци бе-идеални,красиви,безгрешни?НЕ!Техния живот е толкова скапан и мръсен,защото са ментално увредени.Много е важна клюката в България,друго нищо няма значение!Да се присмеят,да не навиждат,да мразят,затова сме толкова скапана нация.
154
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомням си, че навремето един кмет на София му подари една синя лампа, да си джитка жипката над закона. Спомняте ли си името на кмета - един такъв дебел тлъстак и голям лъжец и селски тарикат
153
2
 
36
 
! Отговори
ццц преди 7 години
Като чуя понятието "Стоичков" и веднага правя аналогия със селяния.
152
2
 
19
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Бий и псувай Българино. Ти това го можеш най-добре. Напред към прогрес.
151
19
 
11
 
! Отговори
SS преди 7 години
И аз бих го треснал по кухата кратуна, щото прекаляват яко.Бил той фотограф и работата му била да снима, ми що не иде да снима когато Стоичков ходи по нужда да ги таковам у журналистите.
150
0
 
12
 
! Отговори
Mitko преди 7 години
Човек за подражание бе!
149
6
 
6
 
! Отговори
stoikov преди 7 години
boi i samo boi na gnidite
148
30
 
22
 
! Отговори
ХРИСТО АНГЕЛОВ преди 7 години
НАПЪЛНО ГО ОПРАВДАВАМ . ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПАЗИ ЛИЧНОТО СИ ПРОСТРАНСТВО . ТИЯ ИЗНАГЛЯВАТ . АЗ БИХ ПОСТЪПИЛ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН .КОЙТО НЕ Е КАНЕН ТОЙ НЕ Е ЖЕЛАН
147
6
 
39
 
! Отговори
Дим преди 7 години
На Стоичков му е простено все пак е от ЦСКА недоразумение в спорта.Като го снимаха със златната топка що не нарита журналиста?Като го снимаха за юбилея което си беше бизнес пак не нарита никой а го снимаха хиляди . Щом исаш да си в обективите значи там си
146
3
 
9
 
! Отговори
Иригатор преди 7 години
По известните личности,и хората със синя кръв,при такива церимониални събития ,дори ходят на частни острови.Бракосъчетанието е тайнство,при което присъстват само най близките роднини,и няколко специално поканени приятели ,с особено значение в нашият живот.Ако искаш да вземеш интервю в такъв момент,трябва да попиташ предварително дали може,и да си направиш резервация.Иначе е много неуважително,особено за хора с ,,болно чувство за важост''А ,Камата''е била предварително наточена,кой да ти знае
145
14
 
19
 
! Отговори
Aми че преди 7 години
Той папаракът сам си го е написал : "...Сборихме се...", а не че Стоичков еднолично го е нападнал. А кой е излязъл победител, е друг въпрос !
144
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишете дали пострадалия е подал жалба за нанесена телесна повреда. Само с клюкардстване не става - трябва и да поработите другари публикуващи.