Майка на простреляно 2-годишно: "Благодаря" на лекари, полиция...

Стрелбата е станала в Нова Загора, майката сигнализира за нея от Facebook
Обновена: 29 авг 2016 19:45 | 29 авг 2016 19:42, Анисия Иванова
105
Майка на простреляно 2-годишно: "Благодаря" на лекари, полиция...

Дете е простреляно с въздушна пушка в Нова Загора. Това съобщи във  Facebook майката Марияна Ангелова.

Ето постът в социалната мрежа, публикуван преди 5 часа.

"Много "благодаря" за посрещането, Нова Загора! Много "благодаря" за простреляното ми с въздушна пушка 2-годишно дете! Много "благодаря" на лекарския екип на Спешна помощ, че промиха раната на детето и ми обясниха, че сред тях няма съдебен лекар и не могат да удостоверят от какво е раната!

Много "благодаря" на полицаите от Охранителна полиция, че дойдоха на адрес, направиха оглед и заявиха, че "няма нищо"!

Много "благодаря" на полицаите от Криминална полиция за "успокоението", че след като детето играе и е жизнено, "му няма нищо, важното е, че е добре"!

Много благодаря на полицаите за убеждаването, че съм лоша майка, че виновик е детската количка, паважа, случайно камъче на пътя, преминаващ автомобил!

Много "благодаря" на всички задето симулираха дейност!", завършва коментара майката по повод инцидента с детето й.

Майката е публикувала и снимка с раната на главата на 2-годишния й син.

Логично, новината в социалната мрежа веднага е предизвикала гневни коментари.

"Боже, пази децата ни...",  "Кой простак ще простреля такова малко дете", "Това е пълен ужас и кошмар!!!!!! Как може такава безотговорност и малодушие на съответните държавни органи!!!!", е само част от възмущението на читателите.

"Така е в България, за съжаление", обобщава Стоянка Стоянова.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
1708 преди 7 години
До Ненозначи да си траем след като полицията не си върши работата !?баси и тъпака !!! затова държавата е толкова сбъркана защото всеки си трае !!!
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дело срещу държавата в Европейския съд и да плащат обезщетение. Щом властите поощяват стрелбата срещу деца какво да се коментира повече.
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
moje li nekak si da se iz4isli ako Mitko Cokev beha go udarili po ligavata mu jurnalsiti4eska kratuna kolko rev i sopoli steha da se publikuvat... oppaa, ma toia nepo4ina li ot smrt 4rez umirane bez da sa go udriali s kvato i da e sa4ma, maina?
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
UNIKALNA DIRJAVA PROSTI POLICAI UNIKALNI UPRAVNICI TIPANARI
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От взаимодействието ми със полицията в Стара Загора, останах със същите впечатления като от майката от Нова Загора! Има значение кой е града. Полицаите в Стара Загора ми казаха, че нямало проблем, че някакъв мошеник е отишъл при баба ми, представил се е за полицай и е питал семейни неща. Нямало проблем защото... не бил поискал пари....
70
8
 
7
 
! Отговори
Нено преди 7 години
Стига сте си мислели, че такива неща стават само в България! В прехвалените "демократични" страни, стават не по-малко подобни грозни за обществото случай, отразяват се медийно, но не псуват държавата си за това! Вниквайте в нещата повече и не служете на външни АНТИ-български политики, за щяло и не щяло!
69
4
 
5
 
! Отговори
hm преди 7 години
а самата чашка/сачма къде е?
68
20
 
10
 
! Отговори
BenSherman преди 7 години
Защо давате гласност на такива патки??? Смешни журналисти и медии....
67
1
 
20
 
! Отговори
emigrant преди 7 години
неизвестен извършител - made in bgцялата държава е сбъркана!
66
3
 
33
 
! Отговори
дгд преди 7 години
Тука е пълно със жалки простаци!Точна извадка на Бг ***.Детето го прострелял някой изверг,а те какви ги дръстят...Наскоро с въздушна пушка ми спукаха предното стъкло на колата а в полицията си го преместиха...
65
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАЙКАТА Е ВИНОВНА НЕ И СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!!!!!!СВРЪХ НАГЛА Е!!!!!!!ДЕТЕТО БИЛО В КОЛИЧКАТА И ВИДИШ ЛИ ГО УЦЕЛИЛИ С ВЪЗДУШНА ПУШКА!!!! АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА!!!!!1;ПАДНАЛО Е НО ТЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА!
64
0
 
11
 
! Отговори
ER_Dr преди 7 години
Балистична експертиза на пневматика не че е невъзможна, ама индивидуализране по проектила... отиде та се не видя :) По-скоро може да се опита да се установи дали е летял хоризонтално или под ъгъл, т.е. дали е стреляно "от земята", от кола, от партер, висок сутерен и т.н., или пък от по-висок етаж, да речем. Ама трябва добра възстановка и поне за две стотинки наблюдателност на свидетелите. После се търсят в района други пострадали, счупени стъкла на коли, гръмнати птици и т.н.
63
2
 
5
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
До експертНяма какво да проверяват кои са законните собственици. Те са записани у тефтерите в полицията. Както казах по-долу: 1. Как ще докаже полицията от чие оръжие е изстреляна сачмата дето я няма? 2. Само законните пушки ли могат да стрелят? Съжалявам, но няма за какво да се хване човек. освен ако някой не е видял някого и пак опираме до въпроса дали този някой е изстрелял точно тази сачма. Разбирам възмущението Ви, но това е емоция а, не доказателство!
62
2
 
11
 
! Отговори
експерт преди 7 години
До Кратун,Да бих се съгласил с теб ако ставаше дума за някой кв. на София, но Н.Загора е една шепа град хораъа се знаят и полицита бързо може да провери законните собственици на възд.пушки в рамките на един раб.ден! Лакто и съмнотешноте лица от контингента им!И да го начравят и дане го начравят пак ще си вземат заплатата за този мес. Така че защо им е да чравят калвото и да било и се зниюават!
61
0
 
18
 
! Отговори
muncho преди 7 години
До КратунНаистина си Кратун, ако беше твоето дете нямаше да драматизираш, а да колиш и бесиш докато не разбереш кой е бил :)
60
23
 
4
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Какво си представя тази жена, че може да се направи в случая? Долетяла отнякъде една съчма. Нито може да се направи бализтична експертиза, за да се установи точната посока на изстрела и евентуално да се тъси кой е бил там по това време, нито може да се докаже, че точно това е пушката (сачмата я няма)! Разбирам стреса, който е изживяла, но това е положението. Нека си драматизира, ако това ще я накара да се получи малко внимание....
59
0
 
1
 
! Отговори
експерт преди 7 години
Аз имам идея и знам че може! Какво общо има това с темата!? Калва ти е тезата, че спориш за експертизата ми!? Не схващам!? Поясни ми! Моля.
58
2
 
12
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
До ексчертИмаш ли идея че при 5,5 от въздушна пушка, мога да си направя флоберка? Тя убива, действително убива флоберката. И е лека и не се чуват изстрели а се чува само чат и това е. Като при въздушна пушка, но убива защото е с патрони с куршуми.Толкова си експерт колкото баба е космонавт. Аре лягай че от такива като теб и писна, разбирачи.
57
0
 
12
 
! Отговори
експерт преди 7 години
Мога само да разбера колегите без да ги оправдавам, ако само след началният оглед следите водят към маалата дето хич не е малка в Н.Загора! Като се сложи и че извършителя може да е непълнолетен и не носещ наказателна отговорност или неграмотен безработен дето затвора ще е ваканция! Ясно ми е що така са казали на майката!
56
4
 
3
 
! Отговори
нда преди 7 години
Кога пробиеш 2 сантиметра дъска,ела ми се обади...еле пък указател!Откъде ви намират такива експерти?