Народна певица на градус зад волана, драла полицай

Емилия Пашкулева: Пих чаша-две, нарушиха ми правата!
31 авг 2016 10:37, Александър Попов
35
Народна певица на градус зад волана, драла полицай
Емилия Пашкулева на сцената на "Пирин фолк". Снимка: Пирин фолк

Народната певица Емилия Пашкулева изкара 24 часа в следствения арест след участието си на конкурса "Пирин фолк", след като шофирала в нетрезво състояние и се държала агресивно със спрелите я на пътя полицаи.

Тя отказала алкохолна проба, след това в болницата също не позволила да й направят тест, гласи официалната информация от полицията.

"Не знам защо се наложи да бъда арестувана", настоя Пашкулева пред bTV.

"Бях спряна за проверка, бях с майка ми и дъщеря ми. Имаше четрима служители от МВР-Сандански, спряха ме на едно кръгово пред хотел в града. Патрулката бе доста далеч от нашата кола. Майка ми слезе от колата в еуфория, тя винаги ме защитава. Аз останах както е по закон вътре в автомобила, но двама започнаха да я бутат и тогава слязох. Започнаха и с мен да се държат грубо, да ме предупреждават, че не трябва да напускам колата, това сме го слушали много пъти. Прекалено грубо се държаха и аз се афектирах, възмутих се, почнах да им казвам колко нехуманно се държат с гражданите. После единият от полицаите - г-н Пърпулев, стана смешен в моите очи, искам да си го кажа. Дори му ръкоплясках в патрулката", разказва своята версия певицата.

Тя твърди, че никой не й е давал дрегер за алкохол, камо ли да го е счупила: "Никой не ми е казал, заповядай да направим тест. Връщах се от коктейл, изпила съм чаша-две бяло вино. В патрулката ми казаха, че ако продължавам да викам ще ми сложат белезници. На мен ми прозвуча като заплаха и ги провокирах да ме закопчаят".

Според МВР тя е буйствала и одрала един от униформените.

"Няма такова нещо, виках им само, че се държат нехуманно с хората. Те знаят силата си и злоупотребяват с правомощията си", категорична е обаче Пашкулева.

Тя признава, че в здравната служба я питали за кръвното й налягане, но тя била в патрулката и не им съдействала.

"За да се кача в автомобила с дъщеря си и майка ми зная много добре какво правя", обясни арестуваната.

Тя отрече и информациите, че е искала да плати 100 лева подкуп на полицаите.

"Няма такова нещо, явно е масова практика, но аз не съм предлагала. Отидох в ареста, поисках адвокат, защото ми хвърлиха някакви документи да подписвам. Смятам да ги съдя, защото не ми зачетоха правата", заяви Емилия Пашкулева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
тази от индииските сериали ли е
24
0
 
6
 
! Отговори
хъ преди 7 години
"Майка ми слезе от колата в еуфория"?Да не е била друсана?
23
1
 
19
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Тая женица в банята ли си пее , че не я знам?
22
1
 
18
 
! Отговори
Неа преди 7 години
От кога е заплаха полицай да ти каже че ще ти сложи белезници ?! Това е дълг, при ситуации с такива големи бели птици като тази , а не заплаха .... Освен глобите при повторен случай , отнемане на родителските права !
21
0
 
19
 
! Отговори
Неа преди 7 години
И аз гледах репортажа и според мен жената не е в час . Освен че е карала пила , тя просто явно си е лабилна психически ....
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая у ред ли е? Признала си, че е пила и е качила детето си в колата?!
19
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се, след сутрешното й признание за алкохола и детето в колата. С което индиректно призна, че не й се случва за първи път... Държавна агенция за закрила на детето няма ли да се самосезира? Определено тук има дете в риск!
18
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самата тя доста словохотливо описва в детайли цялата си простотия по време на задържането и дори не се усеща каква *** е била, но не разбира защо са я арестували. Явно толкова й е акъла.
17
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не я защитавам, но си спомних фрапантен случай където полицай от 1-во си къса сам пагоните и набеждават момчето, че ги е нападало и се държало агресивно. Видеото го има из нета.
16
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само факта че е седнала след "само чаша, две" зад волана всичките и права изчезват. Това че за нея "само" чаша две е нещо нормално е достатъчно показателно за умственият и кашацитет. А за това че майка и е изкочила от колата за да я защитава показва от къде е получила възпитанието си и умствения си капацитет. А и това действие на майката дават пълно основаноие на полицаите дори да я прострелят, защото това се води агресия спрямо служителите. Да беше искочила така във САЩ и сега щяха да я опяват!
15
5
 
24
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Дори факта, че се дава трибуна на тази...., тази голяма бяла птица, вече показва, колко струва държавността в България....
14
2
 
26
 
! Отговори
До Анонимен - 2: преди 7 години
Ние си имаме "ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ"! То точно затова и сме на това дережде. И виновни за това НЕ СА НИ АМЕРИКАНЦИТЕ! ВИНОВНИ СМЕ СИ САМИТЕ НИЕ!
13
1
 
13
 
! Отговори
До Анонимен - 2: преди 7 години
Вземаме примери, ама друг път! Може и да сме взели някой друг пример от отрицателните им и лоши качества и характеристики, като например корупцията, ама от хубавите НЕ СМЕ ВЗЕЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО. В САЩ има "Закон за самозащита и защита на имуществото" (предполагам, че си гледал доста американски филми, така че няма да обяснявам какво точно съдържа). В България обаче ТАКЪВ ЗАКОН НЯМА! Напротив! Ние си имаме "ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ"!
12
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гледах репортажа, но никой така и не я попита: Защо е отказала дрегер и кръвна пробва??от там случаят би могъл да се разплете много лесно, но щом е отказала по закон подлежи на глоба до 2000 лв и отнемане на книжката за срок до 2 години.
11
3
 
35
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Безумие,алкохол и дете в кола!
10
3
 
27
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Лошото в цялата статия е, че няма изложена версията на полицията. Няма и какво да обсъждаме, освен липсата на етични норми на автора и редактора. Обаче те не че са виновни, такова е положението с журналистиката като цяло в България.
9
3
 
45
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Това нещо трябва да бъде арестувано немедлено, осъдено по бързата процедура и въдворено на място с ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД в полза на обществото ! Да и се отнеме книжката и при повторно нарушение да бъде въдворена минимум за 5 години
8
2
 
25
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Пак груба сексуална игра ,този път с хепи енд,или греша.Дрегера все пак е за лапане.
7
2
 
73
 
! Отговори
359 преди 7 години
На една - две чаши вино, качваш в колата 11 годишното си дете?... Що за малоумщина? Само за това й признание, заслужава по-строго наказание! Видимо беше, че лъже. А дори и да са се държали грубо полицаите (не вярвам на тази й версия), трябва да им е благодарна. Защото са спасили детето й от безумието на собствената му майка!!!
6
2
 
55
 
! Отговори
Бон Джоуви преди 7 години
Какво да кажа. поредната дри..ла !