Баща търси сина си: Майката – веганка го извела в чужбина

Жената отдавна правила опити да отмъкне детето си
26 сеп 2016 09:22,
41
Баща търси сина си: Майката – веганка го извела в чужбина
Снимка: архив, Bulphoto

Калоян Милев издирва 4-годишния си син. Подозира, че съпругата му Теодора го е извела в чужбина, коментира той пред Нова тв.

Жена му получила депресия, била запалена по суровоядство и веганство, станала 35 кг. Преди време тя била на остров, където се запознала с хора от Австралия.

На 2 септември Теодора Милева, майката на детето, направила неуспешен опит да качи детето на самолет за Хонконг през Катар.

По свидетелски данни впоследствие се сдобила с фалшиви английски паспорти и с детето са излетели през Варна.

Според Калоян Теодора разполага с финансов ресурс от тъща си, която знае къде са, но не му казва.

Самият Калоян й бил дал декларация да за пътуване на детето на о. Фиджи, но до 1 август.

Според него синът му е изведен на 6 септември, защото майката и Ники не се били върнали от море. Той призова, който ги е виждал, да се свърже с него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: детеФидживеган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
6
 
! Отговори
АЛЕКСАНДРОВА преди 7 години
Аз съм майката на Калоян. Не става дума за мен, а за нейната майка. Нямам злоба към тях. Кой каквото прави е за него си. Теодора успя да заблуди всички ни.
29
0
 
4
 
! Отговори
саламояд преди 7 години
До ЛисанкаЕто го вегана!
28
13
 
7
 
! Отговори
Лисанка преди 7 години
И какво общо има случая,с това че е веганка?! По същата логика напишете заглавие "Мъж, пристрастен към пържоли уби майка с дете на пешеходна пътека"!
27
0
 
2
 
! Отговори
М.Несторова не става преди 7 години
"По свидетелски данни впоследствие се сдобила с фалшиви английски паспорти и с детето са излетели през Варна."- ей, открили са свидетели на сдобиването с фалшиви английски паспорти, но никой на летището не знае тях. Сигурно са си направили и пластични опрации, но все още няма свидетели да потвърдят.... ще чакаме
26
0
 
5
 
! Отговори
Lan преди 7 години
27В статията пише "тъщата си", като се споменава нейното има:). Та ся идея нямам това тъщата МУ ли е, майка му ли е, свекърва ѝ ли е, майка ѝ ли е. С една дума - тъмна Индия! Но пък "журналистката" още не се е сетила, че трябва да се поправи.
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо против вегетерианци, вегани, хомосексуалисти и т.н. Който какъвто иска да е, не ми пречи, стига да не тича подир мен да ми обяснява възгледите си, интересувам се достатъчно по темите. Всеки има право да живее както иска. Ама да налагаш собствения си избор на деца, които нямат свободата да вземат сами решение какви искат да са(само за пример-защо бебетата се кърмят, а не им се дава целина например, щом видиш ли и дежата нямат нужда от тези храни) - ето това вече е извращение за мен.
24
1
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
По принцип сте прав за този случай,че се вменяват някакви неща,но стига с тия глупости,че здравословен начин на хранене е само вегетерианството или веганството.Макар че в конкретния случай може би се споменава за теглото й, защото тези килограми не са нормални. Нездравословно е да се ядат ***,наблъскани с химии,които са по магазините,не и истинската животинска храна.Това, че някой живее различно от Вас и настървеното му отхвърляне само прави изказалия се да изглежда ограничен за другите.
23
0
 
10
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Не знам къде прочете, че става въпрос за неговата майка, "тъща" в статията ще рече нейната майка, а не неговата, иначе щеше да е свекърва. Каквато и да е работата и който и какъвто да е - тази жена няма право да извежда детето в чужбина, щом няма съгласието на другия родител.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мършояд съвсем не е същото като хищник. Мършояд значи да ходиш по кофите и да ядеш разлагаши се трупове, а хищникът просот затваря хранителната верига. След като растенията се хранят с тор, която се образува след като хората умират, а животните се хранят с растения, няма нищо неестествено хората да се хранят с животни - био-верига.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
факт, е че действията на жената не са законни, не можеш да извеждеш дете в чужбина при положение, че няма съгласие на другия родител. Щом срокът е бил изтекъл майката извършва отвличане и трябав да се сезира ИНТЕРПОЛ. а това кой друг участва са подрбности.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До LanПРавиш ли разлика между МАЙКА и ТЪЩА ?
19
2
 
21
 
! Отговори
телешко задушено преди 7 години
категорично съм против хора с явно ограничени ментални способности да ме наричат мършояд, само защото като всички нормални хора хапвам месце. С веганите няма дискусия, това са болни хора и всички го знаят! Веганството е психическо заболяване и СЗО го е включила в списъка от четири години вече! Да недохранваш децата си поради собственото си психическо заболяване е престъпление и следва да се отнемат родителски права за това! Агенция за закрила на детето следва да се самосезира и да заработи ...
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уфф, добре, че е веганка, да сме спокойни, че няма да го изяде...
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веган = луд човек.
16
16
 
2
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Собствената му майка помага на снаха си и внука си...склонна съм да мисля, че на този "баща" работата не му е много читава! Не знам до колко е морално да се пуска подобна статия, без да са проверени всички факти по случая.
15
1
 
13
 
! Отговори
кольо преди 7 години
тази статия ме отказа от малоумния ви сайт
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Теодора разполага с финансов ресурс от тъща си"това не е ли майка му? Тя ли е платила на снаха си, за да отведе детето на сина й?!иначе е чсно, че веганите стоят зад цялото зло на Земята. Ако *** беше изяла змията вместо ябълката, сега щяхме още да сме си в Рая.
13
0
 
8
 
! Отговори
До Наско преди 7 години
За да е вярно трябва да е "тъщата му", или поне от "майка си".
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
надуха ни главите за един ... търси детето си от румънка ... друга от унгарец ... сега с този да вървете на май...та
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веганите са до един кофти хора, мало.умни и побър-кани маниаци! Стойте далеч от вегани, това е болест!