Калоян се бори с рядък рак. Да му помогнем!

Лечението му в Турция ще струва 150 000 лева
28 сеп 2016 13:22,
14
Калоян се бори с рядък рак. Да му помогнем!
Снимка: Facebook

Калоян Спасов се бори с много рядък вид рак - Сарком на Юинг с ангажиране на органите в малкия таз. Лекарите полагат усилия да стабилизират здравословното му състояние, което в момента е влошено.

Клиника в Турция е поела неговия случай и след провеждането на множество консултации със специалисти е назначено лечение с химиотерапия през 21 дни в продължение на една година. Курсът на лечение ще струва 150 000 лева.

Всичко започва на 19 юли, когато Калоян е приет в болница с оплаквания за болки в десния крак. Направен му е скенер и се установило, че има образувание на пикочния мехур.

На 21 юли това образувание е оперативно отстранено след 5-часова операция и изпратено в лаборатория, където е определено като Сарком на Юинг тип 2. След двуседмичен престой в болницата Калоян е изписан.

45 дни след това той е приет отново в болница с оплаквания за затруднено дишане и болки в белия дроб. Оказва се, че вследствие на операцията е получил белодробна емболия. При престоя в болницата десният крак започва да отича и лекарите препоръчват да се направи скенер на коремните органи. Скенерът показва, че туморът рецидивира.

След множество консултации със специалисти в тази област диагнозата е потвърдена.

Нека подкрепим Калоян в неговата битка с болестта и да му помогнем да се възстанови, за да изживее пълноценно най-хубавите си години.

Банковата сметка на Калоян Венциславов Спасов:

IBAN: BG86RZBB91551007422191

BIC: RZBBBGSF

Повече за състоянието на Калоян може да намерите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Мони преди 7 години
Абе тая статия е качена за да помогнем. Стегнете се малко. Защо операцията да не е в Турция а да е в друга страна иначе няма да преведете пати и т.н. Я се стегнете бе. Ако човек иска да помогне ще помогне а няма да си измисля *** извинения като един от коментарите- "ЩЯХ ДА ПРЕВЕДА ПАРИ АМА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЗАЩОТО Е В ТУРЦИЯ" ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е НАЙ-ВАЖЕН!! Комплексари.. Има хора които нямат възможност да помогнат. Но поне споделят и т.н. А не пишат *** излишни коментари като някои от вашите.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЧакаме отговор до 3 седмици.
7
0
 
0
 
! Отговори
ДЕА преди 7 години
До Анонимен То нали в Германия не живеят над 1млн. турци...
6
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Само след 45 дни рецидив ? Да не би да не е бил почистен добре ? Или е имал метастази ? И другото - в следствие на операцията е получил белодробна емболия ? А сега де .... Лекарите нещо са оплели конците ...
5
2
 
1
 
! Отговори
Light преди 7 години
Направете DMS......
4
2
 
6
 
! Отговори
Антоан преди 7 години
Оставете тази Турция.Родителите на момчето да се свържат с Royal National Orthopaedic hospital (https://rnoh.nhs.uk) Stanmore, London да търсят професор Вригс (Brigs)Той е експерт по саркоми с висок процент на успеваемост.Лечението е безплатно.
3
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Лечението му в Турция ще струва 150 000 лева"да промени дестинацията на Германия или Франция и тогава може да пратим някой лев. Държавата - също. За в Турция парИ нЕма.
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата НЕ ПОМАГА на деца с такива имена, виж ако мустафа всички "медии" ще ни проглушат ушите
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДМС няма ли?