Песни и танци посред нощ, но се жалваш от съседа

Семейство се оплака, че било заплашвано заради силна музика
22
Песни и танци посред нощ, но се жалваш от съседа
Снимка: Булфото, архив

Семейство от Елена се оплака, че било заплашвано от съсед заради силна музика при това през нощта.

Сигналът ще бъде предмет на разглеждане от Комисията за защита на дискриминация през следващата седмица.

От полицията в Елена вече са информирали, че жалбоподателите преди това принудително били отстранени от ползвано от тях общинско жилище заради системни нарушения на обществения ред.

След това купонджийското семейство се настанило на друго място и сега се оплакват, че непрекъснато били тормозени от съсед.

Наричал ги "цигани", сипел закани.

Конкретният инцидент, заради който са се обърнали към КЗД е по повод оплакване на съседа от силната музика, пусната късно през нощта.

Дошла и полиция, имало конфликт, твърди се от жалбоподателите за извадено оръжие от съседа, което не се потвърждава от полицията.

Според съседа, от който се оплаква семейството, преди около две години жалбоподателите и техни приятели или роднини, не знае точно какви са взаимоотношенията между тях, се заселили да живеят на въпросното място и спокойният до тогава живот на всички жители на района приключил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги когато имате конфликт с някого , особено с държавен служител / полицаи / имате право и е наложително да снимате всичко на видео На публично място няма забрана за снимане и никой не може да ви забрани да го снимате
13
1
 
32
 
! Отговори
другаря Молотов преди 7 години
Решението носи моето име.
12
0
 
39
 
! Отговори
гунчо преди 7 години
заради едни такива избягах в чужбина в собственото си жилище нямах спокойствие,ония бяха квартиранти от шуменско и не се съобразяваха с нищо,направих им няколко пъти забележка,говорих и със собственика на апартамента,той ми каза ти кво искаш да ми изгониш квартирантите и да гладувам заради тебе
11
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз да кажа - не винаги се отзовават. А понякога от РПУ-то са ми звънели да питат за адреса, понеже диспечърката не си е свършила работата :/А иначе най-мразя съседи, които не се съобразяват с околните и се мислят за недосегаеми.
10
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще не се отзовава нали съм звънял.Приемат обаждането и след няколко часа бавно минава една патрулка.Тъй като наближава с около 4 км/ч ония *** които правят джамбурето пред блока имат време да я забележат и се покриват.След това пак същото.Като почнат да ги глобяват по 500-1000 лева на ходене и проверка партито ще увехне много бързо.Ако нямат пари -месец общественополезен труд.Да ходят на кръчма като са такива баровци купонджии,не да се събират като мишки и *** по къщите.
9
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жилищните блокове не са увеселителни заведения и след 22,00 ч. спокойно можете да се обадите на 112 и да подадете сигнал за нарушение на нощната тишина. Е, може да дадете някаккъв толеранс от половин - един час на шумните съседи, но след това звънете смело, полицията се отзовава.
8
26
 
27
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Тия са като ПРЕМИЕРА когато се оплаква че искат да го свалят от власт...
7
22
 
54
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Най благоприятни и изпитан от мен вариант . Звъните в полицията да изпратят патрулка , без да се разправяте изобщо . Като има напишат 1-2 акта музиката ще спре . От полицията не казват кой е подал сигнала така че спокойно се избягват всякакви излишни панаири . И двамата ми комшии така ги дресирах . Единия малко се опъваше но след втория акт сам разбра че парите може да ги даде за друго .
6
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слизаш долу до ел. Таблото. И заминава тола на целия апартамент. Пъък после нека се разправят с ерпто
5
45
 
0
 
! Отговори
ве преди 7 години
Който ми е дал хейт да напише защо
4
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами и аз да се жалвам от съседи- чисти българи ,до 3ч през ноща с апаратура ,кикот,крясъци-блока се тресеше по арматурата на ул Смолянска - ОТВРАТ !
3
3
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Роми, доволни от социалните помощи, които им дава държавата, пият и танцуват по цяла нощ. И някое НПО ги подкокоросало да съдят българина, който им е изработил помощите... Всичко в държавата е наобратно!
2
81
 
4
 
! Отговори
ве преди 7 години
Aз съм на 53 години , и на мен ми се е случвало , ама хората трябва да се забавляват затова е живота
1
99
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да хванат старчока, дето се оплаква и да го тренират да танцува като мечка - слагат го бос на нагорещена ламарина и той ще не ще, цяла нощ ще им танцува, докато те си купонясват.