Парно в София? След дългосрочната прогноза

Топлофикация ще изчака края на седмицата, за да реши
Обновена: 11 окт 2016 14:48 | 11 окт 2016 14:37,
27
Парно в София? След дългосрочната прогноза
Снимка: архив Булфото

Парното в София може да бъде пуснато след дългосрочната прогноза за времето в края на седмицата.

Това съобщиха от "Топлофикация" в столицата, цитирани от БНР.

Още по темата

Малко над 50 сгради в София са поискали парното отопление да им бъде пуснато, информираха още от дружеството.

Това са основно детски градини, училища и болници, а жилищните молби са само две.

Едва след дългосрочната прогноза в края на седмицата "Топлофикация" ще реши дали да пусне парното за всичките си клиенти.

Още миналата седмица дружеството посъветва абонатите си да отвъртят винтилите заради захлаждането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
Айде пускайте го че се окостихме
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селтиците дойдоха от прованса с по един наръч дърва свършиха ги набързо и чакат да започне масова сеч в южния парк ама нема как да стане
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
който не се е топлил с парно той не знае че е най топло най чисто и най гот имам 90 кв апартамент и целогодишно плащам по80 лв за топла вода и топло на лаиците с кюмюра да им го тура
21
0
 
6
 
! Отговори
Таня преди 7 години
По-добро от парното няма Моите в къщи пееха за климатици,но не е така.В големия студ иска яко плащане на ток.Аз никога не съм си позволила над 2 _ра степен ,но все пак и не така топло както ми се иска целият апартамент е долу горе.Климатик за тия пари цял апартамент-абсурд!Смятам обаче топлофикация трябва да прави внезапни проверка на отказалите се.Много крадат.Неможе ние да ги проверяваме.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей немаме равни по тъпота, , лъжа и гавра. А па тия с климатиците как не им омръзна да пеят тая песен, мръзнейки като кучета. Сякаш другите не сме виждали климатик и как ти топли само главата. Ще умрем от тъпотията си
19
2
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Ако ти е скъпо парното, значи яко се краде парно от съседите ти в блока. Иначе за климатиците - няма да те стоплят през зимата, ако в блока няма парно. И аз съм с климатици Мицубиши и по-скъпи от твоя, но да ме топлят могат само ако навън не е толкова студено, както е сега или ако в сградата е пуснато парното и тогава цялата сграда се затопля. Иначе ако няма парно в сградата и е студено навън над 300 лева на месец ще платиш и пак ще е студено.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сградната инсталация не е собственост на Топлофикация и как ще си прокарате и изолирате тръбите си е ваша работа на съсобствениците в сградата. То с всички сградни инсталации е така - ваша съсобственост са, но никой поотделно не може да ги реже.
17
6
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
А защо нямат изолация тръбите?Това би трябвало да е задача на ТЕЦ-а.
16
2
 
2
 
! Отговори
пенсионерката преди 7 години
нищо против парното просто при нас много апартаменти се отказаха уж и не плащат и останалите имаме огромни сметки и затова предпочитам да не го пускат повече при нас , не ,че тока е по евтин даже хич не е ..ама поне знам какво плащам всеки месец, едно време беше друго с парното , сега с тези сградни инсталациии и чудеса просото излиза солено поне в моя блок се плаща много както вече написах около 130лева ми взимат за парно само за една стая 10-тина квадрата .. смятам че е прекалено скъпо
15
4
 
7
 
! Отговори
пенсионерката преди 7 години
ами топля ги без проблем ,инвестирах във висок клас климатик и не съжарлявам , климатика е най ново поколение мицубиши хиперинвертор струва 2500 лева и мисля ,че си заслужи парите . затопля тези 30 кв без проблем в момента е 26 градуса в тази стая , , няма парно в блока - все още не са пуснали, нямах избор намръзнах се всяка есен докато ги чакам да пуснат парното 5 пъти боледуваме всички вкъщи .. за сравнение- плащам 130 лв парно че и отгоре само за една детска стая около 10 кв м .
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някви тарикати су откачили радиаторите, а всъщност баламите с радиаторите им осигуряват комфорт отляво и отдясно в жилищата, по стълбите, отгоре-отдолу все се греяр на вересия, то е ясно. Като се увеличи обаче таксата за вересиите на тарикатите, както су му е редът, тигава парноти на баламите следва да поевтинее. Справедливо е, а и направо така е в цивилизования свят. Аман от пещерна интелигенция. Качват се по главите , щото гледат, че няма управия. Оказва се обаче, че има. И то още от утре,
13
8
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
Тези 30 квадрата ще ги стоплиш един друг път с климатик, ако в сградата парното не работи и то не за 30 лева, а и за 300 лева няма да можеш.
12
19
 
13
 
! Отговори
пенсионерката преди 7 години
Не искам да пускат никакво парно , сложила съм климатик и ми е добре 30 лева за 30кводрата , ае нема нужда да ме дерат 130 за парно без да го ползвам .Аман от това парно няма ли най после да го фалират писна ми !!
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези температури климатиците ми все още се справят, но ако стане по-студено, няма да се справят без парно. Засега не искам да го пускат, защото яко се краде в блока - измерители на нула, а парното денонощно до дупка, но няма как да го докажеш или изобщо нещо да направиш.
10
5
 
23
 
! Отговори
Оли Го Френ преди 7 години
"Топлофикация ще изчака края на седмицата, за да реши"Какво толкова има да се решава. Уредите които ни ИЗЛЪГАХТЕ да си закупим с цел икономии, се нулират още на 1.10. Това означава че, вие трябва да пуснете отоплението и всеки сам да си решава дали да си отвори или не вентила на радиаторите. Но тъй като вие живеете в друго време и за вас са важни само и единствено парите, които смятате да ОТКРАДНЕТЕ ОТ КЛИЕНТИТЕ СИ, оставяте хората на студено спазвайки закони от миналия век.ЩЩД
9
6
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Не разбирам защо умуват, да пускат и да започва дрането. :)
8
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аман от акъллииНикой не ти надува парнато през април. Просто тръбите нямат изолация и когато се затопли времето се влияят от външната температура. Същото е и когато скове студ - парното отслабва.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 6:ОмбудсМАЛКАТА е на сватбен воаяж.
6
6
 
29
 
! Отговори
Аман от акъллии преди 7 години
Ще ми надуват парното през април, когато навън температурата стане 20 и повече градуса, а сега ще ни принуждават да се свиваме от студ и да се разболеем!После ще ни вадят душите да доплащаме, демек да си платим за отоплението, което трябва да имаме през тази седмица, но те няма да го пуснат!Това на какво прилича? Абонирали сме се за парно, за да ни е топло тогава, когато времето застуди, а не когато както на Топлофикация й скимне да ни дере!Къде е сега омбудсманката?
5
3
 
37
 
! Отговори
Това е безобразие! преди 7 години
Видях в Гугъл 10-дневната прогноза. Само в събота, МОЖЕ БИ средноденонощната температура ще е 12.5 градуса.През останалите дни тази средна температура ще се колебае между 9 и 10 градуса. Защо се излагат? Хората имат деца. Докато си на работа не можеш да му стоиш на главата и да следиш дали изобщо е включило ел.уред за отопление и дали няма да направи беля с него.Сега ще мръзнем поне една седмица, после ще си плащаме редовно парното, а накрая ще ни одрусат да доплащаме още стотици левове!