Мейзер се срина в ареста, дели тясна килия с други кримки

Близки редовно посещават силиконката, но тя е в депресия
13 окт 2016 09:00,
67
Мейзер се срина в ареста, дели тясна килия с други кримки
Снимка: архив, Bulphoto

Буквално срината в килията е сексбомбата Анита Мейзер. Брюнетката е изпаднала в депресия заради забавянето на съдебномедицинската експертиза, от която зависи свободата й, съобщава "България днес".

Вече втори месец силиконката е в тясната килия на варненския арест заедно с други провинили се жени.

Още по темата

"Адвокатът й я посещава през ден, за да й вдъхва кураж. Дъщерята Джулия също идва редовно и подкрепя майка си в тежкия момент. Но истината е, че Мейзер е в нервна криза. Плаче постоянно и казва, че времето е спряло", коментират близки на миската.

Мейзер се сдоби с две обвинения, след като мъжът й Николай Димов бе открит удушен в дома й. Ръцете, краката и вратът му са били пристегнати със свински опашки от самата Анита. По думите на Мейзер странните примки имали за цел да бъдат скъсани от Николай с напрягане на мускулите.

Веднага след инцидента в средата на август бяха лансирани две версии за фаталния край на културиста. Едната бе, че е загинал при сексуална игра. Втората - че друг човек го е убил заради бизнес отношения. В подкрепа на втората версия няма преки доказателства. В дома на Анита не са открити следи от друго лице.

Химическите експертизи по делото също установяват, че Николай не е бил упоен, пиян или дрогиран. Както и самата Мейзер. Така на практика става ясно, че тя няма как сама да е сломила якия мъжага и да го е удушила.

"Тежи не повече от 50 кила, не може да се бори с него", категорични са следователите.

Отговор на въпроса как е умрял Николай и бил ли е убит нарочно ще даде важната тройна съдебномедицинска експертиза. Тя обаче скандално се бави, макар аутопсичният протокол да е готов отдавна. Документът сочи, че Николай е умрял от загърляне, а не от чужда ръка.

Така на практика Анита най-вероятно ще бъде съдена за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на нанесена средна телесна повреда. Освен това брюнетката ще отговаря пред съда и за опита си да подкупи полицай по време на разпитите, за което разказва самият униформен.

Разследването е към края си, коментираха още варненските дознатели. До края на тази седмица се очаква да бъде изготвена и психиатричната експертиза. Трима психолози са водили беседи с Анита, за да установят психичното й състояние. Това е рутинна процедура, която трябва да потвърди, че Мейзер е с всичкия си.

Очаква се в момента, в който експертите дадат становищата си, Анита Мейзер да излезе на свобода срещу по-лека мярка. Ако бъде призната за виновна, тя е застрашена от 2 до 8 години в затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kak sche islese da umori dr seks manhak li
37
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свобода за жената ! Правя подписка ! КОЙто се подпише 20 лв, ако и гласувате за Пищова 50 лв.
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте и ВИП килията, с джакузито, как може да сте такива жестоки.Една хубава жена да има в тази държава и вие да я тикате в една килия с !!!
35
0
 
17
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
А стига, моля ни занимавахте с еволюционни отпадъци ! Оня "красавец" /с жабешките очета/ и наркотиците...утре сигурно за него ще се пише
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 45И то не с кой да е. А с мъжа ти. Нормално е да консумират , брак. Какъв секс ще правят си е тяхна работа. Въпроса е какво се случило?
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се чуди човек да се смее ли, да реве ли, типичен пример как едното е... може да ти изяде главата.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае, колко време са се измъчвали, при садо-мазо. Единия не е издържал. Ако, без притеснения е отишла до магазина не им е за първи път. Тя не е видяла нещо нередно в него, че му има. Не ми се вярва да го е оставила да се само удуши.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сексбомбата???
30
1
 
15
 
! Отговори
Лили преди 7 години
Колкото е по-фалшив един човек, толкова по-добре живее , не работи, здрав е, и всички проблеми се решават. Ако е нормален и не лъжи само проблеми има в живота, лошо здраве и истински сълзи.
29
0
 
2
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
мога не само времето да спра
28
0
 
13
 
! Отговори
ined преди 7 години
Мейзъра като оная картина от "АЛО, АЛО" - "Грешната мадона с големите бомби".
27
1
 
20
 
! Отговори
... преди 7 години
Работата е ясна, присъдата ще е условна! КАКТО ВИНАГИ ТУК ПО ТИЯ ЗЕМИ! Само се чудя сега какво ни занимават пак с тая!? А само като се замисля 1.първия и мъж умира пак по някакъв странен начин 2. и втория и мъж умира по един такъв странен начин 3. и третия и мъж умира, меко казано, по странен начин 4. Дава подкуп на полицай а уж е невинна! *** то тук имам чувството, че даже и пред съдията да гръмнеш някой, кой да е и за кво да е, то пак, според зависи, няма да си виновен!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Are stiga ste krili taa balgaree6ta se Roma ot Varna , sram i pozor za Balgarskia narod
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-златна кокошка за институциите от спипан натясно богат
24
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сексбомбата"? Авторът трябва да е доста извратен.
23
0
 
32
 
! Отговори
смях в залата преди 7 години
Колко извратен трябва да си че да си легнеш с този глиган.... :D
22
0
 
12
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Дано само бавенето на резултатите да не е време за преговори.
21
0
 
29
 
! Отговори
X-pert преди 7 години
Ако бързичко я оправдаете, все още има шанс да влезе я в някой вип-брадър, я в някоя ферма и да спечели неко лев. И после бърже при д-р Енчев.
20
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 7 години
This is a prison not a hotel както казва заместник-директорът на Bang Kwang отговарящ за чуждестранните граждани.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Садо мазо.