Павлова пак ще лови снежинките: Готови сме!

Над 3 хил. снегорина ще чистят в цялата страна
53
Павлова пак ще лови снежинките: Готови сме!
Снимка: БТА, архив

Над 3100 снегорина са в готовност за зимното почистване, каза по време на парламентарния контрол регионалният министър в оставка Лиляна Павлова.

"Предвид, че от събота очакваме застудяване и от следващите дни, особено по високите места снеговалежи, още вчера бяха инструктирани всички снегопочистващи фирми да осигурят техниката по места", каза Павлова.

По думите й два часа преди започване на очакваните снеговалежи машините трябва да бъдат по опорните пунктове.

"Към днешна дата няма области или автомагистрала, за която да няма поддържаща фирма", съобщи още тя.

Осигурени са и необходимите материали, свързани с почистването, настоя Павлова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Увеличите още винетките и билетчетата в Метрото и ще видим дали ще вземете и 20 процента.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите за саниране така хубаво сте ги крали - един малък апартамент сте го "санирани" за 11-12 хиляди лева, когато обикновена пълно саниране без проекти излиаз 2000-3000 и то с ПВС дограма. Предполагаше се, че вие трябав да го направите ПО-ЕВтино. Яката сте крали.да не говорим, че вашите фирми не са запушвали пукнатините, а само са лепили стериопора.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГРУХ ПАРИТЕ ЗА ПЪТИЩА ОТИДОХА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ! ИЗБЕРЕТЕ НИ ПАК ГРУГ ТА ДА ВИ ОКРАДЕМ ОТНОВО СЪС НОВИ ЦЕНИ НА ВИНЕТКИТЕ 50% ПОВЕЧЕ!
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е Бойка Борисова
39
0
 
16
 
! Отговори
Опаа преди 7 години
Вече си го представям нагледно Буре Люли подскача лови снежинки и ги поглъща лакомо,ще грухти ли.Това ще е незаменима гледка,тръпнем в очакване,ако остане защото усещам че това китно Буре Люли има броени дни до края на "успешната си кариера" :)
38
0
 
16
 
! Отговори
Сали от Сливен преди 7 години
Съгласен съм с колегата Панчо, ама ако е нормална държавата. Да те подсетя - вместо Винетки един умен българин беше предложил стойността на винетката да се сложи в цената на бензина, та кой колкото кара толкова да плаща. Ама нашите крадци справедливост не щат бате. То ще се падне по половин или стотинака.Аз за няколко ходене до лозето и то по лош път, платих на тая свинетка 97 лева - срам и позор..
37
0
 
13
 
! Отговори
Панчо от Годеч преди 7 години
Още малко ще вземат да променят и природните закони, да удължат и намалят сезоните да командват кога да вали сняг кога дъжд. Ама вечно им вали пари от народа. Впрочем на това министерство т.н. служебни коли полагат ли им се? Че кой ще я остави на пътя ако тръгне някъде на автостоп независимо по служба или на банкет - никой. Сетих се да споделя Да направим референдум служебните коли на всички институции да са боядисани в бяло( зелено и червено и да са с надпис Народо-служебна - какво лошо има в
36
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За последните 24 часа, са загинали десет човека по пътищата, като причината е заледени и необработени пътища, а не както казва корумпиран милиу, несъобразена скорост. Този партизански крадлив и балдърест,устат и уреден от тати, чикън фейс,може да говори каквото си иска,но както каза банкянския титан на мисълта, герб-видими резултати,е то по-видимо,здраве му кажи. Тъй да не й падна една талпа с голям диаметър, на комунистическата чутура.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свинетка Павлова!
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не ми стана ясно като каква се изказва, и от името на кого след като е в оставка???
33
0
 
16
 
! Отговори
балсъмвибанана преди 7 години
ясно да слагам ръкавиците и лопатата пак в багажника ,като и през миналата година.снегорина пак ще бъда аз.
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май идва време да карате на дядо Ви магарето,но и за него са искали винетка!За вилата в Гърция се ходи безплатно!Лицемери!
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички с купени книжки,моля,ако може да трепете себе си!Не замесвайте и нормалните хора!
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не очаквайте кой знае колко изистен сняг тая зима без правителство.
29
1
 
20
 
! Отговори
Кроко преди 7 години
Тази генетично надарена със способността да *** и лъже блестящо от своя дядо -комунистическият философ("Теория на отражението") Георги Павлов, няма ли кой да я забележи и отстрани от анти-комунистическата партия ГЕРБ! Или, ГЕРБ май е партия на комунисти също, катп се гледа произхода им, само, че стойи по-близо до комунистическото МВР и секретни служби, успешно намерили хубава "демократична" боя и проявяващи хищнически нрав, към лично обогатяване, без скруполи, минало и морал!
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз и предлагам на тая кифла да издаде една заповед и да забрани тая година да се чисти снега, по същия начин както забрани санирането. След като ГЕРБ не е на власт всичко трябва да се спира щото Тиквата няма да може да се думка в гърдите и да се прави на велик , а също и да контролира при кого отиват парите
27
0
 
18
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Прав си...тя сигурно ходи до Малдивите с парите от винетките :-)
26
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалките руски *** пак са нагазили навсякъде...
25
9
 
1
 
! Отговори
До Надя преди 7 години
Само Сидеров се пече в Куба.А добрата новина е, че Фидел Кастро е фърлил каиша, умрел е :)До ***:- наистина си много прозз щом не знаеш защо тези управляват. Защото няма друго правителство в момента, тъъпчо
24
0
 
23
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Ако тя лично иска да ги лови ще и е малко трудно,защото прасенцата не могат да летят ;@) Шегата настрана,но защо ли си мисля,че зимата пак ще ги изненада.Сигурно,защото са свикнали по това време на годината да се печат по плажовете на Куба.