Андреа: Кубрат за мен е най-добрият в света!

Заслужава да стане световен шампион, заяви тя
4 дек 2016 15:03, Петя Славова
80
Андреа: Кубрат за мен е най-добрият в света!
Снимка: Булфото

Приятелката на интерконтиненталния шампион в тежка категория Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че българинът работи усилено по мечтата си - да спечели световна титла, а за нея категорично е той е най-добрият.

"Той работи по това да стане световен шампион. За мен той си е такъв - най-добрият в света! Аз не съм толкова навътре в бокса, но смятам, че той заслужава да стане световен шампион и ще стане!", каза Андреа след срещата на Пулев със Самуел Питър.

Още по темата

В първия си мач като професионалист пред българска публика, Кобрата победи Нигерийския кошмар, след като противникът му се отказа заради контузия в ръката. Андреа за първи път подкрепяше своята половинка в непосредствена близост до ринга.

"Мисля, че е време да се промени традицията да не ходя на мачове. Спокойна съм, но отвътре ми трепери под лъжичката. Разбира се, че стисках палци, вълнувах се, но той през цялото време беше по-добрият, така че бях спокойна наистина", заяви тя пред bTV.

Андреа заяви, че е била много впечатлена от начина, по който българската публика посрещна Пулев, а силната подкрепа от трибуните отдаде на искреността на Кубрат.

"Беше уникално. Истината е, че когато видях всички българи, които пееха и подкрепяха... Аз съм била на други боксови мачове, на други боксьори, виждала съм публика на големи спортисти и не са толкова истински, не са толкова емоционални. Като че ли всяко нещо ни докосва и ние показваме вълнението си и това ни прави уникални. Кубрат е искрен и хората го чувстват това. Не можеш да излъжеш публиката. Тя разпознава истинските хора, разпознава когато говориш от сърце, за това мисля, че те го обичат", заяви изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
5
 
! Отговори
роб преди 7 години
Андреа е велика, съвършена Богиня! не сме достойни да ближем подметките и!
49
3
 
2
 
! Отговори
socialen преди 7 години
В пропадналата ни отново в неграмотност страна вече не е мечта да си инженер, лекар, учен, изобретател. Децата мечтаят да са боксьори, биячи и мутри, да им дадат договор за милион да си бият и правят шоу на западняците. Тотална бананова република - дясна, неолиберална, олигархична, пазарнофундаментална, асоциална, капиталистическа ***.
48
2
 
1
 
! Отговори
Ama molq vi преди 7 години
Zadaljavat Klitschko da izleze sreshty pulio .... opule Pak shte qdesh boi,Po dobre nalqgai parcala smile
47
2
 
3
 
! Отговори
Iva преди 7 години
Tolkova mlado momiche prilichashto na ponichka v liceto ujas
46
0
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Това беше най-измисленият боксов мач който съм гледал. И на децата и беше ясно, че е уреден, но такава пародия просто не е истина.
45
2
 
3
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
I taq SE iskaza ... toi zaslujaval zshtoto ... nauchi SE da govorish,mome ama to tova ne e kato da lapash mikrofona na obratno !! Aide,gute Nacht
44
1
 
5
 
! Отговори
Нигерий Кошмаровски преди 7 години
Викат ми така,защото подарих на организма си кошмар от диета за отслабване и свалих 35 килограма.После качих 15, ама все на секси места-казват, че съм дебел(ама съм и нисък). По време на "мача" един път ударих шефчето по главата и той като ме погледна,си рекок-ай,ще загубя моята половина от премията.Приложих му антицелулитен масаж и той си върна настроението.Къв бе тоа мой нос-кърви,като на боксьор(абе аз какъв съм?),ама ме спаси-Кобрата позаякнал.Абе тая Анреа каква сесия направила в Русия...!
43
1
 
18
 
! Отговори
Goro преди 7 години
Това беше бокс между сумист и балерина
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изключително безпристрасно мнение,на големата разбирачка от бокс
41
9
 
4
 
! Отговори
WASILISQNIS преди 7 години
BALGARSKA RABOTA....WMESTO DA SE RADWATE....I DA POCHERPITE......
40
5
 
7
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Анинимен 33,И Пулев и Андрейка са ми неприятни, но на истината не мога да си кривя душата. Явно не знаеш, но на Теодора с псевдоним "Андреа", баща й е доста богат и той й е спонсорирал кариерата или поне в началото. Така, че точно в този случай не си прав. Не тя е с него за пари. Сигурно е любов.
39
2
 
15
 
! Отговори
:) преди 7 години
ПО душа и в Планет е най-добър !
38
3
 
18
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Разбира се, че ще на изпикае - от *** боксьор, простотия.Поне футболът ни да беше наред! Сега нямаше да се занимаваме с боксьори.
37
14
 
18
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Кобрата заслужава уважение,защото се състезава за България и я прославя по света.На всички хейтъри мога да пожелая приятно злорадстване след поредният му триумф.
36
9
 
20
 
! Отговори
РККА преди 7 години
обзалагам се ,че тези три изречения ги е репетирала пет месеца....струва ми се твърде сложно за малката и руса главица.....
35
9
 
19
 
! Отговори
Михаил преди 7 години
До АнонименБратле, Андреа и Кубрат са заедно от 2006г. още преди тя да стане известна и той професионален боксьор, така че в случая не говори за пари! :)
34
1
 
15
 
! Отговори
Незнам преди 7 години
Не знам, но снощи имаше някаква прилика с тези кечовите игри мисля, че бяха именувани "Разбиване", отлична работа, като по предварителен сценарий.
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинКакво да му се радвам на биячът на невинни хора по дискотеките !
32
11
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Големи патриоти и страхотни професионалисти! Тя в изкуството, той в спорта - гордост и пример за всички българи!Браво!
31
3
 
3
 
! Отговори
fen преди 7 години
Hayemakera e po dobur i igrae seriozni machove .