Зловещо: Откриха три трупа край Куклен

Семейството живеело в нищета, децата имали психични проблеми
Обновена: 9 дек 2016 07:01 | 8 дек 2016 22:48,
42
Зловещо: Откриха три трупа край Куклен
Снимка: Dnes.bg

Три трупа са били намерени в Куклен. Възрастна жена и нейните дъщеря и син са открити мъртви в дома им, научи Dnes.bg

Все още не е ясна каква е причината за смъртта на тричленното семейство.

Тримата живеели в нищета. Възрастната жена се грижела за децата, които били с психични проблеми. През последните години обаче била в отпаднало състояние и нямала възможност. Хранели се в социалната кухня в Куклен. От 3 дни не са взимали храна от мястото и заради това е бил изпратен социален работник, който да провери къде са. Той намерил двете тела - на майката и на дъщерята, и подал сигнал в полицията.

През последните месеци Община Куклен е предприела мерки по почистване на дома на семейството, дарен е и бойлер, за да имат топла вода. Включени са и в програмата за хранене на социално слаби семейства.

"Тази трагедия дойде неочаквано за нас. Призовавам да не се спекулира с този случай преди заключението на съдебните медици. Семейството няма роднини и общината ще поеме погребението им", заяви пред Dnes.bg кметът на Община Куклен Мария Белчева.

Веднага след като са намерени майката и дъщерята, бил потърсен и синът. Той е открит в банята на дома, също мъртъв. Съседи разказват, че синът бил безобиден, никога не е проявявал агресия. Бил като талисман на семейството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Бакърят преди 7 години
Причината е от яснна по-ясна: Хайдуккостовата демоНкрция по плана"Ран-Ът".Господ да убие хайдуккостовата хвърковата чета,до девето коляно!
24
1
 
2
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
До Анонимен 23 - "Демокрацията не е лоша сама по себе си, проблема е как я разбраха българите. Демокрацията не е равна на свободия и анархия. Твърде късно е обаче..." - проблемът е в политиците ни, а не във всички българи. Прави разлика.
23
1
 
2
 
! Отговори
Viktor Make преди 7 години
Lo6o I to mnogo I tyjno daje I kakvo li o6te ne...No pyt vajnoto za "bejanci" da ima...Gorete v ada polytici nekadyrni, prodadeni du6i
22
1
 
8
 
! Отговори
вгр преди 7 години
За "бедните" мигранти с смартфони има пари. ЗА НАШИТЕ БЕДНИ - НЯМА!!! ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ И ВСЯКАКВИ ДАНЪЦИ???
21
2
 
8
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До АнонименБългарите щяха да живеят много по-добре като част от Турция-----------------Като искаш да живееш в Турция отивай там, минаваш южната граница и си там. Айде пътя, пътеките и да те няма и не ми прави заключения, къде бих живял по-добре. Ако е било толкова добре в Турция, надали предците ми биха се махнали от там.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-важно е държавата да се погрижи за ,,бежанците бягащи от мизерята,, пък българските граждани с психични проблеми ще им организираме безплатни погребения
19
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека печетем душите им.. Няма нужда от безсмислени коментари. Живяха много трудно, но на никой, никога лошо не са сторили. Който с каквото е могъл им е помогнал.. И искам да кажа, че Ицето беше талисман не само на семейството си но и на цял Куклен.. Бог да ги прости!
18
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според мен това е силно натравяне от някаква храна или алкохол БОГ ДА ГИ ПРОСТИ
17
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрацията не е лоша сама по себе си, проблема е как я разбраха българите. Демокрацията не е равна на свободия и анархия. Твърде късно е обаче...
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видими резултати.
15
6
 
58
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 7 години
Така са се "погрижили" от община Куклен, че са ги уморили.Тези хора са умрели от глад и мизерия.После пак кажете, че няма ГЕНОЦИД !Има !Докато държавата ни се грижи за ислямисти и терористи, наричайки ги нежно "бежанци" милиони БЪЛГАРИ измряха без време !
14
3
 
38
 
! Отговори
Лозан преди 7 години
В Софийски градски съд с помощ на определени вещи лица,се ограбват жилища на граждани в неравностойно положение или просто граждани... Предварителен договор,Завещания, това е каца с мед за експертите:Живко Палазов-подсъдим,Сашо Атанасов-вулгарен и арогантен, Димитър Велчев-агент от ДС и политик,Светла Чакърова-криеща получени хонорари от НОИ и други светила... Хора пазете се!
13
5
 
63
 
! Отговори
Куклен преди 7 години
Защо трябва да коментирате свинщината в тази държава? Просто кажете Покой на душите им!Р.S. Бяха добри хорица
12
2
 
6
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Аз приемам забележката.
11
3
 
106
 
! Отговори
Вая преди 7 години
Как не Ви неудобно да пишете такива коментари? Не дай боже да изпаднете и да сте на мястото на тези хора. Майка с психично болни деца, за които е отговаряла цял живот. Тежка и тъжна съдба. Да почиват в мир! Замълчете!
10
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките хорица. Бог да ги прости.
9
6
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой "бежанец" не е умрял от глад и студ в ЕС. Това е най-важното сега. Нали така, господа и госпожи ***? Ние в ЕС ли бяхме?
8
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АааааааКакво бежанци бе добиче тъпоглаво, в България няма бежанци, кой ще бяга в тая евроатлантическа ***, това са хора които искат да отидат в западна Европа и единственият начин е през България но българските власти ги държат насила в България, вместо да ги пуснат да си вървят по пътя, кой ще бяга във *** ви държава...
7
84
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите щяха да живеят много по-добре като част от Турция, руснаците наистина навредиха, макар и да си мислеха, че като дадат независимост ще помогнат. Българинът е примитивно същество и няма съзнание за държавност, сега си сваля гащите на американците и Брюксел да го управляват, преди на Москва. Най-добрият вариант за България е присъединяване към Турция, поне обикновените хора ще живеят много по-добре и няма да мизерстват.
6
21
 
15
 
! Отговори
Shano преди 7 години
По описание единия труп много мяза на Москов.