Нужни бяха 14 000 лв. за Любчо, събраха 10 пъти повече

Баба Саня пред Bulgaria ON AIR: Добрите хора са навсякъде
10 яну 2017 13:00, Анисия Иванова
22
Нужни бяха 14 000 лв. за Любчо, събраха 10 пъти повече
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Преди Коледа ви разказахме историята на Любомир – 14-годишно момче с церебрална парализа, загубило и двамата си родители при катастрофа. Въпреки тежката съдба Любчо има всеотдайни баба и дядо, които са неотлъчно до него.

Преди Коледа стана ясно, че семейството се нуждае от 14 хиляди лева за поредното лечение на Любчо в чужбина.

Фотографът Красимира Василева направи благотворителна  изложба за набиране на средства за лечение на момчето.  Днес събраните пари са 10 пъти повече от очакваното. И ще стигнат за 10 процедури на лечение в чужбина.

"Mного хора ни се обадихa и аз съм много щастлива. Средства за Любчо не са необходими. Добрите хора са навсякъде и ще помагат на хората“, признава баба Саня пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Въпреки трудностите, това семейство остава така сърдечно и усмихнато. И с вяра в доброто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си припомним 10 януари 1944!София беше срината от вар.вар.ските бомбардировки. Не казвам от кого, да не ме изтрият!Да бяхте (днебегето) публикували нещо, ей така "от кумова срама"!
15
1
 
23
 
! Отговори
Уроди преди 7 години
Вижда се ,че голяма част от коментиращите сте изро.ди ! Немога да си обясня ,защо изобщо съществувате ,вие едва ли сте си задавали въпроса ,но предполагам ще ви е доста сложно да си отговорите ,както е и аз мен ! Мисля да ви помилвам и да ви кажа само ... да гниете дълго време !
14
0
 
38
 
! Отговори
Зорница преди 7 години
Поредната добра новина, за която чувам или чета днес :) Добрите хора са навсякъде! Усмихнат ден на всички! :)
13
7
 
4
 
! Отговори
ДО 16 преди 7 години
До рускиняАбе, и това не е сигурно.
12
1
 
20
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
българи са добри и сърдечни хора.
11
9
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Споко, Москва не е убивала. Москва е велика..Слава КПСС/БКП.Слава Путину и Сталину.Препил си, разбираемо е. Алкохолът ще ти премине...другото, обаче, не.
10
3
 
12
 
! Отговори
ДО 1 преди 7 години
ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА СТАВАТ 91 ГОДИНИ ОТ КАКТО РУСКИТЕ КОМУНИСТИ ГРЪМНАХА ЦЪРКВАТА СВЕТА ПЕТКА В СОФИЯ СЪС ВСИЧКИ ВЪТРЕ В НЕЯ!!!!ИНАЧЕ ПО ТЕМАТА ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО КОЕТО СЕ Е РОДИЛО ТАКОВА ЗАЩОТО СА УБИЛИ МАЙКА МУ НА ПЪТЯ И Е ТРЯБВАЛО ДА ГО ИЗРАЖДАТ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО!
9
5
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Да, пие ни се на този ден. Успокои ли се вече.Да, американците не ни интересуват тези неща. Хайде, бегай от този форум. Разбрахме те, любиш Рассия и мразиш американците.Тук статията е за друго.
8
7
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
До АнонименСлед 44г. България се управлява директно от коминтерна. Избити са интелектуалци, царски офицери и всеки, който е бил против режима. Всичко това с директната заповед от Москва.След това, репресиите, отново са продължили, просто, защото са следвали добрия пример от Москва.Примери и доказателства има много.Намали самагончика, целуни портрета на Сталин, след това този на Путин и легни да спиш. Не е хубаво да пиеш по това време.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Не,бе,вчера им даваха мъни от Козяк,та затова.Няма лошо,всеки изкарва пари както може.Стига да не му се вързваш.
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
7, Фактиии...дай факти за тия 200 хиляди избити интелектуалеца от руска ръка. От руска, не от българска комунистическа- има огромна разлика, !
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 4 Викаш пие ти се на днешния ден когато умират 750 наши съграждани от хамериканските бомби? Знам, то за вас хамериканските *** човешкият живот е без значение.
4
0
 
1
 
! Отговори
автомобиль преди 7 години
До Анонимен 5Ше съберем и за теб,ако ти се наложи.
3
7
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Тогава официално сме били във война със съюзниците.Не, няма да им поднесем цветя на летците...Ще поднесем цветя на загиналите от престъпния комунистически режим, подкрепян от Москва, който уби над 200хлд. български интелектуалци.А, относно статията- браво на хората. Да са живи и здрави м омчето и бабата и дядото.
2
0
 
1
 
! Отговори
Боршняк преди 7 години
До АнонименКонграчулейшът!
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2, Истината ли заболя, хамерикански палляк?