Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?

Прокуратурата ще разследва случая и автентични ли са снимките
11 яну 2017 13:37, Екип на Dnes.bg
147
Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?
Колаж: Dnes.bg

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В социалните мрежи пише, че фотографиите са на директора на учебното заведение – Асен Александров, които са с определено порнографско съдържание.

Освен, че Александров е директор на 51-во СОУ от години, той е и експерт към Министерството на образованието.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай.

След приключване на разследването ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
АК 47 преди 7 години
До АнонименцКаква якичка, какви 5 лева? Той човекът сам си каза, че от главата до кръста си е той, а *** надолу уж бил по бански!
100
0
 
2
 
! Отговори
varg преди 7 години
Аз ги качих,елате ме хванете.
99
9
 
19
 
! Отговори
Родител преди 7 години
Аз не оправдавам такова поведение. Защо господин Директора се е снимал гол? Това е въпроса? И да, нека напусне. Добре ще направи. Иначе какъв пример дава на децата? Питам и не разбирам що за хора го оправдават!!!
98
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голи снимки. Голяма работа.
97
1
 
3
 
! Отговори
ОЛЯ преди 7 години
До АнонименКОКПЛЕКСАР И НЕКАДЪРНИК СИ ТИ. МАЙ ЗАТОВА СИ ТОЛКОВА ЗЛОБЕН
96
4
 
9
 
! Отговори
#cerablus преди 7 години
фотоШоп
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той прилича на Марк Хармън. Готин е.
94
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Току що прочетох ,че и остсналите учители щели да качат голи снимки в нета в знак на съпричастност с директора,това училище май е за затваряне!
93
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли значение кой ги е качил,питайте директора защо се е снимал чисто гол,не знае ли ,че е публична личност и трябва да се съобразява какво върши ,а сега и авторитетът му на директор особено се е покачил!по
92
0
 
9
 
! Отговори
Втори анонимен преди 7 години
До АнонименКогато имаш претенции за правопис, е редно да поназнайваш по-коплексно правилата за езикова култура. Вие също допускате грешки и това не е форум по правопис, за да правите подобни забележки. Добре е всеки човек да бъде взискателен, но първо към себе си
91
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като еротичен модел ще печели в пъти повече от учител.
90
5
 
52
 
! Отговори
Зевзек преди 7 години
Кастрева щяла да го проверява! С линийка ще му го мери и ще съпоставя с мащаб на снимката за да установи дали е той?Е, тия хора затриха образованието! Безсрамници!
89
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой? Или коя? Разсърден младеж или прелъстена ученичка? По-скоро първото!Тоя директор се изявяваше като медийна звезда още от по времето на Сергей Игнатов. Много натеглив, много неприятен. Който и да го е ударил не е сгрешил!
88
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той съм сигурна,че знае койНякой любовник-ца, ще стане още по-интересно като се разбере
87
7
 
2
 
! Отговори
Крум преди 7 години
Това не го вярвам
86
14
 
45
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Стига директорът сам да не ги е качил и да не ги е пращал на ученици/ученички, не виждам нищо незаконно от негова страна. Всеки има право да се снима както иска, не сме вече в средновековието. Прокуратурата да издири кой е опитал да го омаскарява и как се е сдобил със снимките.
85
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подал е оставка като съветник, доколкото разбирам днес я е подал. С такива съветници не се учудвам Кунева как забатачи образованието.
84
9
 
41
 
! Отговори
зяпнал преди 7 години
Демек няма да закачат човека, нищо че е отчаян ексхибиционист, а ще гонят тези които са го изтипосали ???
83
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то е ясно .... щом е съветник *** министъра , ще има пари и за училището Ще го направи образцово и без да иска. Но някъде е сгазил лука и трябва да си понесе отговорността. В медиите се говори ,че снимките са автентични. Така че , г-н Александров най-вероятно ще си търси друга работа.
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Асен Александров съветник в Министерството на образованието и науката. Като ви се пише, че е човек на Кунева, първо проверете и после слагайте минуси.