Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?

Прокуратурата ще разследва случая и автентични ли са снимките
11 яну 2017 13:37, Екип на Dnes.bg
147
Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?
Колаж: Dnes.bg

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В социалните мрежи пише, че фотографиите са на директора на учебното заведение – Асен Александров, които са с определено порнографско съдържание.

Освен, че Александров е директор на 51-во СОУ от години, той е и експерт към Министерството на образованието.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай.

След приключване на разследването ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
14
 
! Отговори
па той преди 7 години
Путин е поискал да провали блестящата реформа на Кунева бе, мрази я , че е "по-умна" от него.
20
9
 
20
 
! Отговори
Грехота преди 7 години
До ДЕ ГИ НАМИРА СОРОСВместо да плюeтe наизуст по oпopни точки да бяхте се поинтересували малко, поне сайта на училището да бяхте погледнали... Ако Сopoс ги намира "такива" съм му фен - дай Боже повече училища да са като 51-во.Ясно е, че идват избори, но да се съсипва градено с много труд добро БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ само за малко пропаганда е грехота - жалко че допускаме безобразията да стигат чак дотам. И за "Америка за България" по-добре да бяхте видели какво точно е помогнала да се направи.
19
14
 
20
 
! Отговори
НЕ Е КОМПРОМАТ преди 7 години
а *** сороска гротеска. Бил МНОООГО добър даскал и директор. Направил бил чудеса за училището. Ами ще направи. Като само на него дават по 200 000 $ от АМБАСАДАТА. Отделно като любимец на КУНЕВИЦА и СИЕ кой знае колко пари са дали от Министерството. А ДРУГИТЕ УЧИЛИЩА??? Да им текат покривите и да духа от старата дограма. Нали трябва да се покаже, че се дава САМО НА НАШИТЕ.....
18
11
 
10
 
! Отговори
има още странности преди 7 години
Те в това училище учителките им са луди. Подозирах, че нещо с подбора на кадри не е наред. Май ще цъфнат доста "странности" в туй школо
17
4
 
21
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Като се снимате голи по някаква причина (най-често връзка с някой, който е далеч) не си снимайте главата... Толкова е просто. Ако ги е пращал на ученички е за съд, ако на колежки е друга бира.
16
8
 
13
 
! Отговори
ДЕ ГИ НАМИРА СОРОС преди 7 години
все такива. Май търсят зависими под дърво и камък за да ги обвържат още повече. Пък ТОЯ САМОВЛЮБЕН НАРЦИС Куневица май искаше да прави заместник министър. И все него канят по телевизиите да се покаже какъв ГОЛЕМ експерт е. Пък после теориите за конспирация били лъжа. И ТВ не се държи от МАФИЯТА на ВЛАСТ. Т.е от АМБАСАДАТА
15
18
 
17
 
! Отговори
И аз знам ЛИЧНО преди 7 години
за много даскали дето си падаха по млади момичета, И МОМЧЕТА /някои/ , Ама НАРОДНАТА ВЛАСТ на такива до живот им отнемаше правото да стъпват в школото. А МЕЖДУНАРОДНАТА им дава по 200 000 $ за да пропагандират "американския" начин на живот
14
14
 
14
 
! Отговори
КOЙ преди 7 години
До днес ми се струваше, че Ненчев преувеличава като обвини прокуратурата в участие в xибpиднaта война срещу България. Но тоя случай ме кара да мисля, че ще излезе прав. Хакерска атака, подхваната мигновено от медиите на Пeевcки - и още на следващата сутрин прокуратурата хуква... Чудесна картинка, направо идилия. А на КОЙ ли му трябва помия по адрес на "Америка за България" преди избори и смяна на Президента нека остане дълбока тайна....
13
14
 
11
 
! Отговори
ЧАКАМ СОРОС ГОЛ преди 7 години
да се покаже, че да удостовери лично дали за да получиш 200 000 $ от АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ трябва да се надупиш както майка го е родила ТОЯ. Там в САЩ ги разбират тия работи. Ама дали там ще го оставят директор или ще го пратят в затвора е въпроса. А тук - нали е чадо на СОРОС и Куневица ....сигурно ще му се размине
12
10
 
39
 
! Отговори
Хибридно преди 7 години
Този директор свърши чудеса за училището - говоря от първо лице, защото детето ми учи там. Изобщо не е случайно, че 2 от 3 репортажа по телевизията бяха доста време наред все от 51-во СОУ. На кого е попречил за да му спретнат такъв отвратителен компромат - ето това е въпросът.
11
12
 
27
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Във всички останали сайтове пише, че е сopocoид, и че проектите на училището му са финансирани от дружества на Соpoc.
10
14
 
15
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Ощи идин пиндираз :)
9
9
 
35
 
! Отговори
хеж преди 7 години
Колко акъл требва да имаш, за да се снимаш гол по твое желание...
8
10
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Ами ако фен на водкаджиите, ко праим.
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите ''забравят'', че Асен Александров бе техен чест гост като експерт дори в този сайт и все още се води СЪВЕТНИК на МИНИСТЪР КУНЕВА :))))))
6
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без майтап, ама тази снимка у лево е монтаж. Личи си от самолет.Не могат да ме убедят, че тази снимка е автентична.
5
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно в това школо така разбират изучаването на информационните технологии.
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изджасаха хорицата
3
4
 
36
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Те за тва не се снимам гол в банята...
2
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо не сте написали, че директорът е сoросоид?