Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика

Сръбските полицаи с две версии - жертва на инцидент или самоубийство
133
Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика
Снимка: Facebook

Видеооператорът Асен Петров е бил с 2,013 промила алкохол в кръвта, пушил е марихуана и е употребил синтетични наркотици преди смъртта си след падане от високо в Белград на 4 януари. Това потвърдиха за "24 часа" източници от българската полиция и сръбски разследващи.

Още по темата

Местните власти са категорични, че става дума за самоубийство.

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" № 30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен.

Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство. Те не смятат и че смъртта на Асен може да е случаен инцидент, тъй като нямало причина младежът да е на терасата.

За версията самоубийство говорел и фактът, че намереният в джоба на Асен ключ не е от блока, от който е паднал.

Зданието е от най-високите в квартала, затова криминалисти предполагат, че 26-годишният мъж е влязъл в него с цел да се самоубие.

Тялото е намерено по очи, с множество травми и счупвания.

Според експертизата младежът е бил жив по време на падането. Близките и приятелите на Асен обаче не могат да повярват, че той се е самоубил. Те го търсиха няколко дни, преди в понеделник да се разбере, че е намерен мъртъв. Операторът е кроял планове за бъдещето, от Сърбия се е обадил на колежка в Спортал.бг, където работел.

Помолил да го акредитират за ски състезанията в Банско през февруари, а вчера е трябвало да замине на лагер с футболния "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия. Все още не е ясно и кои са били двете момичета, които са придружавали оператора. В резервацията си през туроператор той е посочил, че ще отседне задно с Борислава Ненкова и Михаела Маринова. Никой от приятелите на Асен обаче не ги познава, загиналият младеж не е общувал с тях през социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
8
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Kakvo e Piko?
43
6
 
22
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Аз ли се бъркам, или и Сръбските ченгета са толкова ***, ограничени и бездарни както тукашните хрантутници. Пича се е почерпил следновогодишно, често срещано явление .. нали ? , занимава се с видео, снимки ... арт неща, решил е преди да замине към Шопландия да направи снимка от висока сграда, с хубав изглед над града, рано сутрин... на крилете на алкохол, трева и т.н. - не му мисли много, и прави куп глупости..а резултата е ясен. Самоубиство - само некадърен милиоционер би си помислил.
42
5
 
18
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Даже и да са го "самоубили" никога няма да разберем истината ... нека почива в мир !
41
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
работих охрана на Сънито това Лято.Разбрах, че част от пристигналите млади хора летовници, за нищо не стават !!
40
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сръбските дилъри са виновни,кой знае какви наркотици са дали на нашето хрисимо момче.
39
1
 
18
 
! Отговори
# преди 7 години
освен всичко има паспортна проверка на границата със Сърбия !! Какво значи не ги знаели момичетата кои са ?? Ако са пътували с него няма как да не е ясно кога са минали границата и кой е бил с Асен!
38
1
 
26
 
! Отговори
2 преди 7 години
Тялото е намерено по очи, с множество травми и счупвания."Журналистика левъл експерт.Иначе на вниманието на младежта: никак не е яко да умреш по такъв *** начин. Затова си помислете добре дали искате да изглеждате "яко" в очите на компанията и да друсате или да си поживеете малко повече и да усетите малко по-истински емоции и адреналнин от други преживявания, не от скапаната дрога. Била тя и марихуана.
37
4
 
44
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Поредното "много добро момче" (като онзи Тодор с бокса), което "леко" кривна от правия път - само малко алкохол, марихуана и синтетични наркотици. Нищо сериозно. Това са нормални неща за днешните "добри момчета".
36
7
 
14
 
! Отговори
# преди 7 години
нали ченгетата записват всички телефонни разговори. защо пишат глупусти за социалните мрежи. По фейсбук никой не си урежда срещи в сърбия.Има и 1000 камери кой къде ходи и в хотела и по улиците. Сега младите си сменят гажетата всеки ден. Не е като едно време да не може да преживее някоя дълга романтична любов. Вече няма такива работи особено на 20 години. Нещо друго се крие тук което милиционерите спотаяват защото служат на черните си господари а не на народа.
35
9
 
14
 
! Отговори
Пълен релакс преди 7 години
Не е лесно да те гонят дракони, *** и зомбита. Може и да са го потурчвали насилствено, смяна на името, фесове и обрязване :)
34
2
 
28
 
! Отговори
До Мухаха преди 7 години
Да те видя теб в такова състояние до къде ще те заведе пияната ти и надрусана глава?Никой от нас не може да предположи в такова състояние какво и колко е виждало момчето.Ние които никога не сме взимали наркотици само можем да гадаем в какъв филм е влезнал.
33
0
 
25
 
! Отговори
мисис Холмс преди 7 години
тези две момичета не се ли появиха вече? не си ли прочетоха имената, нямат ли роднини и познати, които да кажат нещо? и още: разследващите имат достъп до есграуна, могат поне на потвърдят, че такива момичета въобще не съществуват, а не да се позовават на познати на момчето. пълна мистерия
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
амфетки и толкова алкохол със сигурност те карат да изтрещиштой може да не е искал да се самоубива, а просто да полети, да разгледа града от високо ... или го е налегнала тоталната депресия, със синтетиката е такаверсията е правдоподобна, но дали е така
31
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е като няма казарма , пият пушат и се самоубиват
30
14
 
13
 
! Отговори
... преди 7 години
Много се извинявам, ама някак си немога да повярвам на тая версия!Много, много тежко ме съмнява да е такъв случая. Нещо не ми се връзват нещата.Приказки от рода на взел е *** и е решил, че нищо няма да му стане, като скочи са нелепи.И как така е заминал с две момичета и те са изчезнали вдън земя ??!?
29
3
 
9
 
! Отговори
Нарко Тицин преди 7 години
Слушайте дедо си Тицин !
28
7
 
8
 
! Отговори
Мухаха преди 7 години
До BitСъвсем нормално е да се е подхлъзнал. Леко е странно, че се е подхлъзнал от покрива на най-високата сграда в квартала, но това можем да не го споменаваме...
27
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E как,бе! Нали вчера дрънкахте тука тъппанарите, че сърбите са го убили понеже са гаден народ?
26
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корупцията в Сърбия е открита, силно видима, по руски модел за фуражките,
25
1
 
31
 
! Отговори
да преди 7 години
Бог да прости момчето Да не се случва на никого такава съдба