Родители зад голия директор, готови на протест – свалят дрехи!

Смятат, че фотосите са атака срещу Асен Александров
12 яну 2017 09:20, Александър Попов
153
Родители зад голия директор, готови на протест – свалят дрехи!
Колаж: Dnes.bg

Родители на ученици от столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна" категорично подкрепиха директора Асен Александров след скандала с разпространените му голи снимки.

Според тях фотосите са манипулация и разпространението им е целенасочена атака срещу него. Те дори са готови и на крайни мерки и също да свалят дрехи в негова защита.

"Не вярвам, че са автентични. Това служи за постигане на цели на някого и е много недостойна постъпка", заяви майка на ученик от училището. Тя допълни, че Александров прави всичко възможно за развитието на училището и спокойствието на децата.

Още по темата

"Искат да опетнят училището и директора. Целият клас на сина ми е категоричен, че не е възможно това да са снимки на директора", подчерта пред bTV майка на момче в 11 клас.

Друга пък отбеляза, че дори снимките да се окажат истински, за нея няма да е огромен проблем, тъй като става дума за личния му живот. Според нея става дума за целенасочена атака срещу Асен Александров.

Родителите не искат Александров да се оттегли от поста си на директор и го определиха като "достоен човек, дал много на образованието". Според тях "голата акция" е опит да бъде омерзен.

Те допълниха, че е възможно да има и политически елемент, тъй като Асен Александров бил спряган за член на служебния кабинет.

"Ако ще погледнат на образованието сериозно, и ние сме готови да се съблечем", изрази готовност друга майка.

Вече е започнала и петиция в защита на директора, която е събрала над 700 подписа. Тя ще бъде представена на регионалния инспекторат, който прави проверка по случая.

Dnes.bg припомня, че Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на 51-во СОУ.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай. Самият Александров подаде оставка като съветник в МОН.

"Вярвам в прокуратурата и очаквам след проверката името ми да бъде изчистено от всякакви съмнения и недостойни обвинения", написа той в мотивите за оттеглянето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е приятелче на гея зам.министър на мон.
107
1
 
18
 
! Отговори
Ани преди 7 години
До 99Ексхибиционистите в парка ги арестуват!
106
1
 
18
 
! Отговори
До 118 преди 7 години
Защото са родители, а не родителки. хахаха.
105
2
 
18
 
! Отговори
emgo преди 7 години
Абе оставете човека! три дни коментари ! ПОГЛЕДНЕТЕ ЧЕ ГЛАВАТА Е ПО-ГОЛЯМА ОТ НОРМАЛНОТО ?!
104
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе човеко е гейче и иска да се представи пред тези които обичат мъже! А че снимките са попаднали пред погледите не на тези които трябва е отделен въпрос. Та какво от това че е тейче та нали триполовите правят и паради с тях! Даже онзи краварино от краварското посолство беше на чело на гейпарада. Нали сте вече в еврогея какъв ви е проблема?
103
0
 
24
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Защо зад, да се осмелят и да застанат пред голия директор. :) :)
102
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банкер, пожарникар, бандит, е допустимо да се плющи наляво и надясно, но директора на деца от 1 до 4 клас... Сори!
101
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българете масово се снимат за профили в Гепито, Елмаза, Фейса, Мейса и накрая стават инфекции. А даскалите са известни перверзници, с техните чувствителни душички. Този директор ако се докаже, че снимките са истински, вече не трябва да е директор, най-добре да се пенсионира и да се отдаде на скучаещите дами от сайтовете.
100
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учителят също е гражданин на Република Бълария и има права,като отаналите граждани.Той може да си прави каквито иска снимки.Проблемът е,че някой го е хакнал и качил снимките на училищен сайт.Виновен е хакерът и нека понесе отговорността.Много хора пострадаха от фалшиви профили направени къде ли не,на които после е дадена гласност.
99
4
 
25
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До ГУРБЕТЧИЯ:Щом не схващаш проблема няма как да ти "светне".За морал става въпрос,а за учител(особено за съветващ и ръководещ) е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!За формиране на ценност да си чувал,но не изкривена а нормални?
98
5
 
23
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
До Анонимен:Тъпо!Ако аз,учителка на твоето дете се снимам така......как смяташ!А този и съветва и ръководи хора с висок морал(А за учител това е задължително,виж за родител.......)Лично аз,ако и да е модерно училището(с пари на "Америка за България),не желая такъв да ме ръководи,че и напътства.
97
2
 
24
 
! Отговори
агент на ДС преди 7 години
Едно време Държавна сигурност те спукваше от бой да си кажеш и майчиното мляко. Сега доброволно всяка сутрин търчиш да си носиш данните сам във ФБ.
96
1
 
22
 
! Отговори
Грух преди 7 години
Освен Пpaс Пpeс някой да е виждал въпросните снимки на сайта на училището??Колко лесно Пеeвcки води мат'ряла за носа не е истина...
95
5
 
37
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
БЪЛГАРСКА РАБОТА ! КВО ВИ ИНТЕРЕСУВА ВАС ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ НА ДИРЕКТОРА ?! АКО СЕ СНИМА ГОЛ ПРЕД УЧЕНИЦИТЕ ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС ,НО АКО СЕ СНИМА ГОЛ САМ ИЛИ В ГРУПА С ПЪЛНОЛЕТНИ ХОРА ,ТОВА Е ПРАВО НА ЛИЧЕН ИЗБОР И ЖИВОТ ! ТО СЕГА ОСТАНА И ДА МУ ДЪРЖИТЕ СМЕТКА С КОГО ДА ПРАВИ СЕКС !
94
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махнете я тази "новина" или поне снимките към нея, бе! Публикуването на крадени снимки със сексуално съдържание е престъпление. Правите същото като качилите снимките на сайта на училището, само че в национален мащаб, за да нищят *** и пульо въображаемия сексуален живот на някакъв човек, който не е обвиняем в никакво престъпление.
93
3
 
21
 
! Отговори
маларт преди 7 години
на снимката, в която е облечен, на врата му има лента със знамето на хомодружинката. дали не става въпрос за някаква хомо история?
92
4
 
29
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Много лесно може да се провери да ли снимките са фотошоп. Събличат директора в една стая и сравняват неговото тяло с това на снимката.
91
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво да правиш, прогрес! Едно време зложелателят трябваше да се докопа до фотолентата с твоите снимки, за да ги използва за своите зли цели, а днес възможностите са безброй. И все пак, ако снимките са истински, което е вече крайно време да се докаже, как е възможно да е умен този човек на такъв морално задължаващ пост? Ако желанието да показва себе си е непреодолимо, да беше избрал някоя по-артистична професия, никой нямаше да обърне внимание!
90
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докъде стигнахме, педагог директор на училище да си прави снимки гол пред огледалото(това поне признава), да ги споделя с някого, съмнително да е жена му, и да не предположи, че този някой може да му спретне подобен номер. Докъде стигнахме, голяма част от обществото да счита,че всичко това е нормално! Изводът? Стойте колкото искате голи пред огледалото, любувайте се на неотразимата си красота, но, за Бога, бягайте от фейсбук и всякакви подобни капани за наивници!Пък и защо е решил,че е красавец?
89
4
 
23
 
! Отговори
ученичка преди 7 години
много му вълнясали бозките и му висят мЯсата?:)